mimogrede, rocna na GTJki prime v pizdi, na 1,5ki je 10x bolj primla
ampak bremze drugac so pa
bos pa vec naredu ce se bos izkesu za gume (jaz mam Eagle F1, po mokrem primejo tak da ABS mrdne ne, po suhem bi lahko bolje)
pa ene dobre alujke da se bo lepo hladilo... pa ne pretiravat s presekom
pa tak ko so vsi napisali... ce ZE bos, ne sam menjavat, jih je ene par naforumu ki so ze sli skos s takimi projekti.
z bremzami se ni za zajebavat
MX3 V6 ima 4 luknje tak da to tut ni problem ?
edit: druga?e pa, sem bil v?eri na auspuh servisu pa so se sami novi(novej?i) renoji pe?oji pa poloti vozli tja, vsi po?rte avspuhe pa spodi re?eta (avti 2000+), sem vpra?al ?efa kak to da tak letijo avspuhi na teh avtih ?e mam js po 200k km ?e kr original zadn lonc pa je ?e kr cel, pa je reku sam to:
"kok je bil tvoj avto nov, pa kok je tist klio nov?" >> to veliko pove..
GTjka proti 1.5 je tak ko symonov klio proti 1.5 kliotu.. placas se malo vec kot samo konje.
pa vse bi se nekot zgledlo ce nebi teh aftermarket lexusk gor metal hjao.. men je mela laguna II hude zadnje luci - podolgovate standardne.. facelift so totalno zajebali nos in zadnje luci.
mm. je reku. ce dam 55 zadi lonc pa do tja 60 je mal vec back pressurja in potegne luft v stene in ga bol zdemfa, ?e bo pa 60 do konca bo pa mal bolj prepustn pa kr dost bolj glasn.
ampak raj riskiram par konjev da je tisje vse skupi,..
si pomagal, ful. jutri grem do tja da dam zmert vse pa ce bo slo dost hit nardit da v petek grem se casermanu rore zrihtat pa vse skup zmontirat.. do takrat bo pa tut ze ene par cukrckov na avtu.. nic vizualnega.
aja, pa se ful cenej je pri fabiju da naredi 1 v 2 lonc, da bo ostalo vizualno isto kot original nocem zadaj nekih sodov..
tak si mi ful pomagal za cel izpusni sistem, mas vsaj en pir v dobrem..
ok v a3m majo vse na kupu.. grem mogoc kr osebno tja ce bom mel cajt.
ubisstvu, edin kar nucam je ena cev od airflow metra do resonator boxa, umaknem resonator box vun pa namesto resonator boxa (ki je pod lucjo, right?) dam gor en sportn filter?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e ?e gre? to delat si ?e usput naredi RWD..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani