Skoči na vsebino
Nalepke za na avto?
Napisano

Bom kar tukaj vpra?al, ?e smem...

A rabim homologacijo za zatemnitev sprednjega stekla?

Tisti trakec ki pride na zgornji del stekla?

Pa kolik?na je lahko ?irina trakca, ter kje bi ga lahko dobil?

Po mo?nosti, ?e poznate kaj v okolici Velenja, Celja,...

LP, David

Mislim da je dovoljeno do 10 cm in je ni treba homoligirat vse kar je pa ?ez 10cm pa se neda homoligirat.

Dobi? v kak?ni trgovini z tuning opremo ali pa kak?en bauhaus ali kak?no podobno trgovino.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

Philips blue vision / osram cool blue?

pizda jst sm meru zadnic napetost na zarnicah ker so mi ene bele (nevem zdj vec ktere) crknale v 2eh tednih pa mam cca 13V

Mene so tudi zajebavale te ?arnice ki so "kao" belenajve? so mi zdr?ale do 1 meseca!!!

Do zdaj z xenonom nimam ?E nobenih problemov in jih imam malo ve? kod dva meseca tako da xenon zakon :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa plinski pogon?
Napisano

Zemir, kva pa ?e bi ti tkole gledu na vso stvar! :danzoman:

Prva stvar k jo zrihta? je da da? plin ?imprej notr in to zato, k pol na vsakem nadalnem kilometru bo? ?paru in bo? na ra?un tega loh tut druge robe ve? nakupu, ker ti bo posledi?no ve? fedra ostajal u to?lu. ?e pa bo? najprej use drugo nabavu in nakonc plin, pa ne bo? medtem cajtom prov n? pr?paru, ker ti bo voz ?e zmer na benc teku in ta se ne bo glih ful poceniv medtem cajtom! :danzoman:

Jz sm razmi?lu da bi dav plin ?ist kot prvo stvar na avto, pa da se za?ne pocen vo?nja s tem pa tut ve? za ostalo ?aro pol ostane! :ljubezen:

Sej spet z bencinom nimam toliko stro?kov, ker z avtom skoraj nikamor ne hodim razen v slu?bo pa v petek soboto mal vn(na dreg) ?e seveda ne delam.Na mesec porabim okoli 15k sit za benz tako da to kar mislim nabavit lahko ?param par let :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mx-5 '96
Napisano

Moja Miata letnik 1996 ima 1.6 motor in ubogih 90 KM.

Kako bi se iz nje dalo cim bolj varno iztisniti recimo ene 115 KM.

Kdo bi mi to kvalitetno naredil (ker sam ne bom) in koliko cca. bi to stalo?

Aja, prevozenih ma 140.000 km ce to kej pomeni.

Hvala za odgovore

To pomeni da ho?e? iz nje stisnit 25 KM kar je kar veliko, da bi bilo ?e varno in poceni.Prvo lahko menja? kolektorje,pove?a? Fi izpuha z tem bo? pridobil 10-15KM Max. Potem pa poseg v motor kar je ?e malo bolj tvegana zadeva.Malo glavo obdelat kak?ne druge odmi?ne,druge bate....Ra?unaj da ?e bi hotel stisniti toliko konjev iz tvojega motorja pod 1000 eurov ne pri?akuj.Na?alost je ta hobi tako drag <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.