Skoči na vsebino
Pragovi 323f ba
Napisano

Moje mnenje!

?koda da nisi najprej pragov namontiral

pa zadevo prekital in ?ele potem ?trihal ker tako nabi blo nobenih netov ali ?pranj ipd.

drga? pa ponavadi upasajo pragove seveda s spodne strani s pop neti ali ?ravfi ob strani pa dvostranskim selotejpom ali limom za ?ipe(podobno kot silikon!)

Res pa nism nikol sam po?el tega,gle pa tle predvsem za improvizacijo da ?im man zija itd.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

Uf tole pa morda ne zgleda slabo-treba v ?ivo vidt!

Drga? pa jaz ledice kar pri uporabniku Taubek naro?im -fejst poba :bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ?portni filter
Napisano

hehe stara tema se na novo obdeluje!

Zher lepo zamuuuuuuka :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f
Napisano
:bravo::bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ozvo?enje mazda 323f
Napisano

Ma ni pene se nima? kej za opravi?evat sej vsi v?asih bi meli radi ?e isti moment odgovor!!!

Ker ve?ina ljudi pozna le nekaj velikih priznanih znamk s te smeri,in seveda kupijo samo zato da se hvalijo -js mam pa od te pa te znamke oja?evalc pa boxe in bla bla (na koncu pa poslu?a hen?ke ali kaj podobnega) In potem takoj sledi pluvanje ?e keri nabavi ni?ji cenovni razred robo-?e? da je totalen podn

No upam da ve? kaj mislim s tem povedat!

Pa tudi ?e nabavi? dobro robo,ti dosti ne bo pomagala ?e ta roba ne bo pravilno in dobro zmontirana!(se pravi da je avto dobro zvo?no izoliran pa da so kabli taki in taki,in da so pravilno usmerjeni ,....)

Seveda ?e je to vse tako potem tudi z nizko cenovno robo sega? po dobrih rezultatih(po kakih shovih bo? zasledil xy znamke in se bo? ?udil kako dobr ?pila)

Js zase vem da ne kupim ve? nevem kake znamke k vem da ne bom dosti pridobil ?e ne bom predelal pol avta da bi izkoristil zmoglivost pa ?e pri?para? nekaj!

Je pa seveda vse na tebi kok si pripravljen finan?no podpret .

Naredi si neko finan?no mejo npr.500? max za ves materjal potem pa na juri? po nakupih!!

Ka?ne stvari se spla?a vzeti rabljene ker tle se da profitirat!

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ozvo?enje mazda 323f
Napisano

jaooo si neu?akan!!

dej treba mal potrpet ,pa ?e po?asi ta model izumira na forumu :(

Kak?ne kritike so padle od tvojga kolega,in pa kaj bi rat sploh od muzike?

?koda da nisi prej reku ,na nem?kem shovu na katerem sem bil so mel te robe velik velik in za polovi?no ceno kot pri nam v slo!

Npr. vemo kok je kondezator 1 farad cca 80-110 ? no tam je bil 30 ? z vso elektroniko in mi je malo ?al da jih nisem par kupil!:(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozdravljen!

Jaz te bom ?al samo pozdravil ker pa? nimam 6-ke :D

Kar se ti?e zvo?nokov mislim da so enaki ovalci kot pri mazdi 3 (da se jih zamenjat z distan?niki) in potem ima? lahko ima? 16 cm sistem.

Kabli za tweeterje bo? najbolje videl da razdre? (?e jih ni noben problem napeljat,ker itak za zamenjavo mora? tepete dol )

Z radijem je pa tko tudi 3-ka nima nobenih izhodov za kak woofer ipd sem pa sam re?il z umesnikom na katerega pa potem priklopi? sinsh in te na oja?evalec! (glej pod DIY za m3)

Z menjavo radija pa pomoje se ti ne spla?a menjat(?e pa nima? mp3 playerja) pa nabavi? x car link umesnik in ima? potem na SD ali USB kartico ;)

Ve? pa bojo ?estkarji povedal

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sedaj razpoznaven po nalepkah
Napisano

Uklopko, pa si povedal da so te nalepke PATENTIRANE in unikatne. :D:D

Aja sej ress zadeva je patentirana in za??itena :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

v redu opravljeno, vendar sta slikala iz najbolj nemogo?ih kotov, tak da se bolj bogo vidi :)

:bravo::bravo:

Ma sej ob priliki naredimo kak fotto shuting da bo bol vidno :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ekola da objavim moj man?i popravek na avtu! No nekateri ste ?e videli ostali pa zdaj :)

Namre? odlo?il sem se (spet ) da nekaj malega polepim avto! Seveda vse je bilo v stvari raziskovanja po netu kako in kaj bi pasalo da nebi bilo ki?asto! Ko je bil motiv znan sem ga poslal na?emu vsestranskemu Bo?tjanu (Yavarje) ki mi je pri te izberi podpru!

Pa da ne dovgotvezim preve? je nekako potekalo takole!

Ko je Bo?tjan opravil svoje delo z risanjem in rezanjem sem imel nato jaz nekaj dela in sicer (s komentiranjem in ?infanjem pa kako mo?no sem umes prjavil) :aaaaa:

Ko je bileo tega nekako konec je bilo zunaj po?teno mrzlo kjer so se temp. po?asi spu??ale iz 5 proti 0°c

in limanje je potekalo s pomo?jo fena,ker pa naju je prehitela no? sva ?e malo pomagala si s svetilkami-res noro slab? nebi mogl bit (pogoji seveda)

No kljub extremnim temp. smo zadevo uspe?no nalimali na avto!

Objavljena slika

Najprej sva se u?ila na kratki nalepki zadaj !

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Sledile so sprednje nalepke!

Objavljena slika

.....ki jih je mojstersko nalimal mojster :D

Nasledni dan pa je zadeva nekako zgledala takole!!

Objavljena slikaObjavljena slikaObjavljena slika

Za zaklju?ek pa sm pobarval ?e spredni znak.

Objavljena slika

Tako konec zgotbe.

Meni je v?e? ,vi pa lahko ?infate kolikor ho?ete :D

?e 1x pa bi se zahvalil Bo?tjanu za mojstersko delo!!

hvaaaaaalaaaaaaaaa

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

fedri za BA ?asijo
Napisano

Da ?e jaz pristavim lon?ek !

Moja biv?a BA pa je bila ?e malo bol po?agana od Gregatove kolk pa lahka ostali poveja (uglavnem preve? celih 12 cm do praga) :D

kaka slika pa ti tu morda ve? pove kako je zgladala

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;#entry125079

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ALU plati??a za Mazda 323F let.02
Napisano

Zajeban ?e se ti to zgodi pr ?enskah, lahk. zaide? v kak drug "izhod" :blush:

si mislil vhod :huh:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ALU plati??a za Mazda 323F let.02
Napisano

Alo model, mazde imajo MATICE !!! :D

Ja no sej to sm mislil napisal pa narobe :blush:

ka pa on ve... :)

ah nekaj pa ?e :jezicek: je pa res da v?asih jezik prehiti mo?gane :lol:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

The re-make of.....
Napisano

uuuuuuuuu lepo

naj stara dobro slu?i novemu lasniku in naj ti traktor dobro orje po nivah :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

pra?i me koliko me briga zate?? kaj se pa utika? u druge zadeve!!!! a ?e tebi da bi se prilagaju?? tok nizko pa se nebom spustil!!!

Halo ej dej pa ti mal po?ak!!!

Sj je vse ok sam ne mor? pa to re?t enmu k ma na furumu preko 4000 objav,zavedej se da pa? nek minimalni red pa more bit (pa seveda tud neko spo?tovanje do nekoga) ?eprav ga ne pozna?,ker nikol ne ve? kdaj bo? rabil pomo? od nekoga ki ga ne pozna? zato probaj vsaj malo tega pokazat in se pa? malo prilagodit

ostalim zadevam ker nisi najbol brihten in pameten pa tud jaz ne in ostali tudi ne!

