Apeksi so trdi ko prasica, pol pa ?e bo kdaj kdo ?e razmi?lju da da amortizerje tr?at, ga pa jz s 323 Fjko pelem ?ez luknasto cesto, pa si bo zih premislu! :ne vem:
Denis - stvar okusa tole s tatuji, men osebno tale tvoj ni v?e?!
Sam sem hotel dat na svojo havbo vraga z vilami v rokcah, pa sem ?e zmeri v dilemi, al ja al ne! Vsi eksperimenti glih ne uspejo oz. kak?na zadeva zna avto polep?at na negativen na?in!
Ob tak?nih dogodkih, se poka?e da se mazda?i res fino razumemo in si znamo tut pomagat med sabo!
Fant pa res obvlada ?trihanje, ker ?e bi jz to sam delov, bi bla u najbol?em primeru ratala pomaran?asta ko?a, pa ?e ta bi se pol zlo hitr olu??la!
Kak?ne pa izgledajo feltne glede na srebrno barvo, pa dost pove komentar kolega - maherja Sishija (323F), ki je reku da so mu ble prej feltne nagnusne, zdej pa so bomba, pa ?e ful dobr bodo pasala, ko bo cel avto rde?e-?rna kombinacija! S temi feltnami in gumami 205,15 je tut u planu da gre stroj?i? ?ez pol leta od hi?e, skratka men je v?e?, ?e bo pa ?e komu, boste pa sami povedal
Na koncu ?e javna zahvala kolegu (maherju), ki se je res potrudu in si vzel cajt cev popoudne in del ve?era, pri tem pa upam, da se mu je trud vsaj delno popla?al, s tem ko je videl, kak?no mojstrovino je ustvaru!
P.S. Unale slika v gostilni je pa kot da so jo najdl na potoplenmu Titaniku!
apeks ma drga? za dost modelov avtov - 60 spredi in -40 zadi, kar pomen da zadeva mal na nos visi in te pol pr ?ivalskem bremzanju loh ?e s stola vr?e oz zdrsne? z njega na gled ring tepih!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ponavad se v takmu primeru govori o 3eh stvareh: sve?ke, radelilna kapa, v?igalni kabli, a ne AJVAR?! Vsaj tko si me med drugim ti pou?il! :ne vem:
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani