Kako pa je kaj s homologacijo tega pri nas? A je obvezna ali ne? Ker ?e je so spet lahko problemi. Sicer je kolega iz HR imeu forda predelanega na plin in je zadeva ZELO ekonomi?na, ko mi je izra?unal koliko on porabi in jst na 1000 KM mi je kr slabo ratal...se pa ne spomnim to?ne ra?unice ampak je zelo ugodno.
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
predvsem me zanima ?e se da v mojga kak?en ?ip vgradit
?e ima kdo ?e kak?ne izku?nje s tem je vabljen na eno kavico da mi podrobneje pove
(no... al pa tudi :mi pijemoo: )
Z optimizacijo elektronike bi prdobu celih par konjev pla?u bi pa k norc tko da jst bi na tvojem mestu za?eu z avspuhom, ve?ji fi cevi pa en kvalitetn zadn lonc pa pomoje ma? par konjev ve?!
POZOR!
H&R ima razli?ne verjetno zaradi same te?e avta, a ni to ?e omenjeno v tej temi?
A Zemir je ?e zamenjal?
Ne ?e ker so v A3M-u nesposobni in zamujajo ?e tedn, dvomim pa da bojo sploh dobil te fedre. No glede razli?nih varjant vzmeti mi je zdj use jasn, zdj me sam zanima ?e so od gt-jke kj ni?je al sam tr?e. K je res terenc ta mazda!
POZOR!
Da ne odperam nove teme me zanima ?e kdo ve a so vzmeti od gt-jke kj ni?je k od 1.5 modela al so sam tr?e k ?e bo zemir uzeu apexe ?tuderam da bi dal od zemirja vzmeti gor (?e seveda pa?ejo). Pa ?e neki me zanima. Kako to da nrkatere vzmeti pa?ejo na vse modele 323F 1.5, 1.8 in 2.0 GT (recimo apex) H&R ma pa posebi za 4 valjni in 6 valjni motor vzmeti. U ?em je trik? :ne vem:
POZOR!
Jst sm pr ponyju razderu ?tevc in sm ugotov da ma ubistvu za osvetlitev 4 pozicijske in eno mjhno ?arnico. Hotu sm dat ledice sam s tistimi v snopu ne pride lepo ven ker ma? pol pike na ?tevcu zato sm se odlo?u da dam razpr?ene ledice not (prizma sistem al neki tazga) in sm lepo zamenju "pozicijske" pa ?e uno tamalo (to naj bi bla taprava ?arnica za osvetlitev armature) in je zlo lepo svetl, n? pikast al pa karkol. So me pa pr?le 4 ledice 2K + 1,8K dve tamali ?arnici za osvetlitev ?tevca in sem imel eno ?e lepo v rezervi ?e una crkne. Sm pa tko naredu na Ponyju in na Lantri in je zlo lepo za vidt. Ka?ne ?arnce ma pa mazda pa ne vem. Ledice sm pa kupu v A3M-u.
POZOR!
V ponedeljek se sli?va ?e bo? meu ?as lahko to takrat nardi? (?e misliva isto seveda ker preve? gobcam pol se pa ne spomnem kaj sm se s kom pogovarju )!
POZOR!
U matr je dobr napisan sm skor po?u od smeha k sm tole bral! Svaka ?ast obema, sicer sm ?e vidu izdelek v ?ivo in je res BOMBA!!! Moram priznt da so mu kr ratale u?e? te 3-krake felne!!! Borut a proda??
POZOR!
Denis - stvar okusa tole s tatuji, men osebno tale tvoj ni v?e?!
Sam sem hotel dat na svojo havbo vraga z vilami v rokcah, pa sem ?e zmeri v dilemi, al ja al ne! Vsi eksperimenti glih ne uspejo oz. kak?na zadeva zna avto polep?at na negativen na?in!
Ma sj ubistvu je to sam foto?op kako bi zgledal in men tud ni wow kokr sm mislu da bo na za?etku! Za zdj je u planu sam nalepka za na ?ipo z mazdinim znakom dalje pa za zdj ne. Mogo?e kdaj v prihodnosti sam za zdj naj bo clear look!
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako pa je kaj s homologacijo tega pri nas? A je obvezna ali ne? Ker ?e je so spet lahko problemi. Sicer je kolega iz HR imeu forda predelanega na plin in je zadeva ZELO ekonomi?na, ko mi je izra?unal koliko on porabi in jst na 1000 KM mi je kr slabo ratal...se pa ne spomnim to?ne ra?unice ampak je zelo ugodno.
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani