jest bi vzel ?rne, ?e kdo zna prek ebaya nabavt oz. nabavlja tam mu naka?em denar pa fajn bi bilo da bi nas ve? naro?ilo da bi bila po?tina cenej, ?eprav sploh ni draga po?tnina. Baje je fajn met ?e nekje ra?un odprt al ne vem kaj, da je ?e cenej, se ne spoznam na to, tako da ?e se me kdo usmili...lahko na PM sporo?i
Nimam pojma zakaj jih nimajo ve?, verjetno niso ?li pa so jih ven ruknili.
Prepovedal jih niso, ker mi je ?e za ?rne reku da ni panike s policaji, da je vse ok.
Od drugega proizvajalca jih pa ni v katalogu tko da ne vem. Bo treba ?e v kak?nem drug shop pri nas poklicat pa povpra?at ?e imajo. Tko da zdej sm varnostne vijake naro?u za ?migavce se morm pa ?e odlo?it.
No v glavnem tkole je, ?e bo kdorkoli kupoval ?migavce. AutoStyle jih ne prodaja ve?, so jih ruknili ven iz prodaja in tudi v novem katalogu jih ni ve?. Symon tisti tvoji pa spadajo pod AutoStyle firmo.
Mazda323 sej Maribor mej?ken poznam...sam nimam pojma kje sploh je Le?nik (samo to se ?e itak zve), potem pa da bi pol ure hodu nekam na sendvi? , pa ?e sam. Sem dru?aben ?lovk ,sam ?e v kafano ne grem pod nobenim pogodjem
No tko kot je povedal poky javte se tisti kateri bi radi ?ipe temnili...son?ni dnevi se bli?ajo, avtke je pa potrebno malo zrihtati tik pred pomladjo
hehe...ura vseen itak bo ?el cel dan, ?e bo v petek pa ?e dopust tko da....upam da bo ?el ?e kdo ker ne vem kaj bi delu sam v mb dokler se zadeva ne zrihta
No pa sem zvedu....?rni smerokazi niso ve? dobavljici niti niso ve? v prodajnem programu
Potem mi pa ?e pravi da tudi beli niso, samo ni prepri?an ..zdej mi pa ni? ni jasno, Symon a mi napi?e? ?t. artikla ?e ?e ima? ?katlo?? Sej za 323c in 323f morajo biti enaki. Druga?e bo pa potrebno improvizirati.
Mogo?e bi od AutoSytla za Mondeota pasal....samo jih pa ni imel na zalogi v?eraj da bi pogledu, tako da sem tele vrnil in naro?il prav Mazdine in to ?rne
Evo fotke...tak?na je luknja, ?e imata oran?nega kje pri roku poglejta in bosta videla da je luknja pri oran?nem ve?ja. Ni ?ans da grlo pride v to luknjo, kaj ?ele da bi potem privil zadevo. Uklopcic a ma? ti istega proizvajalca za smerokaz al tudi drugega tako kot Symon?
ne, ne....original grlo (se pravi kabel+grlo ostane) ne gre v luknjo belega smerokaza ker je premajhna. ...pilu ne bom, pol raj vzamem original belega za mal ve? dnarja pa bo tko kot je treba....samo mi ni jasno ?e naj bi bili enaki kot fordovi
hmmm......ni ?lo....po velikosti so smerokazi enaki, je pa grlo pri belih manj?e in ne gre od originala notri ...tko da ne vem, a jih nima ?e nekdo od mondeota pa pa?ejo tko kot je treba??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jest bi vzel ?rne, ?e kdo zna prek ebaya nabavt oz. nabavlja tam mu naka?em denar pa fajn bi bilo da bi nas ve? naro?ilo da bi bila po?tina cenej, ?eprav sploh ni draga po?tnina. Baje je fajn met ?e nekje ra?un odprt al ne vem kaj, da je ?e cenej, se ne spoznam na to, tako da ?e se me kdo usmili...lahko na PM sporo?i
Povezava za deljenje
Deli na druge strani