Zadeva je prakticno OEM rx8 spojler, samo da jih dela nekdo na Cipru in ne pridejo s papirji. OEM wing bi lahko narocil iz Amerike (v EU nisem nasel nobenega) za plus/minus isto ceno plus se ene 100? za postnino in pitaj boga koliko za carino tako da se tole bistveno bolj splaca.
Glede na to da je (vsaj kar se tice organov pregona) stvar efektivno stock part, vsaj zgleda prakticno isto, kake komplikacije potegne za sabo ce to nasravfam na avto? Bi moral homologirat? Kje/kako dobit papirje ce je to naknadno sploh mozno?
Lp S
Ah ke za ta spoiler ti nimajo kej tezit. Ce se ne motim so imele tak spoiler ameriske ?
Ja men se je mal olu?ila. Cena ni preverjena, vendar sklepam, ker smo na ?ihtu dal cel stol preoble?t pa je pr?lo 60e. Meni gre tudi be? na ?ivce in bi tudi raj?i imel tisto facelift ?rno vrjanto. Problem je v tem k morm potem vse sede?e zamenjat, vratne tapete, radio, ro?na, naslonjalo za roko, coffe holder in ?e tisto plastiko + vre?ko pri prestavni ro?ici. To je pa to much use skupi. Da bi pa samo neke dolo?ene dele zamenjal s ?rnimi mi pa ni kul, ker se potem tepe s sivo barvo in estetsko izpade grdo. Pa? ?e ?e, da se use v kompletu menja ali pa ni?
Sej to bom vrjetn naredu alpa se bolse jo bom dal preoblect. Ce kupim rabljeno bo v rabljenem stanju pa zanjo bo ziher hotel 10-20e. Da mi jo pa preoblece bo pa kot nova za 30e
Kli?em zej na acosmos pa pra?am za ceno za bunkico pa mi prbije 270e hahahaha. Se je kr ze sam zacel smejat in rekel da se mi bolj splaca dat nekam preoblect za 30e. Svasta ej...
?aki zakaj pa misli? to vse menjat ? Ima? ?e use olu?eno?
Bl tema ja ker tudi na ebayu ni neke izbire. Jest bi isto potreboval in sicer v be? barvi, ker se mi je ?e malo olu?ila :/. Najbli?ja izbira je sicer ta vendar je kar draga. Se spla?a pozanimat koliko pride na uradnem servisu
Jest mislim, da ti nebi smelo ni? javlati, ker je ?e vedno halogenska ?arnica . A drga? sploh ima? to funkcijo, da javlja katera ?arnica je fu? ? Drga? imam jest trenutno notri h1 halogenka nafilana s xenon plinom 6000K in je isti kurac kot klasi?na ?arnica .
Tuki ima? malo bolj podrobneje razlo?eno glede can-busa:
Delovanje LED CAN BUS ?arnic na vozilu
LED ?arnica CanBus je prilagojena vozilom, katera omogo?ajo ra?unalni?ki nadzor ?arnic.
Dolo?ena vozila imajo mo?nost sporo?anja pregorelosti ?arnice. Pri tak?nih vozilih se ob namestitvi LED ?arnice pogosto pojavi te?ava v obliki la?nega sporo?ila o pregorelosti ?arnici oz. LED ?arnice utripajo ali se po izklopu vozila takoj ne ugasnejo. Vzrok temu je zelo nizka elektri?na poraba LED ?arnice, zaradi ?esar jo vozilo zavrne oziroma vas opozori, da ?arnica ni vstavljena oz. je pregorela. Temu slu?aju se lahko izognemo le s CanBus LED ?arnico ali dodatnim CanBus uporom, kateri regulira ra?unalni?ki nadzor na vozilu.
Novej?i avtomobili te v primeru pregorele ?arnice obvesti in ti javi "error". Can-bus pometi to, da ko bo? vstavil HID ?arnico ali razne ledice (katere niso original) ti nebo kazalo napake oz. te ne bo ni? opozarjalo.
Ena firma direkt zraven mazda servisa v BTC se bavi s temi re?mi. Pokli?i in vpra?aj. Meni so za 6ko rekli 50? s tem da bi bilo pri moji treba ?e nekaj lotat po vezju. Zate bi bilo verjetno ceneje ker je zadeva plug&play. ?lani kluba imajo pa ?e dodatni popust.
Ima? mogo?e kontakt ali pa vsaj naslov trgovine, ker bi tudi jest rabu neki zvezat pri drugem avtu pa me zanima koliko bi ra?unali
Lahko da je hotel dvignit vrednost. Ali ga pa plin j..e v glavo in se mu ne da ve? obadat s tem. Ali je pa mislil avto met ?e neki ?asa in si je prmislil. Bog vedi zakaj. Je pa avto ?e neki ?asa na netu. ?e par mesecev.
Dvomim, da bi vlo?il tiso?aka nato bi se pa premislil
Ce te rumena barva ne moti, lahko unemu menjavo ponudis, ker on pa morda lazje proda avto s sibkejsim motorjem in bosta oba2 zadovoljna:)
Tale 2.0 mi je zelo vse? . 140k prevo?enih, plin, najhuj?i sede?i, skratka top . Edino, kar mi ne gre v glavo je zakaj bi montiral LPG, ?e ga misli? naslednji mesec prodajati..
Jaz se ne bi igral z prvimi ker ze tako ne svetijo prve luci na 6ki nekaj pretirano tko da
Ja sej sem mu ze pisal na zs pa zaenkrat se ni odgovora sem pa opazil da ma on na svojem a4 zatemnjene luci zato sem se tut obrnil na njega ampak kot sem rekel se ni odgovora.
ZoomZoom
Sej on to celo luc dol uzame pa sname tisto zalimano leco (plastiko) pa ti notr tist krom pobarva na crno. Svetilnost je ista ker ti on nebo dobesedno nobeno folijo cez luc limal alpa s spreji sprical
Tudi to ti lahko pomaga qwerty,tudi meni bo...ko bo cajt zato
Pismo, mene tud ?e kar neki ?asa matra, da bi sprednje ?aromete mej?kn zatemnil... sam mal cvikam, da mi nebi pol k?na vlaga notr hodila alpa ?e huj voda :/
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=10408127&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%20Sport%20CD143%20TE
Povezava za deljenje
Deli na druge strani