Skoči na vsebino
zavore
Napisano

Torej to smo raz?istili.

Koliko je, ?e sploh je kaj "manevrskega prostora" za pripravo nosilcev da lahko montira? npr. zavore od X9? ?e slu?ajno kdo ve, druga?e bom pa itak preveril.

no to bi tut mene zanima, ?e bi slu?ajno kej direkt pasal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore
Napisano

Preverjeno od Mazde 6 zadnja ?eljust NE pa?e na 323f!

Objavljena slika

mogu bi enkrat preverit na Mazdi 3, ?e bi slu?ajno pasal, ker so tut zadi diski konkretno ve?ji kot na F-ki :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore
Napisano

Si bom ?e jaz to temo sposodil.

Kot prvo me zanima ?e je ?e kdo dajal na BA V6 komplet zavore od X9? Baje da gre, samo za ?eljusti je potrebno nove luknje zvrtat ker ne pa?e na nosilec.

Ker bom zaradi plati?? ?iril blatnike me zanima ?e bodo tudi diski od X9 doprinesli kak milimeter ali je del diska za pritrditev pri vseh enake debeline?

za X9 nvem, pa?ejo pa sprednje ?eljusti in diski od mazde 6 2.3 GT (oz. CD136 so isti) brez da bi karkol predeloval ;)

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

6 strani o nekih kri?emkra?em cev?icah iz ma?ine, pa ?e zdj nobenga grafa, kaj pomen to v praksi :ne vem:

Strokovno bi se loh rekl, da je tole kr mo?na rekla-kazala debata :punk:

ti si zdele ziher direkt iz ?irafe pr?u :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Ne pr ercu nisem bil ker sm prej prodal .. pa omg folk pa a vi se sploh ki spoznate na avte al sam nakladate ? Pizda itak da se pozna generalka faqq res pizda nwm le a ti bolsi zdej laufas ka si mlad al bos bolse pol laufu pr 70 al pa 80 letih ? Mhm ka ste vsi taki noobi da tud za vas velja da se bmw jajca od jajc ulaufajo sele pr 200k Kilometru .? Ma faq kres tipa za poknt po glavi ... ne cene mi pa ni zmankalo za startnino sam ke dol na uno gokard stezo nevidim pomwna zaki bi sel .. ce ze morem bi sel na grobnik in se to ne .. najraje bi sel v mugelo al kako se napise sam jst nisem od privatnika si in itd.. kar si kupim si kupim sam in kar ustimam dam svoj denar .. sam ce bi sel ze na pisto bi rabu 8 gum pa avtovleko za nazaj ka pomoje bi ki vrglo vn z motorja ka bi prevec drzal :jupiii:

Kakih 8 gum? Se enga kompleta nemores skurit... No razn, ce si drifter.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Ne ne sej vem da je V sm napisu .. sam sm malo bol cudno napisu :zvizga: ma sej je bols brez .. prejnku odpre ta turbina si ze vn z ovinka .. mhm se bom mogu zdej se z levo naucit zlajfat :danzoman:

ti, pa jih s 6-ko tut tak dol me?e? kot z Nubiro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Hehe hmm no to je pa ze malo drugace sam ponavadi ce mas turbino je bl 6-1 a ni .. no za te vase V motorje bi mogu malo bl pogledat sam ce je v liniji je pol tko :)

sm ?isto non turbo, pa ni linijski, ?e je "V" :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Pomoje je bolj tule hakeljc.

Ti ma? drug avto. Objavljena slika Govora je to?no o tem modelu, Mazda 3 GTA + tale kolektor. Eni avti imajo pa? katalizator za kolektorjem, eni ga majo v kolektorju in ?e enega zadaj... To je zdaj kot bi rekel, da ?e da? 300mm bremze na Clia RS 182 da ne gre ve? gor manj kot 16 col pa bi rekel da tebi pa gre, a govoril bi o Cliu 16V z bremzami od Clia RS. :P Me?a? hru?ke in jabolka.

ja sori no........ :glare:

Zanimivo, potem vpra?anje kaj jim je delal probleme nazadnje in so samo pomahal na varjanto dobro pa ne bomo ni? meril :D

ma pr men so sam prebekslal cifre, da je blo prav :D nvem verjetno 2.5 poka?e ve? plinov kot 2.0 zato pride do odstopanja :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

Kaj pa ?e ma? lpg? :zvizga:

?ist tko informativno..?e je kdo ?e kaj sli?al karkoli glede take kombinacije lpg + non kat? Namre? meni na zadnjem tehni?nem niso vedli kaj merit, ker jim je vse ?udno kazalo in dokler nisem povedal, da je na plin so vztrajno merili in merili :punk: (imam pa zaenkrat ?e kat)

na na?ih tehni?nih zmer re?ejo, da je treba na benz dat :closedeyes: ampak se da vseen nardit tut ?e ne gre skoz :P

Majster zato ker je del originalnega kolektorja katalizator, s ?portnim kolektorjem pa se tega katalizatorja znebi?. In NE, zadeva preverjeno pol ne gre ?ez. Preberi celo temo prej, saj sem objasnil zadevo zakaj.

js mam cat vseen :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacije za mobitele
Napisano

Dash Commander :punk::rispekt: Zadeva z Wifi OBDjem pride ve? kot 100? ampak to je to!

Tudi jaz sedaj dobim opozorilo kdaj izvaja regeneracijo, pa zaradi Wifija je univerzalna za katerikoli telefon/avto/aplikacijo in super hitra.

post-2637-1363258429_thumb.png post-2637-1363258436_thumb.png

Data Logging ima preko 5000 infotov, ampak si na?tima? le pomembne

V kratkem sledi test na?ega powerboxa na vseh stopnjah preko tegale

post-2637-1363258444_thumb.png

Ve?

Vsebuje tudi GPS, G Sensor...skratka vse za track day ter dovoljuje korekcijo toleranc porabe, hitrosti etc.

gre tut na Symbian?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.