Skoči na vsebino
vzmeti Apex
Napisano

Ali ima kdo izku?nje pri M6, kako se obnese ?e je avto zni?an za 35mm. Ali lahko pozabim na udobje in pa katere fedre uporabljate pri M6. Sem sli?al da apex ni priporo?ljiv ker se preve? poseda, ali je to res?

Ja stvar je taka Apex fedri so znani do so zelo trdi tako da raj?i kak?ne h&r ?e bi rad obdr?al udobnost pa ?e bolje da vzame? eibach jaz sem hotel eibach samo jih ne delajo ve? za moj avto :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Ne ?e ker so v A3M-u nesposobni in zamujajo ?e tedn, dvomim pa da bojo sploh dobil te fedre. No glede razli?nih varjant vzmeti mi je zdj use jasn, zdj me sam zanima ?e so od gt-jke kj ni?je al sam tr?e. K je res terenc ta mazda! :P

Ja glede tega so pa res nesposobni no sej se itak ne mudi do poletja je ?as :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako prebarvati ALU feltne na ?rno mat
Napisano

Zdele ko gledam tele slike, vidm da se je spla?al anga?irat tacga profesionalca kot je 323f, da je izvedel svojo mojstrovino na mojih feltnah! :jupiii:

Do zdej jih ni ?e mben, ki jih je dobro vidu, jih ni spluvu! :ouje:

Svaka ?ast tud jst sm jih vidu in samo kapo dol lahko bi bila Mazda forum li?arja :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Bil sem v?eraj v A3m-u in so mi rekli da je monta?a in homolomo zastojn samo mora? pla?ati optiko,montira se pa tam pri njih (za trgovino) tako da sem naro?il Apex-e in bomo videli kako se bo kaj obneslo. :bravo:

Cena pa je 40.000 z optiko in vsem :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F BA Body kit + styling
Napisano

ta je lepa, dej kak?no fotko od spredaj? da slu?ajno ni kak?en plug gor namontiran

Od spredaj mi ni ravno u?e?.post-101-1164292969_thumb.jpg

Grega glej tle jih ma? ful pa mal skombinira? pa je to to :bravo:

www.club323f.com/ba/cars/car.php

Mislim da se boste strinjal da je ta ena lep?ih :rispekt:post-101-1164293548_thumb.jpgpost-101-1164293621_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

opruge?
Napisano

molim sve da ako Vam nije problem da pitate koliko bi tocno dosle opruge (vzmeti) H&R i u KOJEM A3M ih ima ali na LAGERU?? ili koji drugi tuning shop pa bi napravil neki izlet u sloveniju po njih...

clanu koji mi pomogne placam pivo!

Evo takve su cene u trgovini A3M(Ljubljana).

- APEX - 34.000,00 SIT monta?a vklju?ena, H&R - 54.000,00 SIT z monta?o

Apexs-i su pribli?no 142 Eura a H&R 225 Eura I to uklju?uje monta?u

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Za take primere predlagam, da kontaktirate mojga maherja Edota iz Toma?eva!

Tle je cifra, pa se probite kej zment, ker npr. pragi se mi zdijo dost ugodni - Zemir dobr bi ti pasal! <_<

Edo: 041 508 794

in NE - n? nimam od tega, ?e sem ga mal pohvalu! :angry:

Ja hvala za cifro :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Veliko si pa lahko tut pomaga? z raznimi improvizacijami; jaz imam npr. na zimskem odbija?u podalj?ek od megan kupeja, ki mi ga je dav kolega, pa zgleda dost bolj? kot pa serijsko! <_<

Za nekoga s foruma sem sli?al, da je imel na 323 C podalj?ek od Espacea in je baje noro zgledal, pa ?e fora je da tak?en kos dobi? prakti?no al pa ?isto zastonj! :jupiii:

Ja sam problem je tist k neve? od katerega avta ti kaj pa?e na avto <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.