Tele ledice so good ja, mislim da je ?as da moja Mazda ne bo ve? tako original kot je bila...hehehe...mi je ?e mal boooring. Uro? jih ima tako ali tako zato pri nogah namontirana da ko ka?no mi?ko pelje, vidi kaj dr?i...hehehe. Uro? bo kak?na pija?a padla?Zihr ti je dolgcajt..hehe.
Ha ha takoj drugo leto se lahko spraviva ko seveda kj osvetlit drga? pa ja lepo je vedt in vidt kaj nosi ?enska mislim kaj ma obuto
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
nabavil sem 120°ledice(?irokokotne) jih pritrdil V NIC kanal te pa seveda pod armaturo kjer sveti v noge potem.Sam sem dal tudi osvetlitev zadnih prostorov pod nogami-se pravi da imem tudi pod sede?i take ledice!
Sm se pa zelo navadil na to osvetlitev ?e se peljem s kom drugim in je tema tam spodaj mi zgleda zelo pusto
bom pa nalimal ?e kako sliko kako zgleda. Tukaj pa nekaj slik na?ega LED majstra
jas pa imam vsega nekaj od AC do hribovskih ovinkov
Druga?e mam porabe nekaj man (8.6 na tank)
Je pa nekaj kar sem opazil in ubistvu je tle bol upra?anje za strokovnjake!
A je mo?no da je ob teh vro?ih dnevih kjer je zrak vro? in v njem bol malo kisika avto zato bol bo?re?en ker dela bogatej?o me?anico!!!!(pustimo klimo)
Zakaj to pra?am??
?e se peljem dopoldne pred vro?ino ima avto normalno porabo prav tako trenutno (ko zahodim poka?e do 45l trenutne,?e pa to naredim ob 14h popoldne pa trenutna poraba v momentu nabije do 70l.
In tudi obna?annje je druga?no po porabi mislim!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ok tale 6-ka je pa ?e namest novoletne jelke -ki?asto je pa zadeva dobro izvedena to pa lahka pohvalim
Povezava za deljenje
Deli na druge strani