Skoči na vsebino
Nagradno vpra?anje
Napisano

Men pa temperatura li?i na kako turbino za letala ali pa da je senzor turbine pri kakem dizla?u ker je pritisk v pascalih tut tam... pomoj je tole kak dizl ker za letalsko turvino je velik premal pritiska... :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chipanje nove Mazde6
Napisano

Rde?a in oran?na sta navor. Temno siva in svetlo siva sta mo? na kolesih (ki je bistvenega podatka saj so konji izmerjeni na kolesih). Temno modra in svetlo modra je prera?unana mo? iz koles na gredi. Torej koliko ima avto na glavni gredi, kar je tudi podatek, ko se prodaja nov avto. Kot je razvidno iz grafa je najve?ji prirastek navora v srednjih obratih sicer pa je dosti enakomeren prirastek mo?i in navora ?ez celo obmo?je vrtljajev, do blokade. :bravo:

danke ?on za obrazlo?itev :P zadeve vem kaj so sam ?pure na grafu mi niso ble jasne zkaj jih je tolko :P ko lab rat :D zdej vem da je primerjava gor dveh meritev... :blush::bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1.4 turbo
Napisano

Tile stari ?itroen/Peđo motorji zdr?ijo presenetljivo veliko. ?zmeden? Ne samo v tem primeru, nasplo?no... :)

pol pa kuj po pe?uja al pa sexuj?ka :D:D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Angel eyes
Napisano

Dobi? mogo?e v A3M ali kak?ni podobni trgovini. Zmontira? pa tudi sam saj ni kun?t zamenjati lu?.

Sicer pa moje skromno in nepomembno mnenje: Lexuske na Lexusa, angel eyes na BMWja in alu winge na letala! :hohoho:

you're right bro :bravo: pa pozabo si ?e... REMUS rori pa civic ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOS instalacija
Napisano

Ja nabere se, ?e dela? top-of-the-line kit. ;) Predvidevam, da je imel potem tudi od250-300hp, ?e je imel dober setup.

se mi zdi da skor tk ko impreza k se je hvalo... okol 260... sam pssss je pa fajn sli?at sramezljiv:lol:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOS instalacija
Napisano

:blink: Kaj je to za ena ?ang-?lang firma? Gready??? :blink:

Kdo pravi, da mora biti ravno Greddy turbina? Intercooler in ?tevci (koliko jih nujno rabi?, ?e ima? turbo avto??) so relativno majhen stro?ek. Najdra?ja je sama turbina (?e nabavi? nujno neko ?isto glanc novo) in elektronika, ?e gre? na stand alone.

sm a klikno namest d in je ratal gready namest greddy... sramezljiv

greddy novo turbino je tip kupo, intercooler ve?ji od hladilnika za vodo ?zmeden? , wastegate nek top of theline, pol pa 5 ?tevcov... En vem da je boost, drug rpm motorja, tret temp. izpuha, ?etrt in pet pa nwm zaka sta...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tuning mazda 6
Napisano

a ne bi raj?i kupili dragsterja??

:bravo::bravo: na dizla boste dali N2O, ja pa kaj ?e, bat vam bo pa v teko?i obliki ?ez izpuh pritekel :bravo::bravo:

ni vse need for speed underground, kjer lahko da? ?e na tak?no ?katlo motor od formule1 :bravo:

pa se zabije? v zid pri 300km/h pa se pele? naprej brez praskice :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sportni lonec mazda 3
Napisano

qwerty a si ti kej pil? odgovarja? na poste izpred ?tirih mesecev ;) in ta pametnjakovi? je tudi bil banan ;)

eh.. :D sam razp.. me da ma ta CAPS LOCK v?gan :whatever: ?e je pa banan ?a tko ql :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sportni lonec mazda 3
Napisano

Fak je tudi ?e taki ?efurji kot si ti uporabljajo tak forum.

sam ta po tvoje "?efur" (kar je sam tvoja teorija tak btw... --> imamo vsi druga?na mnenja) te lahko bana 4 ever :D

pa vgasnite caps lock madona bo... :blink: ?e ne pa tipko vun spipat... 1. se te?ko bere 2. smatra se za vpitje

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

premacy 1.8
Napisano

pozdravljeni

mene pa zanima ?e gdo ve kje se v premaciyu skriva tistih 15 konjev ki se pojavljajo med modeloma 1.8- 101 KM in 1.8 -115 KM

kaj je treba narediti da"sprosti?"tistih skritih 15 konjev

predvidevam da kje kaka elektri?na zadeva? :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Moja stara mama ma tiste kao magnetke za revmo...bom probu...pa ?e na zapestnici so, se ne bom matru z ovijanjem...haha... :bravo: ...bom vpra?u, ?e mi posod za par km-jev!

Kaj pa ?e je po sistemu...It's all in the Head? Kot Placebo? Pa si pol vse namisli?...manj?a poraba...pravzaprov bi js to rabil!!!

:hohoho: to?no :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.