No da povem, danes sem dobil homologacijo od LPP-ja, v bistvu kar hitro ...in ta karton je grd in velik ko pra***a. ,ne vem kako bom to zlo?u da bo ?lo v prometno
V glavnem vpisane so ?ipe in temni stranski ?migavci (tega mi niso ra?unal). tako da se jih da vpisati v homo lomo.
Mah jest sem jih dal vpisat....je gledal ?tevilke na ?migavcih in tiste E-je ter papirje od ?migavcev, ?ipe je pa tko na hitro mal pogledal, in ?e to samo na eni strani in nekaj na hitro. V glavnem v 2 minutah sem bil fertik. Sem mu pa neki te?il za feltne da naj mi vpi?ejo vsaj dimenzijo 195/50/15 pa je neki ?udn gledu, sm mu reku da mi jih uvoznik ni vpisal in on mi re?e da jih uvoznik ne sme ampak da jih oni vpi?ejo, pa ?e na homo lomo sem mu kazal in mu rekel da bi imel dimenzijo vpisano ne felten pa je neki jamru....
No dons sem pla?al homologacijo za stekla in ?rne ?migavce. Pri?lo me je 16.400,00 SIT :ne vem: ,mislim da ti ra?unajo ?e tehni?nega, ?eprav ti pre?ekerajo na valarjih samo bremze, spodaj pa mislim da ni nobeden ni? gledal, sem takrat glih pla?eval. V glavnem jezen sem, sam kaj ?mo, tak?n mamo v na? de?el podalpsk
eno vpra?anje ?e bo kdo poznal odgovor, pa predno za?nem te?it na lpp-ju in da ne bom kej preve? pla?u. Zanima me ?e je potrebno "?rne, bele" smerokaze tudi vpisati v homolomo. Imam pa TUV in tudi na smerokazu je tisti E vtisnjen z notranje strani tako kot mora biti in tudi na pogled je smerokaz popolnoma enak kot oran?en.
..sem ?e enkrat v CE poklical in govoril z neko gospo in je povedala da ji naj kar po faxu po?ljem ko bom izpolnil pro?njo in pla?al takso....je rekla da bo ?la tako v arhiv pogledat in mi sporo?ila ?tevilko....sem jest vedu da moram z ?enskam delat, ker tist tip je bil pa res zategnen do amena ...zdej pa letim na lj upravno enoto po tist obrazec.
vse sprednje imam Light z 90% prepustnostnjo svetlobe, zadnja je pa Midnight z 90% prepustnostjo svetlovbe, tako da prehodov ni, se ne opazi, meni je glih prov temno
?ipe so zatemnjene, vse za 10% in sem prepri?an da je to dovolj, zgleda pa tudi lepo, sploh sedaj s ?rnimi ?migavci ...policaji so se ?e za mano vozil in na sre?o me niso ustavli....?e nimam ni? papirjev. :ne vem: fotke bodo jutri ko bodo ?e feltne gor. Temnil sem pa pri Bor?tnarju v Trebnjem (foliatec)....super de?ko, dobro je vse porihtal in svetoval, ?e fotke prej pokazal kako bo zgledalo tako da
?migavci so montirani ...so pa oran?ne ?arnice notri tako da oran?no ?miga, v ?katli je pa tudi TUV certifikat v nem??ini. Bom vpra?al na lpp-ju ?e je ta dokument dost. So pa popolnoma enaki kot original samo da so ?rni. LabiGT lahko tudi potrdi da oran?no ?miga , je v ?ivo spremljal Je pa v ?katli nem?ki TUV certifikat podpisan in ?igosan in bom to omenil na homologaciji na lpp-ju sam da ne bojo kej sral za strokovno vgradnjo ker potem pa res ne vem kaj bom naredu.
aaaaaaa men se bo utrgal, pa to ne more? verjet. Zdej bom pa ?e ?aku en cajt da bom dobil homologacijski karton?ek. Teli na upravnih enotah so ?ist ubrisani. Ho?ejo da naj pisno zahtevo po?ljem, ker kao sistem ne dela in mi ne morejo povedati ?tevilko prvotne izjave o ustreznosti vozila. No to vlogo je pa potrebno pla?ati. Ima kdo kaj vez da bi jest to ?impreje dobil?? Ker tako ali tako moram potem ?e pri uvozniku pla?ati za duplikat
wooohoooo......fajn zgleda, komaj ?akam jutri da jih ?e jest dobim....great thx to komar :mi pijemoo:
..jutri bo prav remake moje f-ke, zjutraj grem temnit, potem ?migavce namontiram ter ?e felge for namontiram....so mi pa v A3M napa?ne varnostne naro?il (vijake namesto matic) tako da bom spet ?aku en cajt da pravi pridejo.
tukile se pa res dobro vidi prehod...odvisno od svetlobe. Imam ob?utek da jih ima dosti zadnje stranske ve? kot max temneno sprednje pa 10% in da je zato toliko bolj viden prehod. Zadnjo tudi ne vem ?e bi dal 55%, ker se bojim da se ni? ne vidi pono?i ven ko gre? rikverc
spredaj je tako da zadr?uje najve? 10% svetlobe ne? potem zadaj ?e se ne motim pa 40%?? Se mi zdi ta prehod mal prevelik? No sej bom tud tam se zmenu kako je najbolje samo pa? pribli?no ho?em vedeti.
Za zdej mislim da smo ?e ?tirje kar be ?e bil verjetno kak?en popust. Kdaj pa sem pa ?e napisal v enem od prej?njih postov, ampak ok, na?eloma mi je vseeno. Povejte kdaj maste ostali ?as, ali med vikendom ali med tednom?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
oooooo to pa res noro lepo zgleda ...zdej moram ?e jest jajca dobit da se spravim to narest
Povezava za deljenje
Deli na druge strani