Evo,to vpra?anje je tudi mene mu?lo pred nakupom.... Pol pa sn do potankosti pre?tudiral vse pluse in minuse(ki jih je manj ) in se vseeno odlo?o za nakup RX8! Pa vse raznorazne Mazda forume po svetu sn pre?esal in preverjal,kak so kaj zadovoljni z tem avtom,kaj jih moti,kaj jim je v?e? in zdaj opa?am,da so meni iste stvari v?e? pri tem avtu. Skratka ni mi ?al niti malo,da sn ga kupo! ?e si kje z ?tajerskega konca se lahko zmenima kje,pa si ogleda? zadevo!
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
in se to: ni receno da ko kupis avto z 200+ konji da bos skoz vozil kot F1....eni kupujejo take avte zaradi oblike ali feelingu v voznji itd itd...res ne vem zakaj se tok obremenjujete da ce je rx8 potem mora voziti skoz hitro pa je cist vseen glede porabe???
Bravo Labi! Tu se pa popolnoma strinjam s tabo.Tudi pri meni so obveljali isti argumenti!
Ti?a vun!!
Ma? kasko(parkiri??e & objestnost)...pa ?us z hamrom po zadnjih lu?eh.....ni odbitne fran?ize pri ZM. Problem re?en,David happy z novimi lu?kami
He he,Vuk,dobra finta!!Samo kaj naj obe zlomim kao objestnost?? Ali misli?,da nimajo ve? lu?i z rde?imi stekli(kot jih mama mi2 z Davidim) in bi mi obe menjali?? Blo bi fajn ja,ker bi jaz tudi mel raj?i svetlo steklo!
Ti?a vun!!
Za tuning Mazde se dobi prakticno vse. Tako da to ni ravno problem.
To pa ni ?isto res.... Za Mazdo3 sn ?e marsikaj iskal,pa zlo malo najdo,ker ?e ni tak dolgo na trgu,?eprav se mi zdi da pa ?e je kr en ?as! Pa iskal sn preko neta na tujih straneh,da ne bo pomote!
Ti?a vun!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Matej,malo po?akaj,ti v kratkem povem to?ne podatke!
Ti?a vun!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani