jao folk jst se opravi?ujem res sm ga mal usral.jst sm hotu vidit kaka bo reakcija in kak?na bodo mnenja glede tega motorja. PRIZNAM da ga ?e nism kupu ampak res se je prodajala enaka mazda z omenjenim motorjem (tut sam nisem mogu verjet, da to sploh obstaja) sem ga pa res hotu kupit zato sem pa raje prej upra?al kak?en je ta motor in kak?ni problemi obstajajo za vgraditev. Ampak ?al tega motorja ni ve?. Se je pa prodaju na Ebay-u zdej ga pa ni ve?. sem pa tut kontaktiru z osebo ki ga prodaja prek e-mail pa mi je povedu da ga prodaja za gromozansko ceno 250000 SIT zato sem pa upra?u ?e se sploh spla?a. Se pa res opravi?ujem kr sem se tak grd zlagal. pa ne mi zamerit
jst mam kolega ki obla?i v usnje vse mogo?e, ma delavnco doma in vse. Pa tut kr pocen bi se dal dobit kr ga poznam je pa povezan z firmo internavtika pa ti povem da je kvaliteta ta prava!!!
Za zadevo zavore, pa ima? dirkalno varijanto od Mazde GT-R, samo dobit jih je misija nemogo?e . Problem pa lahko ima? ?e o?enit motor/menjalnik, ?e ima? GT menjalnik so ?e ?anse
najdu sm jo v Nem?iji, za karoserijo sem pa ?e poskrbel (je ?e vse prpravlen). pa ti povem da leti ko k.... ko sm kupu mazdo s to ma?ino sm mislu da se bom razletu na poti domov. Na avtocesti sm zgubu sprednjo plastiko na ?ipi, pa ?e tablca mi je odpadla.
i??em spojlerje, pragove, lexus lu?i... itd. itd. Kr drug let bi rad pr?u na drag race v cejlu, pa je treba to mal porihtat. Jst upam da bo 165KM dost za zmagat! pa bi prosu ?e kdo pozna koga k bi mi to zrihtu. MMMMMMAZDA
halo folk jst sem nekak nov tule pa mi ?e ni vse glih jasn! zdle mam doma mazdo 323f (bg) l.91 pa ne dobim za njo zaboga ni?. vse kar sem zdej dobu so felge pa zadnji spojler, pa ?e ta je druge barve.zej pa prosim ?e mi lahk kdo kej svetuje!!lahk dam tut jst kak nasvet,?e vas kej zanima.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jao folk jst se opravi?ujem res sm ga mal usral.jst sm hotu vidit kaka bo reakcija in kak?na bodo mnenja glede tega motorja. PRIZNAM da ga ?e nism kupu ampak res se je prodajala enaka mazda z omenjenim motorjem (tut sam nisem mogu verjet, da to sploh obstaja) sem ga pa res hotu kupit zato sem pa raje prej upra?al kak?en je ta motor in kak?ni problemi obstajajo za vgraditev. Ampak ?al tega motorja ni ve?. Se je pa prodaju na Ebay-u zdej ga pa ni ve?. sem pa tut kontaktiru z osebo ki ga prodaja prek e-mail pa mi je povedu da ga prodaja za gromozansko ceno 250000 SIT zato sem pa upra?u ?e se sploh spla?a. Se pa res opravi?ujem kr sem se tak grd zlagal. pa ne mi zamerit
VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani