Kaj ?e bi tle nadaljeval temo alla potujo?a plinarna, ker vrjetn bi se ?e marsikomu zdel kej zanimiv glede tega in bi loh kej novga izvedu!
?e mi bo aktualna ma?inka ?e naprej pila 10 in ve?, bo plin mogu prit v prihodnjih 2eh mescih, ?e ne bo prehitr ste?ajni upravitl in njegova masa aktualna!
Treba neki nardit glede tega, pa najbr? nism edini ki razmi?la u to smer?!
Heh, jz sm itak ve?ni optimist, pa to pomen da upanje umira zadnje, tko da ne gledam ?rnogledo kva vse bo ?e navrst (ko bo ?e bo), ampak lepo pooooo?asi! Va?n da se neki dogaja!
Npr ?e sodmo po F mazdi, ki sem jo vozu skor 3 leta, se mi zdi da je bla vse prej kot pojem avta, kjer ni blo fedra za vzdr?evanje in je ?lo tut nekaj se nardit glede stajlinga, al se mogo?e motim!
Trenutno mam ful finan?nih izdatkov za naprej in za nazaj (ne samo v vezi z aktualnim avtom), pa mam kljub temu menjanje sklopke in le?aja v igri, tko da iz tega spet ne morem doumet, kje je spet tle razvidno da ni ke?a za vzdr?evanje itd.??? Sicer pa kaj sploh pomen vzdr?evanje avta, ker jz to nekak ?tekam, da ne izgleda zapu??en - tak da ga ?e na odpad neb đabe vzel!
Sicer pa ni tema kok ma kdo ?esa in ?esa nima in kdaj bo mev, pa? pa i??m konstruktivne ideje kaj narest na stroju!
No dost o tem, pa ?e tako ali tako imam v planu delat na avtu: korak po korak in ne vse naenkat, sploh pa nism gorak najet kake krede, pol pa komi ?vet in ne met za benz, avto pa da se (v gara?i ko po?iva) sveti ko v risanki!
Zdej je sam ?e treba najprej sklopko (baj Mare) po?timat, ker dans sm biv na Bledu, pa zdele u Lublan, pa jutr ?e do Loke sko?m, pol pa naj po?as (zrd mene) dokon?no guzne, itak sm ?e dele potujo?a ovira in je ?tart katastrofa - vse ostalo pa tut!
Odkr sm prej vidu tist spredn odbija? ki ga je dav ?travs, sm se odlo?u neki nardit v tej smeri in sicer bo Edotova pekarna v Toma?evem kmal za?ela kej pe?t zame (kdor ne ve - pek mu re?emo ker dela razno razno poliestrsko plasti?no ?aro)!
V tejle temi bi rad sprejemal predloge kako popedenat moj aktualni voz, ker so v planu na njem kar orng spremembe, predvsm pa odbija?i, pragovi, zadnje krilo, vrjetn ?irjenje (sam kkih 5 cm na vsak stran) pa obvezno lakiranje komplet makine!
Sm pa trenutno total brez idej kaj narest iz ma?ince in so zato ideje dobrodo?le!
Kolega, glede A3M, bi jaz skoraj kej posku?al pri njihovi konkurenci, ki je ni tok malo, ampak samo niso tolko poznani, baje pa da imajo precej manj ma?ehovski odnos do strank kot pri omenjeni trgovini, kjer res mislijo da so boga prjel za ... (brado)!
Heh, to je res biznis, ho?? met neki spe?jl, pol pa dobi? gare, ki jih mor? dat po?timat da se loh voz?, po mo?nosti je pa ?e itak tok okranclan, da je ?e tko al tko nevozen!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj ?e bi tle nadaljeval temo alla potujo?a plinarna, ker vrjetn bi se ?e marsikomu zdel kej zanimiv glede tega in bi loh kej novga izvedu!
?e mi bo aktualna ma?inka ?e naprej pila 10 in ve?, bo plin mogu prit v prihodnjih 2eh mescih, ?e ne bo prehitr ste?ajni upravitl in njegova masa aktualna!
Treba neki nardit glede tega, pa najbr? nism edini ki razmi?la u to smer?!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani