Cheap Chromium Styling, Buy Quality Automobiles & Motorcycles Directly from China Suppliers:For Mazda 6 Atenza M6 2017 2018 Car Styling Chrome Front Head Fog Light Lamp Cover Trim Bumper...
Malo morje je tega
Tole po moje izgleda preveč cheap. Mislim, da je res najboljša varianta in najcenejša plastidip.
pred 42 minutami je Boss napisal:
Mislim, da nas je kar nekaj tukaj in jasno edino folia wrap al pa plastidip pride v poštev, da lahko vedno vrneš v prvotno stanje.
Ne Alex, nisem napisal avtomobilski razred, ampak je to mišljen estetski razred. Saj veš, da veliko blink blink svetlečih stvari spada bolj v razred kiča.
Ampak še par let nazaj so imeli vsi avti, vključno z "premium" znamkami obilico blink-blink kroma. So prav tekmovali, kdo bo naredil večjo masko, da bo ja več kroma na avtu. Zato pa je dober plastidip, ker imaš lahko črno, ko je to moderno, ko ni več, ga nostavno snameš dol in imaš zopet moderen krom. 🤗
ne bo, ne bo... mal bolj ''zajebana'' bo vidt 😅
hmmm... očitno je pa stvar okusa. Palce gor za črno!
Sem opazil, da sedanji novi avti nimajo več skoraj nič kroma. Okoli šip vse črno, maske tudi črne. Tudi stranska ogledala imajo velikokrat črna. Tako da ja, to je sedaj moderno. Meni tudi izgleda tak avto bolj športen.
Jaz se kamot peljem 140 z mojo v 6ti in ni frke za prekrške delat pa moram res dati v 5to a mi ni hudo to naredit parkrat na leto.... Za vsakodnevno vožnjo pa bi verjetno imel dizla.
Kako misliš vsakodnevno vožnjo? Za po avtocesti ali kar tako? 🤔
Vrhniški klanec na primorki je že zanimiv, pa nima 30% , sem ga n-krat prevozil v času ko sem živel še v Postojni in je z dizlom to voziti bistveno bolj elegantno, kjer se lahko s 6 pelješ ali 130km/h ali pa imaš na vrhu klanca 190km/h, pa sem imel 2.2 cdti z samo 140km :)....z bencinarjem pa telovadiš :).....pa nisem želel napisati da z bencinarjem ne moreš/ne prideš, itd....samo z dizlom je bistveno bolj elegantno :)....
Zaenkrat težko rečem. Imam prav tako 2.2.d 150km, mogoče na pamet tako kot pri Alexu. 0,2-0,3L/100km. Jaz sem se odločil, da se s temi številkami ne bom obremenjeval😆
@Husky1290; imaš bencinarja ali dizla? (iz teme nisem razbral oz. ne poznam mazd samo po slikah)....Se kaj pozna na vožnji v smislu, da je sedaj bistveno večji upor, sploh pri bencinarju bi se to znalo že poznati, glede na to da je ta cola/širina gume že kar konkretna?
Jaz imam tudi 245 širino gum gor. Dizel motor. 150KM.
Le da so moje 19" a je tudi širina 8,5". Mogoče se pozna 0,2-0,3/100 km več goriva. So pa pri meni feltne lažje od originalnih (momo) za 3 kg. Verjetno to kompenzira porabo.
Ah kaj črne sanke. Sanke dol!🤣 še chip tuning, potem sem pa zaključil.🙂
Jaz sem sem malo igral in foroshopiral z in brez sank. In je brez kr neki. Kot tej novi karavani mercedesi, ki niso ne tič ne miš. Sanke ostanejo gor. 😊
In kako izgleda taka vožnja z 20" in nižanim avtom? Si že kaj "stružil" po ležečih policajih? 🤗
No tako, spet smo na začetku 😄 ker so Italijani pač nesposobni in so datum dobave prestavili na konec maja, sem naročilo bil primoran preklicati. Mi že niso bile namenjene😄 zdaj se nagibam k prvi alternativi, Rial KIBO 🙂 v živo niso tako svetle kot na sliki, so bolj grafitne barve.
Tako so mene vlekli lani Italijani. Je pa res, da Italijani ful malo delajo sedaj in je precej firm zaprtih.
Če so tebi všeč te, ki si jih izbral sedaj je ok. Meni so. 😁
Ja, kroma nekak ne maram, bom pa pobarvu s plasti dipom.
Tale razlaga mislim, da je za sedana, ma mal drugac narjen. Za sedan sm nasu razlago tut s slikicam
Saj za plastidip ne rabiš jemati dol. V bistvu izoliraš malo bolj na grobo okoli kroma in ko se posuši enostavno strgaš proč višek. Bi pa ti priporočil na vrh njihov "plastilak". Sam plastidip izgleda meni preveč mat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole po moje izgleda preveč cheap. Mislim, da je res najboljša varianta in najcenejša plastidip.
Kje je pa najceneje za kupit plastidip pri nas? 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani