Skoči na vsebino
temnenje luci
Napisano

ma te diodice pasejo pac avtu ce jih ma ze tko notr...te novejsi itak majo,sam prov ta audi pogled mi pa res ni...razn ce ni audi pac :) hehe

ah, ?e bi jih pa Mazda dajala serijsko not bi blo pa kr dobr? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?trihanje / peskanje
Napisano

Tle ma? moj postopek :DObnova zavornih ?eljusti

Sam ne uporabit tist barvo kot sm jo jst - ker ni glih obstojna - je ?e vse rjavo :vskalo:

Al bi pa mogu kak?no temeljno dat prej.

temeljno je fajn dat prej, druga? se za?ne lu??it, js je tut nism dal in mam isti problem :) tut moj postopek je nekje, pa se mi ne da iskat XD

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

tud jest bi meu tko zatemnjene lucke sam ne vem kok bi kej pasalo na rde?ga mazdilaka :S

?rna z rde?o se zlo ujema, tut js svojo F-ko (rde?a) vedno kombiniram s ?rno ;)

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?trihanje / peskanje
Napisano

Ma kdo kej izkusenj z strihanjem ?eljusti na diskih ... stock color mi ni usec ... je to treba peskat ?

Druga stvar ... peskanje + strihanje felten .... kdo koga pozna ? kdo to od vas dela ? za kolk se bom mogu olaj?at da to zrihtam ... bliza se spomlad feltne so grde ker je lak olu??en ...

kar se ?eljusti ti?e ne rabi? n? peskat. Razmastit, zbrusit, temeljno barvo gor, pa pol ?e sprey (se dobi prov za zavorne ?eljusti) ?ez :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava pete prestave, help!
Napisano

Vsi V6 menjalniki pa?ejo na vse V6 motorje tega obdobja. Tako mislm da bo useeno preprosteje menjat cel menjalnik, ker bi moral pasat na adapter plo??o..

js tut tak mislim :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava pete prestave, help!
Napisano

Uh ne bi rad menjal menjalnika, glede na to, da imam emotor perfektno centriran. Potem bi rad menjal za menjalnik, da bi pasal na K8 motor! Poznate kaj takega?

Ali je mogo?e zamenjat samo 5to z sinhronom iz X6?

Doma sem iz ?entvida pri Sti?ni.

Druga?e pa lahko sledite mojemu blogu tu:

http://mazdamx3ev.wordpress.com/

Hvala za informacije.

Arber

sej iz 2.5 in 2.0 V6 vse pa?e na K8 in obratno.... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

spoiler
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.