Skoči na vsebino
razni spojlerji
Napisano

<_< tega ne mores homologirat

mislim kira fora.... ne re?em da je svetlobno telo <_< pa kam gre dr?ava, fau? so ko uni nimajo dnarja za to :P koga moti tist spojler tam gor <_< evoluton pa lahka ma tista krila zadaj kot da bo vsak cajt vzletel <_<

montiraj pa re? da ?e ni nobedn te?il, sam kaj ti pa lahko zate?ijo pa kake so sankcije ?e zate?ijo pa nwm :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Tak so ti mehaniki ja ko vidijo 3 ?ice razli?nih barv pa ?e vse odsvetujejo, ker mislijo da je to ?e uber alles :D

al pa pojma nimajo zakaj je to :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

Pa mi je uspelo zbasat xenonke v mojo macdo :bravo: . Yavar, hvala za ponujeno pomo?, vseeno sem se z zadevo spopadel sam, da nebi trpel moj ego sramezljiv . Za pir pa ?e vedno velja ob priliki :cheers: .

"Zihr je le zihr" je rekla nuna in dala risgumo na sve?o, in tako sem na obeh lu?eh med + in - nalotal 15V tranzorba, da nebi kdaj kak?na ?pi?ka nazaj po napajanju B) .

Stvar sveti ampak tisto ni nikoli 6000K kot je pisalo na lampah, mora biti kar kak?no stopinjo ali dve ve? ?zmeden? .

Izgled sedaj kvarita pozicijski lu?ki s svojo rumenooran?no svetlobo, pa bi prosil za kak?no idejo kaj dat noter. Modre LED odpadejo, rad bi nekaj, kar bi dajalo belo svetlobo primerljivo s xenonsko. Razmi?ljam o OSRAM Halogen Cool Blue.

Pred kak?nim tednom sem se igral z LED in sicer s ta trenutek v svetu tahoh ledicami za razsvetljavo, ki imajo izkoristek 100 lm/W (Seoul Z-Power LED P4). Pri tej ledici je najvi?ja dovoljena temperatura hladilnika ledice (merjeno tik ob ledici) 65°C, kar je ve? trajno po?koduje LED. A mogo?e kdo ve kako to zgleda v paraboli od dolgih lu?i, ko ledicam ni prav preve? hladno :rolleyes: .

Lp M

bele LED diode :ne vem: oddajajo zelo podobno svetlobo xenonu B)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

here they are...

Slike:

kako bo pa zve?er pa pono?i, bomo pa videli :)

zgleda zanimivo :bravo: jz si tut morm nekaj vmislit za v frceka k se zve?er ve?inoma okol furam pa ho?m kaj videt :D ka bi se dal zrihtat kako philips blue vision noter? :P bi mel kao ksenon :ljubezen:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

madona... :( sam jst vem kak je geslo :P

sej useen.... bom pa na nov poste ?tancu :D

dobra ideja ja da se avto ugasne k ga zaklene? :bravo:

dej ?e ma? mogo?e preve? cajta pa ?e se ti da posti kako slikco tvojga startbutton-a.

a to uporabla? tut recimo da avto ogreje? zdej u teh mescih? pa kolk se ti kej poraba povi?a takrat...

tapravga deca si najdo :bravo: ma tak fajn po?lihtan te ?alter?ke tak da sm ?e jz gledal ka hudi?a jih ma tolk :hohoho: sam frizura pa kravata jim mankata :P po kratki razlagi sm skapiru kaj je za kaj.

sam ma tut orng narjen :ljubezen:

jz si bom ko bo pri?l tut kaj tacga zrihtu :D

marko ?e se ne motim je edn kontakt, edn v?ig za une gumbe al ka so pa ne vem :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1.8 16v DOHC
Napisano

Sej ?e pa kej ne ve?, pa Kvertija pra?i, on je natjunu ?e use ?ivo! <_<:hohoho:

:hohoho::hohoho::hohoho:

o fak, kera izjava :lol::lol:

packi ste da vete :ph34r:;) sam res :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 2 ...plastika pri radiu
Napisano

Od razbite skor ni sans... oz. zelo tezko.... odpade v tujini ne poznam... v bli?ini stare Gorice sta 2 odpada... vendar nimata japoncev.... nosilci pa mislim da so.... se bom pozanimal pri kolegu ki dela na mazdi... =]

Ce pozante kak odpad z japonci recite :D

edn forumovc gre na japonski odpad v UK :danzoman: ma tut temo odprto

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Najbolje je, da bi dobil od 323GTR motor ali pa ?e kar to 323 nabavi?, ker je v osnovi ?e rally izvedba!

Misli? to?

Objavljena slika

(Ena taka se prodaja v la?kem sam ji spredi pol odbija?a manka :D:hohoho: )

Objavljena slika

Ali ima? v mislih to...

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

Ja ja itaq.

Zgoraj ti je uklop?i? use napisal, pa jaz imam 8000K pa niso vijoli?aste, kar pa za uklop?i?eve ne morem re?i. Je pa barva zelo odvisna od proizvajalca.

sosed ma na starem focusu aftermarket xenon pa ma 8000K pa mu svetijo tko lepo vijol?no :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

se je men tut zdel sam sem raj dr?al :blink::D alo yavarye kake barve pa se pol tiste ilegalne 10k pa 12k??

ker 8k je ?e vijol?na fajn :jupiii: :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H&R Spurverbreiterung 30mm MX3
Napisano

:blink: Zakaj bi se manj nagibal in imel ni?je te?i??e???? :blink: Avto je ?ir?i ne ni?ji. Objavljena slika Je lep?e, ko pride feltna bolj na ven, ampak obstaja mo?nost (ni pa nujno) da le?aji bolj trpijo, kar pa spet ni kul. ;)

to ja sam se te?i??e spusti ni?je, ni isto landrover pa mx5 :bravo: landrover se bo prej prevrnil v ovinku ker ima vi?je sredi??e te?nosti mazda ma pa ni?jega zato bo mal dlje trajal da se bo prevrnila.... ?e se ploh bo :hohoho: sem pa enkrat sli?al od enga mehanika da ti spacerji niso najbolj?i ker se kot si rekel pove?a obraba le?ajev :D obrabijo se celo 1x prej kot brez spacerjev, tko da za videz je pa? treba potrpet pa dat pol za nive le?aje :blink::D:D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

v?eraj vido eno staro 5ko BMW pa je mel pomoje premo?ne xenonke ker je vse tak vijol?n ?ajnal :blink: da si mogo stran pogledat ker je celo ulico razsvetlil :blink::D sam so ble pa lepe lu?ke :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

to bi ti znal pa yavarye ve? povedat ko ma na svojmu ksedosu xenon :bravo: pa kr neki foruma?ev ?e ve kaj okrog tega pa je tut tema ?e odprta na temo xenonk ?e se ne motim :D ve? pa ne vem o tem :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.