Mimogrede, utrnila se mi je neka misel. Ve?ina Mazda?ev je ponosna, da je 323F BA narisal dizajner Porscheja. In kljub temu, bi nekateri ta dizajn ?e pimpali?
Simon, sicer dizajnerji Por?eja niso lih nevem kaki inovatorji, ?e samo pogleda? model 911, ki je prakti?no isti ?e 30 let!
Od zgoraj na?tetit tuning opcij, bi jaz verjetno izbral kompresor. Kolega se je pred ?asom zanima za njegovo vgradnjo v svojo Miato in mu je nek obvlada? rekel, da mu vgradi za 1000 ? vse komplet, kar se mi zdi blazno ugodno!
Kaj si mislil pa s tistim pra?anje MX5 2.5 pa te nisem zastopu, ker 2.5 motor v MX5 nikoli ni bil, razen ?e je pri?lo do kake tipkarske napake!
Jaz bi, po moji logiki rekel, da se naj prazno BT50 vozi z zadnjim pogonom, potem polno pa na?eloma isto z zadnjim, razen ?e je res tak?en teren, da je potrebo po ?e dodatnem pogonu in vklopi? 4X4!
Se moram kar strinjat, da je FL model II. generacije, to je tem mislim da 2005 leta ?e dost gr?i v "rivc" kokr prej?n, pa ?e predhodnik lih ni lepotica!
avto je ?e u ?tartu grd, tko da ga bo? edin ?e pogr?u ?e bo? kej homemade ?trihu z raznimi spreji z leclerca!
Ja lepota glih ni (zadn konc ma celo podoben 323FBJ, ki je ogabna za videt), je pa taisti avto ?e ?ist neki druzga za videt v temnoplavi metalni al pa grafit sivi, ampak zdej je kar je, je pa zato vo?nja "kot na oblaku" in to je to kar mi je V?E?, k zmaj!
Kar se pa znamke ti?e, bi pa ve?ina Bemveja?ev in Ojdlnov, pa vam reklo; "ja kje si pa glih Mazdo najdu kupt, ni ti to glih neka firma!"
Labi, menda ne bo? trdil da za na prek 30C se letne bolj? obnesejo, kokr zimske pnevmatike?
Sm se odlo?u da bom letos polet kar zimske steral, pol pa nove nabavu, da bo za zimo res tip-top, ne nekaj na pol. Edino kar je dobro v zvezi s temi gumami, da so stare samo 2 - 3 leta, ker je prej?n lastnik delu ogromne relacije (Maribor - Gradec vsak dan)!
Slika je pa od u?eri (v ozadju se vid del?ek gradbi??a, ko mam zdej doma 2 zidarja in spravljata zadevo v mal bolj?e stanje).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se vid da je pod vplivom VW konzervativcev!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani