Carpro pravi okvirno 400€ z davkom in dva dni si brez avta, s tem da je 50:50 če ga lahko sploh dela zaradi elektronike. Baje je dost težko dobit neke načrte in parametre če sem ga prav razumel.
Za 50-50, da bo delovalo bi skoraj lahko tudi sam šaril po elektroniki. 😋
To je samo pomoje preko Nizozemske prislo in je bil tam carinjeno ob vstopu v EU ... Kolikor sem razbral iz tvojih odgovorov, si vseeno cakal skoraj tri mesece ...
Ja, res je. Sem pa enkrat prej naročil dremel brusilnik iz aliexpressa in je bil pri meni v sedmih dneh. So ga pa dejansko posli iz Češke, kjer imajo tudi skladišča. Edino poštnina je nekaj višja.
Sem pred parimi dnevi (v ponedeljek) narocil potem tele iz aliexpress-a ... Bomo videli... upam, da se ne nacakam prevec ... Zaenkrat slabo kaze, ker pise, da bodo sel poslani v roku 12 dni ... To je stvar, ki me najbolj moti, ker prodajajo stvari, ki jih kot kaze sploh nimajo na zalogi... Sem navajen recimo preko Amazona, da gre roba ponavadi se isti dan po narocilu ze naprej ... in dostikrat se zgodi, da je dostavljeno v roku dneva ali dveh ...
Mogoče jih dobiš prej, če jih pošljejo kje iz Evrope. Kot sem napisal, je bil na mojem paketu žig Nizozemske gor.
Sej če realno pogledamo, s katerimkoli tunerjem, ki ima dober renome ne moreš ravno v temo brcnit. Se zgodijo posamezni falirani primeri verjetno pri vsakem, ampak mislim da že zaradi lastnega dobrega imena morajo držat nek nivo kvalitete. Meni se fre predvsem za to da avto poštimajo tako kot je treba in ne da mi naloži isto mapo kot ostlim 30im pred mano 🙂 za individualno je bojda res tale Carpro mojster, ima pa to tudi svojo ceno kolikor berem po drugih forumih.
Jaz sem se malo pozanimal okoli pa res vsi pohvalijo tunerca. Prav zato, ker naredi mapo za vsak avto posebej.In to preverja na valjih. Jaz tudi hočem, da stvar deluje 100% in ne, da se moram vračati nazaj, ko bi kaj trokiralo. 🤔
Excately my point. To je tko kokr k se pripeljes za eno mecko in ima tiste wnb hude auspuhe k pa malo bolj pogledas pa vidis, da je notri klasicna cev 50mm...
Tudi ce pobarvas se bo se vedno opazil notranji oem rob. Bo pa seveda boljse.
V bistvu imamo vsi gor fake avspuhe. Do končnika pride fi 52 mm, kolikor je debela cev od naših mazd. In zadaj dajamo gor nastavke z fi 100 odprtine.
Klical sem ga malo po novem letu. Rekel je da za nekaj malega popusta bi se najbrž dalo zmenit, je pa stvar dogovora in če smo resni. Se mu je že dogajalo, da so se zmenili za količinski popust in ko je oddelal prvega po znižani ceni, ostalih potem ni bilo 😬 sem pa klical Tunerca
S tunercem sem bil zmenjen tudi sam lani. Samo pri njem bi to naredil. Da vidimo, koliko nas je. Lahko bi se zmenili za drugi teden. Jaz imam dopust. 😊
Ne zgleda slabo, ampak maene moti da se preveč vidi Oem nastavek. 🤔
Jaz mam na moji M6 podobne 92mm carbon akrapovic nastavke, sem pa Oem nastavke dol porezal in na cev prišraufal te nove nastavke.
Lepo izpade.
V bistvu te moje lahko pobarvaš v črno oem nastavke (crom rob) in potem se jih najbrž ne bo več tako videlo. Ko bom barval zavorne čeljusti sedaj spomladi, bom verjetno to naredil.
Res je pa njihov policy je katastrofalen in tudi placila s paypalom nimajo.
Jaz imam za njih predplačniško kartico in naložim gor toliko, kolikor je cena.Nisem pa še imel problemov z Kitajci v smislu, da kaj ne bi prišlo ali da bi bilo kaj polomljeno.
Meni pa,izgledajo fajn... To menda pase tudi na CX-5... edino Aliexpress me od ija, ker so tako nezanesljivi glede casov posiljanja... pa se dostikrat se zgodi, da kaj soloh ne pride...
Res je. Jaz sem čakal na njih okoli dva meseca. Na koncu je bil gor na paketu žig iz Nizozemske. 🤔
Najbrž je vstopil paket tam v Evropo. Mislim, da pašejo tudi na cx 5 saj je zunanji fi cevi (oem),ljer se privijačijo gor, enak kot pri 6-ki.
Manjse izgleda, zato ker je nastavek in se notri vidi fi oem cevi. Meni to recimo ni vsec, ker se vidi, da je samo nekaj nataknmjeno, ampak vsake oci imajo svojega malarja . Ce novemu lastniku vecji fi ni vsec lahko preprosto odzaga in stare originalne spet nazaj navari (strosek 40e). Jaz imam stare doma shranjene.
V živo v bistvu niti ne izgleda tako slabo. Meni so všeč karbon nastavki nikakor pa ne inox(preveč vintage). Seveda ima vsak svoj okus. Važno je, da je lastniku avta všeč, kar naredi na avtu.
Luka Koper... mater kot, da nisi iz Kopra. Pa ne da si na politiko pomislil? Če si na Lunco pol je tvoje stanje slabše kot sem mislil. Če pa si mel v mislih Dončiča je pa res car, današnja zmaga proti Netsom je bla nora.
Pa seveda Em mislil na Dončiča. A obstaja še kak lukec? 😊
pred 15 urami je Scr3am napisal:
Teli nastavki meni delujejo, kot bmw m nalepka na 2.0 dizlu. Odzagi stare rore dol pa nove nasvasi gor "like real man"
Kaj pa, če hočem slučajno prodati avto in kupec ne mara rolov zadaj? Rešitev v petih minutah. Vzameš imbus ključ in jih snameš dol. Enostavno.
pred 18 urami je SpEkTr napisal:
Ok, no sporoč
Evo. Sem jih montiral. Meni ne izgleda slabo. Pa imam občutek, da gre mazda malo boljše. 😁
Oz pogledaš pod reviews k folk slika..vidim da pride bolj ven ror potem? 🙂 nice
Pa tenis žogica na kljuki hahahaha
V bistvu, kot sem sam videl na hitro, lahko sam določiš, koliko bodo nastavki gledali ven, ker so kar dolgi. Tudi sam sistem pritrditve je zelo kvaliteten.
Zdraven so mi v paketu priložili še kvalitetno krpo za brisanje avta. Na otip izgledajo kot da so res iz karbonskih vlaken pa tudi inox izgleda res kvaliteten. Tudi teža je prava, niso kar neki tanki poceni nastavki.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za 50-50, da bo delovalo bi skoraj lahko tudi sam šaril po elektroniki. 😋
Povezava za deljenje
Deli na druge strani