@Mito - v tem primeru (nedelovanja) se moram ?e kako strinjat s teboj, saj bi imel potem jaz dosti raj?i tam predal?ek, ne pa neko stvar ki mi samo krade prostor, na daljin?ku ob prestavni ro?ici se mi pa le prah nabira.
Zdajle me je ravno znanec Marko klical, da mi lahko zrihta, ampak SLO ni pokrita, bi mi pa zadeva delovala v Italiji in pa Avstriji, predvidevam, da potem tudi ostale zahodne in severne dr?ave, za vzhod pa o?itno ni dobrih novic. No cena bi bila 50 ? za tovrstno zgo??enko!
Danes sem ?el kar na Acosmos (Celov?ka cesta v LJ), se pozanimat kako je s tem cd-jem za mojo ?rnozmajko, baje mi ju3 sporo?ijo, pa vam potem povem, kaj na poobla??encu pravijo na to temo!
Tako nekako, avto je 2003 in ima serijsko vgrajeno navigacijo (GT oprema) ja, baje je ful problem to dobit ali pa da zadeva pa? ne deluje kot bi morala.
Nekega znanca, ki obvlada elektronske novitete, sem anga?iral, da mi najde ustrezen cd, da kon?no usposobim navigacijo v moji ?rnozmajki (2003/avgust). Koliko denarja se mi spla?a dat, ?e dobim njegovo ponudbo in da mi zagotovi, da bo zadev??na funkcionirala kot se od nje pri?akuje?
@Mitja, pa ne bo? rekel da so pri tamo?ni Rx8 nategnili folk za cca. 50 konjskih mo?i? Ne verjamem.
Aja, kar se ti?e dirke s Plokijem (mora? povedat, ?e si ti vozil tvojo, ki je bila v manj?i okvari), ker ?e ne, mi ni ravno kej dosti jasno? :ne vem:
Kar se pa dirkali??a ti?e (moje mnenje), ?e Symon pusti zadaj tamo?no Rx8 z nekim solidnim voznikom, je enostavno CAR (vem da dobro pele in je skaljen, sam to bi bil vseeno dose?ek za kapo dol).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je kar grda ?katla ja, kaj pa Chrysler PT Cruiser-ja, smo ?e omenili? Bljak, ravno danes sem ga videl.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani