Skoči na vsebino
Aplikacije za mobitele
Napisano

gre tut na Symbian?

Odvisno od aplikacije same ali podpira wifi

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aplikacije za mobitele
Napisano

Dash Commander :punk::rispekt: Zadeva z Wifi OBDjem pride ve? kot 100? ampak to je to!

Tudi jaz sedaj dobim opozorilo kdaj izvaja regeneracijo, pa zaradi Wifija je univerzalna za katerikoli telefon/avto/aplikacijo in super hitra.

post-2637-1363258429_thumb.png post-2637-1363258436_thumb.png

Data Logging ima preko 5000 infotov, ampak si na?tima? le pomembne

V kratkem sledi test na?ega powerboxa na vseh stopnjah preko tegale

post-2637-1363258444_thumb.png

Ve?

Vsebuje tudi GPS, G Sensor...skratka vse za track day ter dovoljuje korekcijo toleranc porabe, hitrosti etc.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

ja,tut men se je to zdel ne sam 2much ampak kr 3much.

Ok, ?e jo dam k Tomu iz RSR obdelat tko k se zagre bo mela tut 300km, ampak bo pol ma?ine ?ist druge, da je jasn.

Se bom pa vseen tm ustavu v Dramlah, da mal povpra?am. Remapat pa nebi dak k se bojim zarad garancije. Sj sw ?ip je remap, ?e dobr razumem?

?e enkrat ima? DPF!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

v avtolektorniki gre 2.2 CD163 na 196km (izmerjeno na valjih)

Ja ja, CD 163, saj to je samo '33' prirastka + znano je da je po defaultu ?e nekaj KM ve?, nekaj takega kot power box potem, ampak CD129 v linku na 200? halo...druga turbina kot CD163/180

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

kdo pozna tale race chip?

http://www.racechip.de/en/chiptuning/mazda...-95kw/index.php

a je mo?no, da tole neglede na to, kako je izhodi??e pri 2.2 ma?ini, navije na 200km?

http://www.css-tuning.com/osebna-vozila/mazda#6

Skoraj nemogo?e ker ima CD129 drugo turbino kot drugi dve 2.2 ma?ino, pa SW chipa se izogni je 100% na?pomam in iceman je fasal 3x DPF ?i??enje, zato je nastavljiv box bolj primeren, je ?el dati nazaj serijski SW in ima sedaj nastavljivega, adijo problemi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

al pa take :P

Objavljena slika

ri?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Kupi? MPS in je to alliclusive. :jezicek:

al pa navadn traktor M6 mkI facelift :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Katere znamke powerboxe imate in kdo zna to na?telat, en uporabnik mi ponuja rabljenega, je to za kupit al so lahko kake te?ave?

Mogo?e spra?ujem neumnosti ampak s powerboxi se nikol nisem ubadal...niti ne vem kako se to montira

Se samo priklopi....konektor dol, konektor gor. To je vse.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Za dpfvje strup oboje, ker v obeh primerih dviga? koli?ino nafte in posledi?no s tem dpf trpi....

Nas je vec kot 10 dpfjarjec ze a z nastavljivim boxom. Nobenih problemov ravno zaradi prirejenih nastavitev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Meni so na AS mazdi dejali, da mi lahko ?ipajo mazdo ( oziroma vgradijo powerbox) in mi ?e velja garancija. Sam sem skepti?en do teh powerboxov. Ima kdo malo ve? izku?enj s tem, gre za M3 1.6d letnik 2012. Cena naj bi bila prek 600e kar se mi tudi zdi drago.

Prosim za kak?ne nasvete okoli powerboxa oz ?ipanja ampak pomembno je, da mi garancija ostane.

Powerbox odstranis in je avto stock. Ce najdejo drug sw v avtu (cipiranje si gotov)

Cipiranje pa je strup za dpf - vprasaj icemana

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

V vednost kam Box, ki sem jih ve?ini naro?il vse pa?e brez problema - CRD2 Digital

Tudi na BT-50 :cheers:

Objavljena slika

Cene za nas, kot nekateri veste so veliko veliko ugodneje. Napisani so deklarirani prirastki, a bi rekel da realno vzamemo 80% tega.

Seveda pa pa?e tudi na druge znamke s CR Turbo dizlom, le kabel se menja za cca 40?

Pa?e tudi CD140 in CD129 2.2 preverjeno, samo nemcu se ne da apdejtat tabel...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Car wrapping
Napisano

aha no super.. ampak zdej pa ne vem kako pride s ceno ker ti morjo za ?trihanje avto ?ist razstavit, speskat poklepat, za??itit, nanos temeljne barve, nanos barve, nanos laka pa pomoje ?e vse skupaj v pe?ico, nato pa ?e sestavit.. zdej pa ne vem kaj pride dra?je al to vse al pa samo nalepka.. odlo?am pa se za "pearl white" al pa za kombinacijo ?ivo zelene plus ?rna streha ogledala in spoiler.. in res ne vem kako bi se odlo?il.. odvisno kaj pride ceneje..

Kot prvo cel avto so mi pobarval v 2h dneh, preko stare barve, ker ni bilo rje, samo zbru?ena je bila.

Kot drugo pa ti ajvar govori da ni va?no ali je ceneje a ?e bo? folijo dal ?ez rjo bo? imel 3x ve?jo pi**, oziroma si denar stran vrgel. ?e ma? pa rjo, ki jo mora? sanirati je pa sigurno bolje da se jo sanira in obenem ?triha - ni druge

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

sorry malo sem zasledil temo in ne vem to?no kaj je ta power box in ?emu slu?i, ker me zanima pa spra?ujem vaju ...

+ 25KM :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Ja to varianto poznam samo kaj bom imel telefon v predalu, da bom gledal sliko na DVD-ju? Se mi ne dopade varianta. Bi moral biti kak?en android kot ga ima telefon samo brez monitorja.

?e si si pa zadal misijo Toma Cruisa :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Sem vpra?al prodajalca pa pravi, da se te dve stvari ne data povezat tudi preko bluetooth tko da :vskalo:

Kak?na druga ideja za povezat ti dve stvari??? :ne vem:

Telefoni podpirajo video out preko kablov to lahko priklopis na to zadevo, se pravi da sliko telefona peljes na napravo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

to sm se ?e enkrat z Ajvarjem menu in prav, da so te aftermarket zadeve jajce :)

Imel 3 kitajce in vsi 3 ?e delajo, icemanov tud.....imajo pa garancijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano
ja android to je to - so pa tudi home made variante, okvir pa tablet zadaj :)

so pa tudi univerzalni

http://www.youtube.com/watch?v=UT-2vJw4rog

Detouchable....

http://www.ebay.de/itm/ES777GE-7-2-Din-HD-...ht_16470wt_1139

:cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Ampak ne mp3, CD, LP....

post-378-1354649330_thumb.jpg + post-378-1354649421_thumb.jpg = post-378-1354649394_thumb.jpg

he, he :jupiii:

Sam to je na telefonu a ne, ne to kar sprasuje ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Ja sam govorimo za v avto, kjer je tolk drugih zvokov, da ?e ne vem kako dober sistem je brez veze met, ker pravi audiofil si bo tak sistem postavil doma, kjer bo lahko res u?ival v zvoku brez dodatnih ?umov, ropota motorja, ?vi?ganja vetra in ?umenja gum...

slu?alke na glavo v avtu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Kako?Sej ?e CD je linearno porezan zgoraj in spodaj.Kako doda? te manjkajo?e frekvence in ?ume, da ne zveni sterilno vse skupaj?

v smislu oja?anja dolo?enih zvokov in samega gaina

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Najprej so ?li iz LP-jk na CD in so ?e pol pravega zvoka po poti pustili, potem pa na MP3 pa ?e pol kvalitete spustili.Kam gre ta zvok?Pa bodo na?i zanamci ?ez 50 let spet odkrili kje na podstre?ju stare gramofne in LP, pa to spustili in se ?udili, kako je mogo?e, da nekaj tako naravno in lepo zveni? ?zmeden?

?e konvertia? kot je treba je lahko zvok ?e bolj?i kot CD :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.