Skoči na vsebino
Aplikacije za mobitele
Napisano

Ok, ne ve? kaj mi ni jasno.

?e ima? powerbox na nuli, ti pomoje ne more kazati isto mo? na kolesih kot v specifikaciji. Se pravi ?e ima? 129 konjev v prometni, potem jih ima? verjetno (ugibam) nekje okoli 100 na kolesih.

Tebi pa ?e v osnovi ka?e (brez PB), da jih ima? na kolesih enako kot na gredi, kar pomoje ni variante :-)

?e na vseh valjih so ugotovili ve? kot je v prometni....ampak nikoli mi ni jasno kaj je kaj, mene zanima samo razlika prej pa pol :D

Ker ?e je to na kolesih, mora biti to ?e ene 10KM izgube z grede dol pomoje

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacije za mobitele
Napisano

oK, AJA. A teh 127 si mel pred powerboxom?

to je nekak PB na nuli CD129 / 340nm so tovarni?ki podatki :D

Meriti mora? brez DSC, ker ta omejuje mo?, prav tako paziti da ne koplje? v prazno.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacije za mobitele
Napisano

SI ziher? Ker 129hp kot pi?e v prometni recimo, to ni na kolesih ampak na gredi. Dvomim da ima? 155 na kolesih? Se pravi jih ma? potem cirka 180 na gredi.

Al se motim?

aplikacija pravi wheel HP (imas v moji temi izpise)

http://www.mazda-si.net/index.php?act=Atta...st&id=16743

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacije za mobitele
Napisano

To ma? podatek iz dash commanda? Bom tudi jaz danes ta program preveril, da vidmo koliko 'outputa' tam ka?e.

A to je podatek na kolesih al na gredi?

wheel HP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Tole je bolj tako tako. Vedeti mora? naprimer v nulo to?no kila?o (z vso kramo, ?oferjem, to?no goriva..), pospe?evanje mora biti naravnost itd... Je pa en pokazatelj, ?e kaj rihta? in zmeri? prej in potem.

Yep teza je najbolj pomembna zato jaz ne morem testirati se s trugo, pasjim boxom in kolesi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacije za mobitele
Napisano

Jures a si kje objavljal potem rezultate glede na nastavitve powerboxa :)

Nekaj malega a se nisem uspel imeti prazen avto....pa tudi cesta septembra bo bolje.

Gre pa tja do 155 max iz 129hp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Ti js moj obd posodim...:)

kateri to?no je?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

O tem sm govoril..da ne mores bluetooth zagnat..drugac pa lahko instaliras wolfncu in imas lahko ikone po svoje gor pac vec programov itd..

Ne vidim zakaj ga ne bi mogu....sam obd bt rabim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Vse dela vendar podpira samo bluetooth. Bom probal BT adapter ko ga nekje dobim, ampak videti je vse :notworth:

Sorry sonce je direkt.

Treba je to pognat s kartice za navigacijo - definiras exe v navi path in zazenes navigacijo. Tako da ne mores imeti oboje, imas pa na isti kartici in menjas pot do zagona enega ali drugega.

post-2637-1374404907_thumb.jpg

post-2637-1374405207_thumb.jpg

post-2637-1374405372_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Ja probsj ce bos zrihtal bluetooth..js sm tudi probaval sam ki ni ratal..

jaz imam wifi napravo in obd adapter, bomo videli

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

2 DIN avtoradio
Napisano

Drugace pa ebay. Pa potreboval bos mazda na iso radio adapter. Isto velja za radio anteno verjetno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

to?a
Napisano

Ali kdo ve, ali se da preko zavarovanja menjati le te alu ali krom okrasne letve okoli oken/stekel ki so po?kodovane od to?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Steinbauerjevi boxi so narejeni za vsak avto posebej in tudi za montirat mores biti mal bolj mehanik in ne cisti laik..ker ima napajanje in potem na vsak bat posebej konektor..je cisto drugace narejen..

vem, na ?obe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Steinbauer je eden najboljsih pboxov.. tko da priporocam..imeli smo ga na tusconu cca 250 000 pa ni bilo problema..

Mislim, da je vpra?anje bolj za nove motorje,. ki imajo zelo visoko kompresijo. Ka pa ve? noben ?e ni probal....na?eloma bi moralo iti ampak sigurno pa mora biti nastavljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Koncno en pameten ne-ceski interface! Z dodatki kot so barvna zadnja kamera, snemanje dogodkov na cesti, kopiranje dvdjev na disk...za pametno ceno brez carine.

http://rover.ebay.com/rover/0/e11060.m43.l...BOC%3ADE%3A1123

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

In kje to?no se namesti tale ?ip, ki sem ga navedel in koliko ?asa traja namestitev? Na ?alost se ne znajdem med toliko kabli, ki so pri motorju.

1 min takoj pod pokrovom motorja na CRju enako za demontazo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Ho?em potrdit to teorijo, da je vo?nja s powerboxom bolj var?na, pa mi nekako ne uspeva najbolje :-)

2 tanka sem imel izklopljenega, sedaj spet vklopljenega. Vo?nja je tam-tam. V slu?bo in nazaj. V obeh primerih pribli?no enako. Samo s powerboxom je poraba 1-2dcl vi?ja, kot brez tega.

Mogo?e bi se poznalo, ?e bi se konstantno po AC vozil s konstantno brzino. Pri pospe?evanjih pa pomoje zadeva 'pade'. Pa ne zato, ker bi gas do podna pritiskal. Pomoje ma powerbox efekt ?e ?e pristne? gas recimo(ugibam) na 1/4, pa se na koncu seveda to nekje pozna. Druge razlage ne vidim. Bom pa ?e malo probaval. Poleti sem brez PB z lahkoto s porabo prilezel na 5.6. No zadnji tank na OMW brez PB je bil 5.77. Trenutno s PB, ista nafta ka?e nekje 5.9 :-)

Poraba je ve?inoma enaka, res pa da vsak ko proba PB takoj malo pritisne. Jaz svojo otovorjeno na strehi in notri lahko ?e vedno na 5,7 spravim ali pa 6,9 na isti poti...:) Je pa razlika v vrhni?ki klanec, prehitevsnju itd....nimam ga zarad porabe, prej zarad varnosti (pa se sme?no sli?i)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MM za Mazdo 6 I
Napisano

Holly shit

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ice za tvojo android naprav je u la la sedaj

tole je druga? samo 2 din zadeva (katerih je ogromno) + blenda za Mk1

http://www.ebay.de/sch/i.html?_sacat=0&amp...dvd+gps+android

ima? pa original fit za Mk2:

http://www.seicane.com/android-car-dvd-gps...g-wifi-sla-8671

http://www.aliexpress.com/wholesale/wholes...da-6-radio.html

najve?ja razlika je da ti tukaj delajo komande na volanu, medtem ko pri 2 din ni garancije - delalo bo mogo?e vol in next, pri ostalih pa vse tudi ?altanje (MODE), telefon itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LED LU?I
Napisano

Do nedavnega sem imel montirane ledice, ki so jihvgradili pri Skornsku, cena skoraj 300 eur. Po slabihodveh letih se je ena orosila in cez nekaj casa tudi pregorela, tako da sem zaenkrat brez. Zadeva je drugace lepo funcionirala, luci si preklopil na auto in ki je bilo dovolj svetlo, so gorele samo ledice, ob stemnitvi pa so se prizgale zasencene luci, ledice pa so gorele z manjso svetilnostjo.

Sedaj me moti predvsem to, da moram rocno prizigati luci, kar mi prej ni bilo treba, pa moram reci, da so ledice avto kar polepsale.

moje so gor od aprila 2012 in zaenkrat brez napakce. JA je komoditeta da avto sam preklaplja in ohranja xenonke - ampak se je treba spomniti da se ob de?evnih dneh ro?no preklopi, ko senzor ?e ne preklopi.

Veliko novih avtov se vozi naokoli v de?ju brez lu?i, ker so vozniki postali leni in zaupajo avtomatiki!!! (O tem nam Labi pridiga :) ) ampak meni klikerji zaenkrat ?e delajo in vklopim lu?i ko je treba

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LED LU?I
Napisano

V tujih novicah berem ?lanke o novih Led lu?eh, ki se pojavljajo ve?inoma na novih avtomobilih.

Ali ima kdo izku?nje s takimi lu?mi, kak?ne so pri nas dovoljene, ?e jih naknadno montira? na avto.

Kak?ni so postopki, da je taka stvar legalna ? Skratka, ?im ve? informacij.

TNX

Aleksander

predlagam da malo pobrska? forum vse je tukaj. za led liu?i je predpisano 'delovno' polje kje se lahko nahajajo ter kot svetilnosti + TUV certifikat, s tem dvojim lahko homologira? (vklju?eno mora biti stikalo - rele, ki jih izklopi ko se vklopijo zasen?ene.

Sam sem vgradil in homologiral tele, in so res dobro vidne podnevi

http://www.mimovrste.com/artikel/431002171...-daytime-lights

je tako - malo denarja malo muzike (se zarosijo, omeglijo.....) brez papirja pa mo?nost kazni

Mene zanimivo na cesti nikoli ne ustavijo, na carini pa velikokrat povpra?ajo, ker mi senzor za svetlobo preklopi iz dnevnih lu?io na zasen?ene ko zapelje? pod streho mejnega prehoda in so takoj vidne - prezentacija v ?ivo :) Policist ve?krat vpra?a, a so te lu?i naknadno vgrajene, Da so ampak tudi homologirane - vredu sre?no pot.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Nimam ve? PB, sem ga vrnil. Problem je bil v tem, da tisti, kateri mi ga je posku?al namontirati sploh ni na?el CR konektorja.

?e ti ni odve? mi na ZS pusti svoj kontakt in te bom kontaktiral ko bom v okolici LJ da pogleda? situacijo.

Dobis

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Po neuspe?ni monta?i PBOXA ( avto crknu in ni hotu ve? u?gat kak dan) in po tem ko sem obupal na tem, me spet prijemlje, ker mi konjev primanjkuje :angry: , vendar bi tokrat rad nekoga, ki se na zadeve RES spozna in bi znal namontirat na 85kw psa motor v mazdo 3. Anybody?

Power box pa?e! Le mogo?e ker gre za PSA ma?ino je konektor drug in je treba kabel zamenjati. ?e ?e ima? PB in bo? v okolici LJ se ustavi, potrebna je 1 min brez ?ravfanja avta za odgovor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.