Skoči na vsebino
Home made styling dodatki
Napisano

tale maisey je edina 323f na katero pasejo lexuske ker je tok fajn porihtu se meglenke in reverse. je pa res da se mi avto ne dopade vec tk, ta vlka rdeca spura zadaj je neki posebnega na tem avtu, das stran pa zgleda kot pezo 407

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alu plati??a
Napisano

ma, sem pol ugotovil da je ET 45, tak da je isto ko na mojih. :)

Objavljena slika

120e z gumami, samo dimenzija ne gre skoz, ampak je se vedn pocen za litke ;)

pa se pase na avto ko je podoben letnik pa se dizajn poklopi he he.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter K&N
Napisano

tak gre originalna cev v kolotek, morm dol vzet pa pogledat ce je dost prostora za filter..

ma, raj bi spodi filter pa CAI ko je se vedno bolj mrzel zrak ceprav res nocem da se mi dere (vsaj do 4k hocem da je tiha ko miska he he) potem od 4 dalje naj se dere.. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter K&N
Napisano

ok, da se jst eno vprasanje postavim:

a lahko napedenam "proper" CAI ce:

1 umaknem airbox

2 speljem cev kolotek tja ko gre original, brez airboxa.

3 tam naj bi bila cev ki pelje gor pod odbijac v resonator (?), tam izklopim cev in dam direktno tja gor sportni filter?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

razstavljanje prednjih luci 323F
Napisano

aja. sem dobil narazen, scistil, popravil, dal skupaj nazaj. :)

se svetijo kot nove. lec nisem menjal ker je pri novih postford Bosch vse iz enega dela in je zelo te?ko razstavit.. imajo pa Koito precej bolj?e le?e in tudi sistem kot bosch...

cutting corners he he

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

kaj nihce nc ne ve..ma mogoce kdo izkusnje s pbox..lahko kdo kj pove?

js sm za powerbox PREBRAL same slabe stvari napram chiptuningu. neki v stilu da menjan chip dejansko pomeni nov fuelmap in je zato posledicno drugacna tudi poraba (ob isti voznji manjsa), powerbox pa posilja narobe informacije racunalniku za motor...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

aah. daj slikaj se :) avto zgleda za na autoshow, u nulo skup narejeno (kljub temu da je za moj okus mal over the top)

armaturka zgleda noro :) detajli so neverjetni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.