Skoči na vsebino
bodykit
Napisano

No to me je zanimalo :prstgor:. A ti yavarye k mas ze serijsko meglenke v spodnjem odbijacu potem nimas v lampi nic kablov ze predpripravljenih kao za meglenke, kot sem jih jaz imel ?

Ja skydriver sej to kontam, da imas dva tipa zarometa. Eni so imeli meglenke (parabolo) ze serijsko v lampi drugi pa ne. Jest jih recimo sploh nisem imel, ampak je bilo use ze predpripravljeno, sepravi samo parabole sem mogu montirat pa rocko zamenjat.. to je to. Zanimalo me pa je, ce te 6ke (mps ocitno) k majo serijsko meglenke v odbijacu ali imajo ravno tako ze use kable v lampi predpripravljene ali ne oz. ali imajo parabole? Vrjetno je lampa brez parabol (kot v mojem primeru), vendar kabli so pa ravno tako predpripravljeni al kko ? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

bodykit
Napisano

Aha sepravi, ?e ima? spodi meglenke potem v lampi kabli za meglenke niso nic predpripravljeni al kko ? Jest recimo originalno sploh nisem imel meglenk , ampak sem kable imel ze use predpripravljene...samo parabole sem mogel dobiti pa rocko sem mogu zamenjat :). Ravno zaradi tega me zanima, ker ?e ima? spodi v odbija?u meglenke potem jih o?itno nima? v lampi oz. te kable za meglenke  katere sem jaz imel speljane v lampo so v tem primeru speljane pod odbijac in pri lampi ni nobenih kablov. Tista "parabola" oz. luknja za parabolo v lampi pa nima nobenega pomena (ostaja prazna-nefunkcionalna)? Usaj jest si tako razlagam al kko ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

bodykit
Napisano

Mene pa zanima glede na to, da ima tazadnji odbijac ze use nastimano za meglenke, kako potem to deluje? ?e sedaj pri?ge? meglenke ti itq gorijo tiste katere so v lampi. Ali potem obojne gorijo (te v lampi in spodnje v odbijacu)? Ali pa? tiste v lampi odklopi? in ti gorijo samo spodnje v odbijacu ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Ja ga imas in ga lahko na normaln vljudn nacin poves ne pa da nam na tak nacin sporocas da nic ne fukas. Nevem kaj pol silis notr woofr pa nevem kaj se use ce je to za nasmrkance. Pa filozofiras o 16 sistemcih medtem, ko je povprasala samo po malo bolj izrazitem basu. Kokr kol ce ze neki komentiras/argumetiras se obnasi alpa sploh ne pis.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Jest res nevem kaj je tvoj problem da v vsaki temi isces konflikt alpa se neznas normalno obnasat. Punca je rekla da pogresa base in da se ji zdijo mazdini zvocniki presvoh jest sm pa sam reku da je tudi meni osebno muska zelo pomembna in da se mi zdi da so original zvocniki cisto dovolj saj se bass res lepo slis pa zvok je tudi vredu ce se seveda malo z nastavitvami poigras. ALC LEVEL imam pa vedno na 3 in mi nic ne niha glasnost pa se usak dan furam z musko okol in vrjem da bi opazil.

Tko, da nevem ce ze komentiras se usaj normalno obnasi... noben ni bil za nobeno stvar pametn ampak sm sam svoje mnenje izrazu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Res je sam men muska skos konstantno na hard spila in se glasnost nic ne niza ali pa veca... ce pa komad zavrtim pa spreminjam na nizjo nastavitev sepravi na 2 je pa zvok ze bistveno nizji oz. Bolj potiho je use skupaj. Kar se pa zvoka tice je pa odlicen... volume imam max na 22 bass pa na +3 in je zvok odlicen pa se lepo se slisjo basi :). Med tem ko fotrova sestica druge generacije ima pri alc opcijo samo on pa off oz. Auto in je KATASTROFALNO usake 5min zvok niha, ker pac kalibrira z zunanjim hrupom. Se pa drgac neznam furat brez muske tako, da je vec ali manj vedno do konca naglas in je volume vedno isti pa je lahko dz ali sneg... nic je niha oz. Kalibrira

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Ona pomoje sploh nima radio nastelan tako kot se zagre... ALC LEVEL al kaj je ze tisto daj na 3 pa base reguliri pa cistt dobr razbija.. cne ti pa lahko jest posnemem kko se mi ceu avto trese pa je use original. Tisti dodatni wofer sam nabija u tri krasnee pa muska zgobi pomen ker se sam woofer slisi. Men osebno je res cez glavo pa mam na +3 in ne na +6 base nastelane pa mam zeloo rad da razbija :). Ze velik folka me je prasal ce mam woofer not.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Jest svoje zvocnike ne zamenam za boss. Fotr ma novej sestico z boss ozvocenjem pa so mi svoji zvocniki bolj vsec, kar se tice basov :). Sploh pa taka zvrst k jo jest gonm (trance, techno, psy trance itd. K je osnova bass)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Neki ne razumem... sepravi predvajas preko vzigalnika (12V) USB kateri deluje preko radijske frekvence ? To dobesedno ni sploh za poslusat (skos neki sumi, kvaliteta muske je na dnu, da ne govorim ko prevozis u drugo regijo moras spet frekvenco stelat. Jest mam original radijo pa res suva kokr se zagre. Pa k sm res usekan na musko pa sm si reku, da ja nebom menu zvocnikov pa si kable spet pelu cez ceu avto za brez veze. Mam pa nastelan kokr sm reku bass na +3 pa zadnjo funkcijo (ce pritiskas gumb do konca ) na treto stopnjo saj je glasba takrat bistveno glasnejsa :). Men ma mazda zvocnike fenomenalne... pa to je govora o brez boss ozvocenju.

