?isto prakti?no se lahko zgodi, da sem jaz npr. lastnik nekega avtomobila, ki je v na?em kraju rariteta (kar moj avtu tudi je, ker so samo tri mazde 323 S registrirane v Prekmurju) in na tem portalu nekomu glede na moje pisanje nisem v?e? in mi raztol?e avto, ko sem jaz v mestu po opravkih.
To je seveda samo primer, in ?e to precej nemogo?. Prav tako nerad govorim, kak?en zvo?ni sistem imam v avtu, kaj vse hranim v predalih ... Zakaj bi? Mogo?e koga zamika.
Jap, jaz sem ga kupil pri Skorn?ku-cena pa je razvidna iz njihove spletne strani + lakiranje cca.20k + monta?a cca.15k.
Glede na to, da ima? ti 6-ko sport (5 vratno) lahko vzame? spojler?ek brez stop lu?ke (kar je meni osebno lep?e, ampak za 4 vratno ne obstaja ) in pri?para? 30.000,00 SIT - toliko je namre? razlika v ceni.
Torej spojler brez ?topke 37k + lakiranje in monta?a je cca. 70k SIT pri Skorn?ku.
Pa Sa?otu se malo "dober naredi" pa bo kak?en popustek zrihtal.
Zanima me, ?e ima kdo kak?ne informacije kje bi lahko dobil kromirane dodatke za mazdo rx-8 po dokaj normalni ceni. Sem bil namre? pri poobla??enem prodajalcu pa mi je za neke malenkosti ( kromirana oznaka rotacijskega motorja na sprednji maski, 2 x po dva kromirana nastavka na vsakem zra?niku pri sprednjem blatniku in kromirani dodatki okrog izpuha.... gre resni?no za zelo male dele...) izra?unal ceno 185.000 SIT... Tisti, ki veste za kak?ne malenkosti gre lahko sami ocenite dejansko vrednost izdelka. Za tak?en denar dam na avto raje kaj ve?jega.
?e veste za kak?ne neorginalne, vendar kakovostne izdelke, bi vam bil zelo hvale?en. Lepo se imejte!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Druga?e pa kar lu?tkan avtek (slikal kar skozi okno - pa lu? bi najraje brcnil ...)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani