Men pa temperatura li?i na kako turbino za letala ali pa da je senzor turbine pri kakem dizla?u ker je pritisk v pascalih tut tam... pomoj je tole kak dizl ker za letalsko turvino je velik premal pritiska... :ne vem:
Rde?a in oran?na sta navor. Temno siva in svetlo siva sta mo? na kolesih (ki je bistvenega podatka saj so konji izmerjeni na kolesih). Temno modra in svetlo modra je prera?unana mo? iz koles na gredi. Torej koliko ima avto na glavni gredi, kar je tudi podatek, ko se prodaja nov avto. Kot je razvidno iz grafa je najve?ji prirastek navora v srednjih obratih sicer pa je dosti enakomeren prirastek mo?i in navora ?ez celo obmo?je vrtljajev, do blokade.
danke ?on za obrazlo?itev zadeve vem kaj so sam ?pure na grafu mi niso ble jasne zkaj jih je tolko ko lab rat zdej vem da je primerjava gor dveh meritev...
Kdo pravi, da mora biti ravno Greddy turbina? Intercooler in ?tevci (koliko jih nujno rabi?, ?e ima? turbo avto??) so relativno majhen stro?ek. Najdra?ja je sama turbina (?e nabavi? nujno neko ?isto glanc novo) in elektronika, ?e gre? na stand alone.
sm a klikno namest d in je ratal gready namest greddy...
greddy novo turbino je tip kupo, intercooler ve?ji od hladilnika za vodo , wastegate nek top of theline, pol pa 5 ?tevcov... En vem da je boost, drug rpm motorja, tret temp. izpuha, ?etrt in pet pa nwm zaka sta...
Moja stara mama ma tiste kao magnetke za revmo...bom probu...pa ?e na zapestnici so, se ne bom matru z ovijanjem...haha... ...bom vpra?u, ?e mi posod za par km-jev!
Kaj pa ?e je po sistemu...It's all in the Head? Kot Placebo? Pa si pol vse namisli?...manj?a poraba...pravzaprov bi js to rabil!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men pa temperatura li?i na kako turbino za letala ali pa da je senzor turbine pri kakem dizla?u ker je pritisk v pascalih tut tam... pomoj je tole kak dizl ker za letalsko turvino je velik premal pritiska... :ne vem:
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani