Skoči na vsebino
Kaj pa plinski pogon?
Napisano

Kako pa je kaj s homologacijo tega pri nas? A je obvezna ali ne? Ker ?e je so spet lahko problemi. Sicer je kolega iz HR imeu forda predelanega na plin in je zadeva ZELO ekonomi?na, ko mi je izra?unal koliko on porabi in jst na 1000 KM mi je kr slabo ratal...se pa ne spomnim to?ne ra?unice ampak je zelo ugodno.

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

motor me ne mara!
Napisano

predvsem me zanima ?e se da v mojga kak?en ?ip vgradit

?e ima kdo ?e kak?ne izku?nje s tem je vabljen na eno kavico da mi podrobneje pove

(no... al pa tudi :mi pijemoo: )

Z optimizacijo elektronike bi prdobu celih par konjev pla?u bi pa k norc tko da jst bi na tvojem mestu za?eu z avspuhom, ve?ji fi cevi pa en kvalitetn zadn lonc pa pomoje ma? par konjev ve?!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Jst jih pa montiram danes ob 10ih bom poro?u ko pridem domov :bravo:

Jst sm pa ?e vidu sam zanala? nam povedu da se boste ?e mal ?rl kako zgleda! :hohoho:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

car upgrade
Napisano

Lep tatuj?ek, mu kr sede! Sam uklopko, lah bi usaj avto do konca oprou pa ?e slikco ?istga avta prpopu! :D

Drga? pa nice work!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

H&R ima razli?ne verjetno zaradi same te?e avta, a ni to ?e omenjeno v tej temi?

A Zemir je ?e zamenjal?

Ne ?e ker so v A3M-u nesposobni in zamujajo ?e tedn, dvomim pa da bojo sploh dobil te fedre. No glede razli?nih varjant vzmeti mi je zdj use jasn, zdj me sam zanima ?e so od gt-jke kj ni?je al sam tr?e. K je res terenc ta mazda! :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Da ne odperam nove teme me zanima ?e kdo ve a so vzmeti od gt-jke kj ni?je k od 1.5 modela al so sam tr?e k ?e bo zemir uzeu apexe ?tuderam da bi dal od zemirja vzmeti gor (?e seveda pa?ejo). Pa ?e neki me zanima. Kako to da nrkatere vzmeti pa?ejo na vse modele 323F 1.5, 1.8 in 2.0 GT (recimo apex) H&R ma pa posebi za 4 valjni in 6 valjni motor vzmeti. U ?em je trik? :ne vem:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stevci 128tic :)
Napisano

Ja ledice so ubistvu na povr?ini nekak na not ?pi?aste, uspodi ma? slikco pa take kup pa pomoje bo lepo zgledal, usaj pr men je.post-657-1166648335.jpg

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e ne drugega si nabavite plazemske ?tevce, na ebayu se jih da dobit in ni nobenih problemov z to?kasto svetlobo LED diod.

Nisde si mi pa dal eno idejo ki jo bom v bli?ni prihodnosti preizkusil :D

No k bo ideja izpeljana glej da mi poka?e? plod moje ideje! :hohoho::bravo:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jst sm pr ponyju razderu ?tevc in sm ugotov da ma ubistvu za osvetlitev 4 pozicijske in eno mjhno ?arnico. Hotu sm dat ledice sam s tistimi v snopu ne pride lepo ven ker ma? pol pike na ?tevcu zato sm se odlo?u da dam razpr?ene ledice not (prizma sistem al neki tazga) in sm lepo zamenju "pozicijske" pa ?e uno tamalo (to naj bi bla taprava ?arnica za osvetlitev armature) in je zlo lepo svetl, n? pikast al pa karkol. So me pa pr?le 4 ledice 2K + 1,8K dve tamali ?arnici za osvetlitev ?tevca in sem imel eno ?e lepo v rezervi ?e una crkne. Sm pa tko naredu na Ponyju in na Lantri in je zlo lepo za vidt. Ka?ne ?arnce ma pa mazda pa ne vem. Ledice sm pa kupu v A3M-u.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke za na avto?
Napisano

Ja sem mislil glede ene 323f ko si bil navdu?en nad njo :D da bi jo za fotra nabavil

Kaj sva se pa druga? pogovarjlala sem pa pozabu

Lol pozabu si! :hohoho: Hec. Za shortshifter sva se pogovarjala. Sicer pa ?e ?akam slike od Mazde da jih fotru poka?em ?e mu je u?e?.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke za na avto?
Napisano

Kaj pa tisto ko si na sre?anju se zanimal :D

V ponedeljek se sli?va ?e bo? meu ?as lahko to takrat nardi? (?e misliva isto seveda ker preve? gobcam pol se pa ne spomnem kaj sm se s kom pogovarju :hohoho: )!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako prebarvati ALU feltne na ?rno mat
Napisano

U matr je dobr napisan sm skor po?u od smeha k sm tole bral! :bravo::D Svaka ?ast obema, sicer sm ?e vidu izdelek v ?ivo in je res BOMBA!!! Moram priznt da so mu kr ratale u?e? te 3-krake felne!!! Borut a proda?? :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke za na avto?
Napisano

Denis - stvar okusa tole s tatuji, men osebno tale tvoj ni v?e?! <_<

Sam sem hotel dat na svojo havbo vraga z vilami v rokcah, pa sem ?e zmeri v dilemi, al ja al ne! Vsi eksperimenti glih ne uspejo oz. kak?na zadeva zna avto polep?at na negativen na?in! :D

Ma sj ubistvu je to sam foto?op kako bi zgledal in men tud ni wow kokr sm mislu da bo na za?etku! Za zdj je u planu sam nalepka za na ?ipo z mazdinim znakom dalje pa za zdj ne. Mogo?e kdaj v prihodnosti sam za zdj naj bo clear look! :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Samo v tem A3M-u pa res vsakmu druga? re?ejo :blink: men je reku da homolomo pripravijo papirje, tudi novi karton?ek pla?a? sam ?e ga ?e nima? tko da...

Vrjetn se je folk za?eu preve? bunit zakaj ni pla?an ?e pa tko pi?e in so pol spremenil tko da res pla?ajo homolomo.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?en kolektor
Napisano

Drga? bi jz tut najprej probu ?vasat, itak ti bo nekdo tok mav uzev, da tut ?e ne bo haska, ?e vedno nisi dost na zgubi! <_<

Denis - a pa ti ve? da si tle na forumu od Mazde in ne Korejca! :angry:

Ne se hecat fant!!! :whatever:

No sej ve? na kater post tole zdej leti! B):hohoho:

Mislm da usi vejo na ker post je to letel in upimo da bo takih ?im manj! :blink:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?en kolektor
Napisano

Kako se je pol zgodil s kolektorjem, me zanima, ?e ne drugo zato, ker si gorak d se pomerim s tole lantro! :D

?e zmeri je v prvotnem stanju oz. po?en! Fotru se ga ne da po?timat! <_<

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke za na avto?
Napisano

Jst tud razmi?ljam da bi si dau tatto in sicer na havbo. Zgledal pa naj bi kot na sliki, sam nism ?e 100% da ga bom dau.

post-657-1163186873.jpg

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Start button
Napisano

Raje kak lo?ar ali pa kej podobnega, vijolica postaja pribe?ali??e mul?kov

Noben problem! Te v petk popoldne okol 4 pokli?m (a bo? sploh meu cajt takrt) pa se bomo dogovoril kako pa kaj!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Start button
Napisano

Lahko bi se u petk dobil u k?ni vijolci na pija?i da mal poka?e? zadevo!

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.