Skoči na vsebino
SUPER FUELMAX !
Napisano

Saj pravim, da sem ga imel dva skoraj tri mesece pa ni bilo efekta. pil je ravno toliko manj kolikor lep?e sem vozil ?e je pa kak deci ?el dol je bil pa itak neopazen ker mi pa? niha poraba.

Ne vem, morda kdo dela dan za dnem iste relacije in ima bolj?e izku?nje. :ne vem:

mamo izku?nje z top shopom :hohoho: kje si videl da bota dva magnetka kaj naredila... ve? da bi si japon?ki to pogruntal in nardil kake benz cevi podobne tuljavam.. ki ustvarjajo magneti?no polje... pa? ?e ena glupost na trgu ve? <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Sva?ta...must say:) Nivoji in to...hahaha

In, ?e ste ?e za?li mal iz teme, bi pa vseeno postavu vpra?anje!

Kok je zdaj s tem Fuelmaxom...stvar deluje al ne?

Ampak to ?e ni vse!!!

?e pokli?ete v naslednjih petih minutah, dobite ?e brezpla?no bro?uro in preizkusno tubo, ki vam avto spremeni v "supa-dupa car"!

Spra?ujem pa zato, ker so dolo?eni posti (reklamni), ki jim ne verjamem lih, verjel bi pa ?e izku?enim na?im "starim" forumovcem.

verjame? kar vidi? na top shop? une super duper kreme ko rise radirajo pa pocket rocket sesalce,...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Qwerty ne sekiraj se, o?itno je kak nivo nad nami in smo preve? retardirani, da bi razumeli njegovo globoko sporo?ilo. :blink:

(nisem jaz za?el z nivoji jaz sem le dokaj logi?no povedal svoje mnenje :P )

se sploh ne sekiram... se pa ?ist strinjam s tabo ;) ... glej in se smej :whatever::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

NE ?ELI SI, OD KAR SO JO za?eli fla?irati je vsakdan DRA?JA IN JE DOSEGLA ?E CENO BENCINA

Am prosim prevod ker nikakor ne razumem kako je lahko to odgovor... :blink: Nwm kaj so za?eli "fla?irati"? Kaj si naj ne ?elim? Magnetke?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

pa ka mamo mi na tem forumu zdej neki... eni alfafani, multiplafani,...

madona si bom ?e jz dva magnetka na fuel line na predelanem skuterju ko spije cel kesl na 100km dal pa mi bo za?el bencin proizvajat :blink::hohoho: ?e bi blo to res bi bil cel vod za bencin v samih magnetkih :hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DALJINSKE FUNKCIJE CX-7 UF!
Napisano

pri petki je tko, ?e dr?i? gumb za odklent se ?ajbe odprejo na daljnica, ?e dr?i? za zaklent se zaprejo. pol 2x da? kontakt da se lu?i pri?gejo in se vgasnejo senzorji ko avto zaklene?, posledi?no tudi 4x piskne namesto 2x ko se zaklene. to je pa priro?no kje ko ma? ?ipe odprte in veliko mu?ic.

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

na morju jo je mel en iz LJ take temno vijoli?ne barve... jz sm mislil na hiter pogled "uu lej ka je kia nardila :P " pol me pa v bad vr?e ko vidim ?kodin znakec in si re?em naj grejo vsi oblikovlaci v...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

Vsi blebetate o tem kako grda je Multipla..... in obenem bolestno hvalite svoje gnile Mazde.....

Ko bi se vsaj enkrat kdo peljal z Multiplo in npr. tremi froci na zadnjih sede?ih....., potem bi vedel da je njihova Mazda neuporabna.

lp

Multipla-fan

ej tipson mogo? ?e nisi sedel v petki? ima 7 sede?ev ve?, lahka 5 otrok spravi? not spredi pa mama i ata, pa ?e za gepack je placa B) po drugi strani je pa ?e prekleto lu?kan avto glede na to ka so japon?ki vse not skla?l :bravo::bravo: se pa strinjam --> multipla a.k.a. gajba za japke or even worse :ph34r:

aja pa gnile tut ne morjo bit ker kakor vidi? celo na 1990 letnikih te?ko najde? rost :lol:

hm.. free ticket to banovci meybe? :ne vem:

...

F.I.A.T.?

Aja

Fabrika Izrabljenih Avtomobilov Torino oz.

Fix It Again Tomorrow :ne vem: :osramezljiv

agree :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzmeti
Napisano

Pa sam po feltnah, pa ?e hudo zgleda ko potegne? al pa zabremza?, ko iskrice okol letjo. :bravo:

pa ?e driftat se da fajn :ouje:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

..takim pa ?e nima elektronske nastavitve lu?i ?raufnciger v roke pa naj lu?i ni?je nastavi.

:hohoho::jupiii::rispekt: sm ?e mislo da bo? rekel ?rafnciger v roke pa kit vn od?ravfat pol pa preberem naprej :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

Hmmm, Volvo in Saab imata to kar dobro re?eno kajne? B)

lu?nbri?erji :hohoho: sej ma lada niva isto :bravo:

mene pa zanima ?e se da tt kit za ?pric ?pric pucat lu?ke v novej?e avte vgradit ko tega nimajo, npr mazda 5? :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

Se je kdo vpra?al kako bodo preverjali, ?e deluje avtomatska nivelacija ? ?zmeden?

:D dva policaja se ti bota u kuferam spravla pa gledala ?e se bojo kje vesoljci za?el prito?vat da spat ne morjo :hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

Kaj je fora s tem nastavljanjem vi?ine. Jaz v mojem avtu nimam tega gumba na levi strani spodaj zraven gumba za pranje ?arometov. Vidim da vsi nekaj o tem nastavljanju govorite. Ali mam pol neko ?udno zastarelo izvedbo da kljub ksenonu nimam tega gumba? Samo lu?i mi svetijo lepo v liniji tako kot morajo. Sem pa opazu da koj ko jih upalim ne svetijo visoko ampak nekam v poden in se pol same nekak na?telajo.

:ne vem:

vsed se na haubo pa bo? videl da dvigne sam avto lu?i, pol se pa vsed na paketreger pa jih bo spustil... :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

<_< prokleti cigani od vlade... <_< po njihovem prepri?anju bi se mogli vozit okol z ugasnjenimi lu?mi da nebi nobenega motili... pravilno nastavljeni so ?ist ql, sej navadne halo. ?arnice so lahka tut raz?telane pa svetijo v tri krasne... <_< sem ?isto za te popolne kite, saj se vozim kdaj pa kdaj okoli zve?er in me motijo t.i. "raz?telan?ki" sam kaj ko jih ne lovijo... poslat na tehni?nega, pol po drugi strani pa vidi? ko na hrva?kem jebejo enga soseda iz kampa in ni blo dneva ko grema kam ko ga neb ustavl pa zate?il zarad ksenonk. pa ma mercedes 400ml z serijskimi ksenoni pa te?ijo u 3pm...

sepravi ko bom mel svoj avto vgradim popolni kit zaradi varnosti moje denarnice... beda v glavnem so ti zakoni ko se ho?e? varno igrat te pa jebejo... BV <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

razni spojlerji
Napisano

jebemti tako drzavo

se strinjam <_< samo nwm zaka lahka vozijo uvo?ene ameri?ke hummerje ko majo sam rde?e lu?i zadaj pa mu ?top lu? utripa namest ?miguca :whatever: bv... ?e bom tunal kaj bom vozil v ilegali...

bobi a ti si mel vse homologirano?

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.