pa zadevo prekital in ?ele potem ?trihal ker tako nabi blo nobenih netov ali ?pranj ipd.
drga? pa ponavadi upasajo pragove seveda s spodne strani s pop neti ali ?ravfi ob strani pa dvostranskim selotejpom ali limom za ?ipe(podobno kot silikon!)
Res pa nism nikol sam po?el tega,gle pa tle predvsem za improvizacijo da ?im man zija itd.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ma ni pene se nima? kej za opravi?evat sej vsi v?asih bi meli radi ?e isti moment odgovor!!!
Ker ve?ina ljudi pozna le nekaj velikih priznanih znamk s te smeri,in seveda kupijo samo zato da se hvalijo -js mam pa od te pa te znamke oja?evalc pa boxe in bla bla (na koncu pa poslu?a hen?ke ali kaj podobnega) In potem takoj sledi pluvanje ?e keri nabavi ni?ji cenovni razred robo-?e? da je totalen podn
No upam da ve? kaj mislim s tem povedat!
Pa tudi ?e nabavi? dobro robo,ti dosti ne bo pomagala ?e ta roba ne bo pravilno in dobro zmontirana!(se pravi da je avto dobro zvo?no izoliran pa da so kabli taki in taki,in da so pravilno usmerjeni ,....)
Seveda ?e je to vse tako potem tudi z nizko cenovno robo sega? po dobrih rezultatih(po kakih shovih bo? zasledil xy znamke in se bo? ?udil kako dobr ?pila)
Js zase vem da ne kupim ve? nevem kake znamke k vem da ne bom dosti pridobil ?e ne bom predelal pol avta da bi izkoristil zmoglivost pa ?e pri?para? nekaj!
Je pa seveda vse na tebi kok si pripravljen finan?no podpret .
Naredi si neko finan?no mejo npr.500? max za ves materjal potem pa na juri? po nakupih!!
Ka?ne stvari se spla?a vzeti rabljene ker tle se da profitirat!
lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Kar se ti?e zvo?nokov mislim da so enaki ovalci kot pri mazdi 3 (da se jih zamenjat z distan?niki) in potem ima? lahko ima? 16 cm sistem.
Kabli za tweeterje bo? najbolje videl da razdre? (?e jih ni noben problem napeljat,ker itak za zamenjavo mora? tepete dol )
Z radijem je pa tko tudi 3-ka nima nobenih izhodov za kak woofer ipd sem pa sam re?il z umesnikom na katerega pa potem priklopi? sinsh in te na oja?evalec! (glej pod DIY za m3)
Z menjavo radija pa pomoje se ti ne spla?a menjat(?e pa nima? mp3 playerja) pa nabavi? x car link umesnik in ima? potem na SD ali USB kartico
Ve? pa bojo ?estkarji povedal
lp
Ekola da objavim moj man?i popravek na avtu! No nekateri ste ?e videli ostali pa zdaj
Namre? odlo?il sem se (spet ) da nekaj malega polepim avto! Seveda vse je bilo v stvari raziskovanja po netu kako in kaj bi pasalo da nebi bilo ki?asto! Ko je bil motiv znan sem ga poslal na?emu vsestranskemu Bo?tjanu (Yavarje) ki mi je pri te izberi podpru!
Pa da ne dovgotvezim preve? je nekako potekalo takole!
Ko je Bo?tjan opravil svoje delo z risanjem in rezanjem sem imel nato jaz nekaj dela in sicer (s komentiranjem in ?infanjem pa kako mo?no sem umes prjavil)
Ko je bileo tega nekako konec je bilo zunaj po?teno mrzlo kjer so se temp. po?asi spu??ale iz 5 proti 0°c
in limanje je potekalo s pomo?jo fena,ker pa naju je prehitela no? sva ?e malo pomagala si s svetilkami-res noro slab? nebi mogl bit (pogoji seveda)
No kljub extremnim temp. smo zadevo uspe?no nalimali na avto!
Najprej sva se u?ila na kratki nalepki zadaj !
Sledile so sprednje nalepke!
.....ki jih je mojstersko nalimal mojster
Nasledni dan pa je zadeva nekako zgledala takole!!
Za zaklju?ek pa sm pobarval ?e spredni znak.
Tako konec zgotbe.
Meni je v?e? ,vi pa lahko ?infate kolikor ho?ete
?e 1x pa bi se zahvalil Bo?tjanu za mojstersko delo!!
hvaaaaaalaaaaaaaaa
pra?i me koliko me briga zate?? kaj se pa utika? u druge zadeve!!!! a ?e tebi da bi se prilagaju?? tok nizko pa se nebom spustil!!!
Halo ej dej pa ti mal po?ak!!!
Sj je vse ok sam ne mor? pa to re?t enmu k ma na furumu preko 4000 objav,zavedej se da pa? nek minimalni red pa more bit (pa seveda tud neko spo?tovanje do nekoga) ?eprav ga ne pozna?,ker nikol ne ve? kdaj bo? rabil pomo? od nekoga ki ga ne pozna? zato probaj vsaj malo tega pokazat in se pa? malo prilagodit
ostalim zadevam ker nisi najbol brihten in pameten pa tud jaz ne in ostali tudi ne!
Zato je pa? forum da si nakak probamo pomagat kolikor se da in ne da bomo pluval in ?alili en drugega.
ker ?e pa bo? to iskal bo? moral pa? na kak drug forum :S
ja ma mwoja mazdica gre ku hudi? samu glas ji manka!!! ima usjelij 115KM!!!! ja ti bom ju3 posliku in ti prlimu fotko!!!! ja u?jri j bu JAP-Meet u kopri!!!! in nejsm jmu cajta d bi ?ou:( ja lohk bi se rejs kdaj dobili n k?nm drinki!!!
No potem pa smo na vezi
ei uklopko ?igav pa je ta lep avto?
Ker misli? ta modri??
To je iz tujega foruma
Dj povej kam grejo vsi kabli to?no (pravi? eden gre na tipalo temp.) mal razkopli in povej morda celo poslikaj in prilimaj slikce!
Drga? pa ?e zamenja? cevi ni ni? narobe samo glej da pride vse tako priklopljeno kot bi bilo na orginal cevi(se pravi vse da naredi? kopijo od orginal cevi le z inox materjalom)
No tako sm mel js narejeno pri stari 323F BA
?e najbol pa to pra?ej kakega poznanega ki je ?e kdaj po?el take stvari al pa se 1x primajej na kako sre?anje pa tam pokomentiramo-al pa se dobimo na kaki pija?i!!!
lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moje mnenje!
?koda da nisi najprej pragov namontiral
pa zadevo prekital in ?ele potem ?trihal ker tako nabi blo nobenih netov ali ?pranj ipd.
drga? pa ponavadi upasajo pragove seveda s spodne strani s pop neti ali ?ravfi ob strani pa dvostranskim selotejpom ali limom za ?ipe(podobno kot silikon!)
Res pa nism nikol sam po?el tega,gle pa tle predvsem za improvizacijo da ?im man zija itd.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani