Skoči na vsebino
NOS instalacija
Napisano

Tako kot sem napisal par sporocil nazaj

Hehe pa res... ja bo treba ?e mal na?parat potem :hohoho: Druga?e pa zdej vem kje te/vas najdem :D

?e gleda? tako... je to pocen... od so?olca foter je dal 3400 za cel komplet za CRX :bravo:

Hehe, bl star... bl nor... :vesel: 3400 se kr velik sli? ja :o

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOS instalacija
Napisano

original je 1.6 16v 90 km je pa not sportni filter K&N,direkten izpuh iz masine brez katalizatorja na lonec fi110 pa kolega mi je odprl ainspric, pa glava mal znizana tko da bi mogla met prek 100 KM ne vem pa tocn pa tvoja?

Kako pa se odpre ainspric (frgazar) ?e kej ve? oz. ?e kdorkoli ve kako bi iztisnu mal ve? kon?kov iz 323f 1.5 16V letnik 97??

Lp :P

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mx3
Napisano

Sportni filter prakticno ze v Intersparu na tuning oddelku. Pusti original filter tak kot je da ne bo problemov z motorjem. Razlike v zmogljivosti avta itak ni.

Drugace pa Remus prodaja zadnji lonec za MX-3.

A za 323f (ba) se da tut kej pr Remusu dobit? :huh:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ?portni filter
Napisano

Lp!

Imam par vpra?anj glede ?portnega filtra za mazdo 323f 1.5 letnik 97. Med starej?imi temami sem zasledil tole:

http://www.rsrmotorsport.com/proizvodi/storm.php

Pa me zanima kako je kaj s tem, ?e kdo ve, al si lasti podoben ?porten filter, kak?en je zvok in ali sploh pa?e na 323f??

Ali se kje v sloveniji da dobiti cenej? ter bol?i filter ali pa preko kak?nege E-Bay-a al kaj podobnega.

?e vnaprej hvala za odgovore B)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.