Zdaj samo ?akam, da bo? naslednji topic za?ela z besedami "...koliko stane vle?na kljuka za MX-5" oz . a obstajajo roadsterji v karavanski izvedbi in s petimi sede?i. Aja pa na diesel motor in prednji pogon ne pozabit
Ej se spra?ujem ?e tvoj post Boss spu??a mogo?e preko hladilnika kaki smejalni plin....
Aja, pozabil sem povedat da ?e ?elite lahko tudi darujete denar za temne ?ipe, saj jih je samo pet, pa jaz veem da ste vi take dobre du?e tukaj da bo ziher kaj priteklo na moj ra?un
PA sej bi sam sproval to zadevo....glede na to da skurim 2 tanka na teden pa n? preve? ne ?praram....sam nekako se ?e ne morem odlo?it...... :ne vem:
LP david
P.S. Sicer pa labson....nima sneg veze...zdej ko je padalo sem imel najbr? porabo krepko ?ez 10.... ZOOM ZOOM,...pa na servisu so mi kon?no ro?no po?timali.....
To?no tako.....meni bi ustrezalo tudi ?e se mi sam za 1 liter spusti.... Trenutno imam povpre?je od 8.3 do 9.3 l na 100 km.... Mi je pa uspelo prej?nji teden spustit porabo za cel tank na 7.3,,,,, Skorej nisem mogu verjet svojim o?em...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zelo uporabna zadeva....
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani