Skoči na vsebino
Beli smerokazi?
Napisano

jest bi vzel ?rne, ?e kdo zna prek ebaya nabavt oz. nabavlja tam mu naka?em denar pa fajn bi bilo da bi nas ve? naro?ilo da bi bila po?tina cenej, ?eprav sploh ni draga po?tnina. Baje je fajn met ?e nekje ra?un odprt al ne vem kaj, da je ?e cenej, se ne spoznam na to, tako da ?e se me kdo usmili...lahko na PM sporo?i :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

Nimam pojma zakaj jih nimajo ve?, verjetno niso ?li pa so jih ven ruknili.

Prepovedal jih niso, ker mi je ?e za ?rne reku da ni panike s policaji, da je vse ok.

Od drugega proizvajalca jih pa ni v katalogu tko da ne vem. Bo treba ?e v kak?nem drug shop pri nas poklicat pa povpra?at ?e imajo. Tko da zdej sm varnostne vijake naro?u za ?migavce se morm pa ?e odlo?it.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

No v glavnem tkole je, ?e bo kdorkoli kupoval ?migavce. AutoStyle jih ne prodaja ve?, so jih ruknili ven iz prodaja in tudi v novem katalogu jih ni ve?. Symon tisti tvoji pa spadajo pod AutoStyle firmo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

Mazda323 sej Maribor mej?ken poznam...sam nimam pojma kje sploh je Le?nik (samo to se ?e itak zve), potem pa da bi pol ure hodu nekam na sendvi? :blink:, pa ?e sam. Sem dru?aben ?lovk :bravo: ,sam ?e v kafano ne grem pod nobenim pogodjem :blink:

No tko kot je povedal poky javte se tisti kateri bi radi ?ipe temnili...son?ni dnevi se bli?ajo, avtke je pa potrebno malo zrihtati tik pred pomladjo :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

hehe...ura vseen itak bo ?el cel dan, ?e bo v petek pa ?e dopust tko da....upam da bo ?el ?e kdo ker ne vem kaj bi delu sam v mb dokler se zadeva ne zrihta :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

fantje mesec bo po?asi mimo, tako da me zanima kdo je pripravljen zdej, da se zmenmo. Bi pa najraj ?e bi ?lo da bi bil dan petek oz. sobota.

lp, Grega

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

...v a3m-u ni? ne najdejo :blink: ...niti pod tisto tvojo ?tevilko Symon :ne vem: :ne vem:

uklopcic kaj a ?va se zment pa jest vzamem nazaj fordove pa jih premontirava potem?? ?eprav matr bi mel ?rne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

Sej bi res potem najraje preko neta naro?al samo ne znam nem?ko kaj preve? :(

Grem pa ?ez eno urco do A3M-a ?e s tem kar mi je Symon napisal in bomo mal pobrskali po katalogu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

No pa sem zvedu....?rni smerokazi niso ve? dobavljici niti niso ve? v prodajnem programu :blink::angry::angry:

Potem mi pa ?e pravi da tudi beli niso, samo ni prepri?an :angry: ..zdej mi pa ni? ni jasno, Symon a mi napi?e? ?t. artikla ?e ?e ima? ?katlo?? Sej za 323c in 323f morajo biti enaki. Druga?e bo pa potrebno improvizirati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

Mogo?e bi od AutoSytla za Mondeota pasal....samo jih pa ni imel na zalogi v?eraj da bi pogledu, tako da sem tele vrnil in naro?il prav Mazdine :D in to ?rne :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

Evo fotke...tak?na je luknja, ?e imata oran?nega kje pri roku poglejta in bosta videla da je luknja pri oran?nem ve?ja. Ni ?ans da grlo pride v to luknjo, kaj ?ele da bi potem privil zadevo. Uklopcic a ma? ti istega proizvajalca za smerokaz al tudi drugega tako kot Symon?

post-288-1141150216.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

ne, ne....original grlo (se pravi kabel+grlo ostane) ne gre v luknjo belega smerokaza ker je premajhna. :blink: ...pilu ne bom, pol raj vzamem original belega za mal ve? dnarja pa bo tko kot je treba....samo mi ni jasno ?e naj bi bili enaki kot fordovi :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

hmmm......ni ?lo....po velikosti so smerokazi enaki, je pa grlo pri belih manj?e in ne gre od originala notri :( ...tko da ne vem, a jih nima ?e nekdo od mondeota pa pa?ejo tko kot je treba??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

Super, sploh nisem vedel da je postopek opisan v DIY :bravo: ...jutri jih pa namontiram.

Ko?tal so pa me 4988,00 SIT v A3M-u. Kot so ?e ostali povedali so od Forda Mondeo 1996-2000 pa ?e na zalog jih imajo :bravo:

..sej se mi je takoj zdel da mraz ni najbolj?i za menjavo, ker ?migavc se tudi za mm ni premaknu. Bom videl kako bo kaj jutri. :bravo:

post-288-1141063808.jpg

post-288-1141063872.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

no fantje a bomo temnil kej?? Jest bi, in to v kratkem tko da ?e kdo ?eli naj sporo?i da bo kej popusta ?e nas bo kej ve?.

A kdo ve kak?en je novi naslov njegove strani ker stara ne dela??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beli smerokazi?
Napisano

No pa sem jih ?e jest nabavu dons v A3M-u :bravo: ...sam zgledajo pa res na ??i? narjeni, pomoje da je to na kitajskem narjen za 1/2 evra.

No sem ?e probal dol stare dobit, pa ne upam na silo dol vle?t :blink: ...al je treba??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.