Drgac pa vrjem da poka.. na cd si zapec musko pa mal se poigrej z nastavitvami ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Jest sm sicer zelo picajzlast glede muske in mam res rad da so basi po domace povedano da poka. Imam originalne zvocnike pa bas nastiman na +3 pa tisto zadnjo funkcijo (nevem kako se ji rece) na najvisjo stopnjo saj se bistveno glasnejse slisi pa se slisi odlicno razn, ce mas res bogo kvaliteto muske. Osebno ce ze bi... bi samo menjal zvocnike pa magar peno (izolacijo) v vrata pa je to to.. V zelo skrajnem primeru se ojacevalec. Sam to je potem potrebno spet vlect kable cez ceu avto pa krneki tko da bv... sem ravno 2 mesca nazaj prodal 2 ojacevalca katera sta mi ostala od prejsnega avta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SPOILER MAZDA 6
Napisano

Tudi sam se zanimam za nakup spoilerja pa me samo zanima ena stvar. Ker imam 6ko prve generacije in imam zavorno luc na dnu zadnjega vetrobraskega stekla in ne na prtla?niku bi znal zadnji spoiler to zavorno luc prekriti? ali pac? Na ebayu sem vidu, da imajo na voljo tudi spoiler v katerem je zavorna luc notri. Ce bi se za tovrstno izvedbo odlocil ali je preklop zdajsne zavorne luci na spoiler zakomplicirana ali nej preprosto fliknem klasicni spoiler pa "nikome nista" ? :D

http://www.aliexpress.com/item/MAZDA-6-2003-ABS-REAR-SPOILER-Primer/2012852410.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Angel Eyes
Napisano

Aha razumem samo zakaj je pa pri mojem avtu potrebna menjava rocke, saj imam na voljo da prizgem zadnjo meglenko ? Jest sem ravno zaradi tega mislil, da je potrebna menjava rocke, ker ce zasukam rocko navzdoli se prizge zadnja meglenka ob menjavi z novo rocko sem pa mislis, da bo imela se na voljo zasuk navzgor sepravi, da se prizgejo sprednje.. sam kot zgleda ni tako, ce se prizgejo se zadnje meglenke... razen ce seveda ne zvezem na poseben gumb, kot imas ti :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Angel Eyes
Napisano

Ja jest po pravic povedan kar mal cvikam. Ko sem bral po netu in po forumih jih je dost napisal, da kar hitro znajo crknt. Sedaj pa, da celo luc dol dajem pa v pecico pa da mi po treh mescih use crkne je pa tud tko mal. Alpa se hujse, da mi recimo samo na eni strani crkne pa bi se potem okol vozil z delujocimi samo na eni strani, ker kokr sm jest seznanjen je to vezano na pozicijske luci? Da bi pa potem spet use dol dajal pa spet v pecico, da bi zadevo zamenjal te pa kr mal mine. Tako, da bom pomoje montiral samo meglenke oz dnevne luci. Se pa zamenja samo ro?ka tako, da mislim da bi to pelko porihtal en dva tri :). Me pa zanima, ?e pri?ge? meglenke oz. Dnevne lu?i a se pr?ge tudi zadnja meglenka? Ali se da tako zvezat, da bi se samo sprednje pri?gale?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Angel Eyes
Napisano

Hehe slisi se super :). Se mogo?e spomni? iz kje si jih narocil, ker ce so bile kej cenejse, kot so tele iz ebaya bi potem kar tiste uzel :). Rad bi pa imel cisto bele... Bom pa se batkota kontaktiru, ce bi se mogoce kaj dalo zmeniti z montazo...placam seveda ;)

Aja, kako je pa to s homologacijo potem ? Je potrebna?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Angel Eyes
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dnevne lu?i/meglenke
Napisano

Zanima me glede dnevnih luci oz. meglenk... rad bi si jih montiral pa me samo zanima par stvari:

-ker imam prvo generacijo 6ke imam na levem stikalu za smernik moznost vkljuciti samo zadnjo meglenko.. ( predvidevam da je potrebno pri monta?i meglenk samo to rocko zamenjat ostalo je ze use predpripravljeno al kko ?

- ko sem zadnjic menjal zarnice pri kratkih luceh sem videl poleg konektorja za kratke zraven se enega... je to ravno ta konektor za meglenke?

-pri menjavi te rocke za vklop in izklop meglenk a to pride tak "?alabajzerski" stikal ali pride na isto vrjanto kot se sedaj navzdol vklopi zadnja meglenka samo da ima ta nova ro?ka ?e na voljo vklop navzgor- sprednje meglenke.

-je potrebno to stvar homulogirat?

- pa seveda kok to cenovno pride :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spojler za GG
Napisano

A za ta spoiler nej kao nebi sral na tehni?nem, ker jih ma ve?ina tud serijsko ?e gor al kko ? Drga? pa lepa 6-ka ;)

P.S Kva je sploh fora telih fedrov?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.