Zato je pa? forum da si nakak probamo pomagat kolikor se da in ne da bomo pluval in ?alili en drugega.

ker ?e pa bo? to iskal bo? moral pa? na kak drug forum :S

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

spolier
Napisano

Kje se pa da dobiti tak?en spoiler? Ker bi trojki zelo pa?al. :D

Na avto.net ima? nekaj mo?nosti za dodatno opremo!!

?e ne pa se obrni na mazda servise oz prodajalne salone (skoren?ek ima ziher)?e govorimo morda za mazdo 3

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

in ?ene ve? za ka?no trgovino z takimi ?arnicami blizu nove gorice?????

Aloo brihta :D

In ?e bi ti svoj profil malo bol dopolnil in napisal malo ve? podatkov o sebi npr. iz kerega konca SLO si

Potem bi vedli za kero obmo?je i??es trgovine ipd.

In ponavadi pi?em glede prodajalen samo za svoj konec ki ga pa? poznam! :jezicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

A seveda!!

js sicer nimam izku?en z ledicami ki jih da? mamesto ?arnic ker ne vem kako je z razpr?enostjo svetlobe -mislim pa da mora dobr delat!!!

Ma? pa v A3M ziher te ledice

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

Ponavadi so male ?arnice ki so na njih zelenkasti kondom?ki da te pol svetijo zeleno!!

Se jih pa lahka zamenja pa? s kerokoli drugo barvo :D;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ?portni filter
Napisano

tisto spredaj je samo zajem zraka,drga? fulter je pa v tisti ?katli zadaj!

Ma dalo bi se to s inox cevjo lepo po?timat. ?e seveda ti je to lepo!

Nabavi? lepo cavi eno ali 2 kolena ,silikonske gume in pa konusni filter .

potem pa akcija :D

ulet 1x na en drink pa se lahka pogovorimo kj ve? o tem ,pa ?e v ?ivo bomo vidl kok je kj prostora :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ?portni filter
Napisano

ja ma mwoja mazdica gre ku hudi? samu glas ji manka!!! ima usjelij 115KM!!!! ja ti bom ju3 posliku in ti prlimu fotko!!!! ja u?jri j bu JAP-Meet u kopri!!!! in nejsm jmu cajta d bi ?ou:( ja lohk bi se rejs kdaj dobili n k?nm drinki!!!

No potem pa smo na vezi :D

ei uklopko ?igav pa je ta lep avto?

Ker misli? ta modri??

To je iz tujega foruma :jezicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ?portni filter
Napisano

Ne ne danebi res kej stran cvikal :D

Dj povej kam grejo vsi kabli to?no (pravi? eden gre na tipalo temp.) mal razkopli in povej morda celo poslikaj in prilimaj slikce!

Drga? pa ?e zamenja? cevi ni ni? narobe samo glej da pride vse tako priklopljeno kot bi bilo na orginal cevi(se pravi vse da naredi? kopijo od orginal cevi le z inox materjalom)

No tako sm mel js narejeno pri stari 323F BA

?e najbol pa to pra?ej kakega poznanega ki je ?e kdaj po?el take stvari al pa se 1x primajej na kako sre?anje pa tam pokomentiramo-al pa se dobimo na kaki pija?i!!!

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f sound
Napisano

ka pa vem

samo nej bo dvojni ali pa eden in okrogu :D

Morda pa bi se dalo kj zmenit v A3M da nabavi? enaga samo pa? da bi ga sprobal kak zvok bi dobil!!

Bi pa vsekakor v vasakem primeru bil drga?en ker je bol odprt kot pa orginal!!!

Pokli?i in pra?aj-al pa se kr ke zapel!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.