Ko smo ravno pri LCD-jih, jaz bom zmonteru dvd player ter lcd v armaturo, pa me zanima ?e ima kdo lcd od tega asus-a ali kak?nega podbnega 7-9''! Dvd player pa ?e imam.
Pa ve? mogo?e kje se da dobit turbo za 323f 1.5... kokr sm brav po ostalih temah se bl spla?a nov avto, najbl istiga z V6 ma?ino za 1.5 pa nism n? pametnga najdu...
original je 1.6 16v 90 km je pa not sportni filter K&N,direkten izpuh iz masine brez katalizatorja na lonec fi110 pa kolega mi je odprl ainspric, pa glava mal znizana tko da bi mogla met prek 100 KM ne vem pa tocn pa tvoja?
Kako pa se odpre ainspric (frgazar) ?e kej ve? oz. ?e kdorkoli ve kako bi iztisnu mal ve? kon?kov iz 323f 1.5 16V letnik 97??
Ej uklopko, ka?na pa je tale rde?a barva za bremze pa od kolektorja?? Mislm a je to sprej al prov barva? Opa?am da bi tole super pasal na mojo rde?o 323f-ko
Sportni filter prakticno ze v Intersparu na tuning oddelku. Pusti original filter tak kot je da ne bo problemov z motorjem. Razlike v zmogljivosti avta itak ni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men osebno je tut bl u?e? ukrogu, glede zvoka pa nwm...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani