ja kompare je drag ko nevem kaj pol pa po dolocenem casu ko se navelicas tatooja na boki in ga zelis odstranit ti pa cis elegantno pove da ga nemore dol uzet ker bi sla barva z njim vred dol!!!
in kaj mi sedaj preostane DA JIH SEM DOL POTRGAM PA AVTO LEPO PREPROSTO PELEM K LICARJU!!!
totalna polomija!!
Ja pismo a se ne da to ?ist nikakor drga? po?timat kokr pa da pou avta stran potrga??
Neki se mora dobit da gre tatoo lepo dol!?!?
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Kje bi najdu kak?ne dobre nalepke, namre? zelo rad bi si dal plamene na bok avtomobila, pa sem malo gledal po trgovinah z ?portno opremo, vendar nisem na?el ni? pametnega, pa? nalepke bi morale bit narejene po naro?ilu, misli dol?ina pa to! Hvala
Dr. Glass dela nalepke po naro?ilu, lahko mu sam prnes? vzorc nalepke al si jo pa izbere? vn iz kataloga! Dr. Glass je iz Krtine (mal naprej od Doba) drga? pa mislm da bi tud Kompare mogu delat tatuje sam je drg k satan!
POZOR!
Na bratovi Lantri (1996) smo ga pred kakimi petimi leti samoga dali povarit pa ?e danes dr?i tako, da ne vem a je to sre?a al pa je res poceni re?itev.
Hvala za informacijo! Bomo probal najprej po?vasat ?e se nau obnesl pa pa? kupl al pa dal narest novega!
POZOR!
Kaj si falil forum?? Vidi? od zgoraj pi?e Mazda ima? pa ?e Hyundai klub Slovenija in je tudi forum in predvidevam da ti bodo oni znali kaj ve? povedat kot pa mi, saj oni vozijo Hyundai-je...
Razumem da je MAZDA forum pa tud vozim MAZDO sam sm pa? bl na splo?no upra?u ?e kdo ve kaj je bl narest, ga dt delat pr devitotu al pa? kupt novga. Za en upra?anje se mi zdi butast registrerat na forum pol pa spiz***. Raj tuki upra?am ?e kdo kj ve ?e ne pa n?.
No sm preveru in sta oba motorja ista, tko da kolektor po vsej vrjetnosti pa?e. Zdj ma pa sam zanima a se bl spla?a kupt nov kolektor pr ?ublju al ga delat pr devitotu (kok konjev bi prbl. dubu s ?portnim kolektorjem)? Je pa ?portn 4x dra?ji od navadnga!
Lp
POZOR!
am a nebi blo najla?je ?e bi dav kolektor preprosto zavariti?? :ne vem:
Navadno ?vasanje je kratkotrajna re?itev, ker bi kolektor nazaj po?u ?ez ene 2 tedna, igli?no ?vasanje je pa 39K (ve? k nov kolektor od stare lantre). Prej sm napisu da je tastar kolektor 52K, ubistvu je pa 35K.
Tko da se to pomoje ne spla?a!
Lp
POZOR!
?ivjo! Rabu bi ene par informacij! Fotru je na Hyundai lantri letnik 99 ?e neki cajta nazaj po?u kolektor (na 2 mestih) pa me zanima ?e kdo ve ?e slu?ajno pa?e od tastare lantre kolektor k za 99 letnik prodajajo samo z katalizatorjem to pa pride 160K! Sm tud klicu devitota pa je reku od 400 do 500 eurov za ?portn kolektor, od tastare lantre pa mislm da stane 35K pri poobla??enem prodajalcu. Fotr ho?e dt ?portn filtr gor ker ma pa avto nagrav?n zvok (sploh k je mrzu) je treba najprej to po?timat pol pa na filtr! Kakr?nkol predlog je dobrodo?el! Ma?ina je pa 1.8 16v 94kw. Po mo?i sta obe lantre enake sam pa nism zih da bo pasu tastar kolektor gor-?e kdo ve kj ve? naj kr napi?e! Tip motorja pa ?e sporo?im!
Lp
Denis
POZOR!
Te?ko re?, mogo?e bo treba kak nosilec nanovo narest al pa ga dobit za predelat.Pa poleg motorja rabi? ?e vso motorno napeljavo CPU in podobne zadeve.
Ja ni lih ma?ji ka?elj se strinjam! Po eni strani pa tud ne ve? kak?en motor dobi? pa kolk prevo?enih! To za zdj informativno spra?ujem ?e me pa v kratkem sprejmejo na ?iht pa bi se znal zgodit da bi kk?n V6 not padu! Hvala za odgovore!
Lp
POZOR!
MX-3 in 323 imata 1.6 motor popolnoma enak.?e bi "nabasal" V6 motor v 323 pa je malo za pomerit in preverit ?e je dovolj placa, samo pomoje bi bla vrijanta.Samo jaz ti predlagam da si pol vzame? 2.0 V6, komplet z menjalnikom, ker dobi? bolj?e prestavno razmerje, poraba pa je popolnoma enaka.
?e ?e jst upra?am kok bi blo realno stro?kov ?e bi jst hotu v svojo 323F nabasat V6 motor not???
POZOR!
Kupte si 200ks BMW-ja s vso opremo, pa bote vidl ?tartno ceno.Al pa kerkol drug avto(s tako opremo+4 udobna sedi??a+230ks+atraktiven look+kvalitetna izdelava!!!)!!!
plus da servisi niso n? cenej?i(razn ?e ga ne mislte redn servisirat), ?rl bo lih tulk...
Kva...
mislim...haloooo
jasno in glasno: TISTI KI ZDEJ ?PARATE,IN MATE NAMEN ?PARAT, HODITE PE?,
KER TAM BOSTE NAJBOL PR?PARAL!
Se podpi?em!
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Homologirat pa ?e nisem dal....
LP daVid
Ka?na homologacija? Kaj je to? Naslednji? k te bojo ustavl pa ?e ti bojo te?il za homologacijo sam re? "jst n? ne vem, to je od mt avto"!
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani