Avto je za videt vrhunski (?e danes), je pa precej po?re?na zadevca, ampak to ti ne bi smelo predstavljati ve?je te?ave, kak?na no? ve? na on-line, pa ?e je bogata bera ima? hitro za gorivo za Wankla za cev let!
Jaz bi raj?i svetoval kak?en dober CAI sistem, pa ?e tam se pridobi par konji?kov (po izku?njah s tega foruma tudi preko 10 ali tam nekje), pa stro?ek bo le kak?nih dobrih 100 ?. Sicer pa stvar posameznika kaj bo kdo po?el s svojo makino!
Odvisno kak?en woofer ima? v mislih, ima? namre? mo?nost dobiti od Bose-a, kakr?en je v nekaterih izvedbah mazde6, ?e skrit v osr?ju rezervne pnevmatike!
Jaz imam na moji 6-ki Dunlop Sportmaxx (215/45/17), noro dobra guma, celo sedaj ko je ?e konkretno obrabljena, izvrstno dr?i. Po mokri cesti se pelje? (skoraj) kot po suhem. Skratka zadeva kot se ?ika. Cenovno pa se ti ravno nekako izide za tvoj budget, zlasti zdajle ko ni sezona za letne, verjetno si uspe? ?e kaj dodatno izpogajat!
@Kris, enkat se bom do tebe oglasu, pa ?e bi ?e meni tole po?timal (magari ti takrat dostavim ?e radio, ki ti ga verjetno Peri?nik ?e vedno dolguje)! Storitev pa naj bo opravljena po ceniku, ra?una ne nucam!
vidim da ste vsi tak na teh android in ostalih navigacijag, mene pa ?e vedno mu?i, ?e bi se dalo usposobiti originalno navigacijo v 6ki do letnika 2005
Pol sva na istem, tista navigacija iz tovarne, mi samo gu?vo dela na armaturki, zaenkrat!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Avto je za videt vrhunski (?e danes), je pa precej po?re?na zadevca, ampak to ti ne bi smelo predstavljati ve?je te?ave, kak?na no? ve? na on-line, pa ?e je bogata bera ima? hitro za gorivo za Wankla za cev let!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani