Tudi jest sm mel isti problem sicer gre za 1.8 ma?ino vendar mi je isto pilo pribli?no 3L/mesec. Avto je bil redno servisiran in tudi vzdr?evan sicer konc koncou je v pri hi?i ?e od samega za?etka in se je ves ?as uporabljalo isto olje. Pelu sm ga sicer na uradni servis ,da mi samo povejo kaj je narobe in mi prbijejo da bo to stalo cirka 1.500 do 1.600 ? no nato sm se odloću da ga pelem pelkotu on je pa porihtu za 800e cela generalka motorja itd. skratka zej je motor kot nov
Sam imam mazdo 6 sicer letnik 2003 in imam vgrajen usb vmesnik sicer sem vzel mal?ek dra?jega ampak ima Bluetooth in lahko tako prostoro?no telefoniram kot tudi poslu?am muziko preko bluetootha. Z zadevo sem izredno zadovoljen edino kar me mogo?e moti je to da ne prikazuje naslov izvajalca in pa naslov skladbe.. ampak kakor koli jaz ve? ali manj predvajam preko mobitela in tega ne potrebujem. Za sam usb vmesnik sem dal 140 ? (http://www.orangeaudio.si/dension-gateway-lite-bt) in za monta?o 50? namre? potrebna je bila ?e predelava avtoradia. Zadeva za enkrat deluje super
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi jest sm mel isti problem sicer gre za 1.8 ma?ino vendar mi je isto pilo pribli?no 3L/mesec. Avto je bil redno servisiran in tudi vzdr?evan sicer konc koncou je v pri hi?i ?e od samega za?etka in se je ves ?as uporabljalo isto olje. Pelu sm ga sicer na uradni servis ,da mi samo povejo kaj je narobe in mi prbijejo da bo to stalo cirka 1.500 do 1.600 ? no nato sm se odloću da ga pelem pelkotu on je pa porihtu za 800e cela generalka motorja itd. skratka zej je motor kot nov
Povezava za deljenje
Deli na druge strani