Skoči na vsebino
SUPER FUELMAX !
Napisano

U bistvu niti ni tolko....recimo ?e se ti poraba zni?a za 2 litra...je to 4300 pa ?e neki na 1000 km.... Delam ra?unico zase....glede na to da delam pribli?no 4000 km na mesec to pomeni 17200 sit pri?param v 1 mescu... do 24000 pa manjka ?e malo manj kot pol meseca...torej se investicija izpla?a v mesecu pa pol....

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

"Magnetek/resonator" ureja strukturo ogljikovodikovih verig in jih lomi na manj?e - kemiki please help - a je to sploh mo?no.

Boss ?e me spomin ne vara bi moglo to delovat...torej ogljik naj bi se vezal na magnet in dejansko uredil samo strukturo, to da bi se pa lomil pa si ne upam trdit.... Ne najdem povezave med temi dejavniki!

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

help me!
Napisano

165 KM==???*???? :blink: PA kateri motor ima? ti????

Glej kontaktiraj uporabnika na tem forumu.....PRIAM! Ti bo on znal ve? povedat...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Premik blokade - na bol?! :)
Napisano

Peo si mi uzel besede iz ust.....

Namre?..... tudi sam poznam precej osebkov ki svoje avte nonstop nabijajo v +rpm.... Ponavadi ko je kje ve? folka.... pa ho?ejo s tem nekaj dokazat...

Moje mnenje.....pomanjkanje samozavesti!

LP dAVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zoom-zoom->boom-boom
Napisano

Glej osebno tega nebi dal noter ker je definitivno preve? $$$ sem se zadnji? pogovarjal s simonom- Avtoakustika Polj?ak! Tako...reku je da se da nardit brez problema....Cena bi bla okoli 150 l sit s tem da bi mi woofer postavil v reezervno gumo....

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ve? mo?i
Napisano

-druga odmicna gred (bolj spinta...amm...slovensko...david pomagaj :P)

Hm....ej Luka ne najdem izraza..... nekako bolj navita, porinjena.....

:ne vem:

LP daVid :bravo::jupiii:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zoom-zoom->boom-boom
Napisano

Hm...no ?e bo kdo pri?el do ugotovitve kako najlep?e po?timat sound bum bum za mojo zoom zoom naj kar sporo?i da to zmontiramo.... pol bova pa z Mary bum bum po mestu.... :jupiii::jupiii:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

osvetlitev tipk
Napisano

Vidim da je tema v tej smeri....mene pa zanima ?e obstaja mo?nost osvetlit sredinsko konzolo pri moji mazda v stilu kot je osvetljena recimo pri BMW.jih pa audijih....ki je na stropu lu?ka ki sveti na obmo?je ro?ne zavore....taka lepa blaga svetlobo....bi znal kdo to nardit???

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zoom-zoom->boom-boom
Napisano

To je pa baje ve?ji problem...ker baje radio od mazde tri nima direktnega izhoda za oja?evalec.... in pol nastane problem...ker treba nevemkaj nardit.... :blink:

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zoom-zoom->boom-boom
Napisano

Cau Mary...to sem se tudi sam pozanimal....baje se da...ni panike...jest sem se pogvarjal s Simonom- Avtoakustika Polj?ak.... in bi me komplet materjal delo pri?lo okoli 150 ooo sit.... S tem da bi imel woofer v rezervni gumi....

Se pa da....

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

filtri
Napisano

Ja na forumu je ?e dostikrat potekala debata o tem....tako da preden odpre? novo temo poglej malo zgodovine v forumu, ali pa uporabi iskanje, da ne bo forum zme?njava postal.... :cheers: To se me moderatorji navadli... :jupiii:

Kakorkoli...ti dam ?e par linkov na forumu kjer je bla debata.....

Filtri 1

Filtri 2

Filtri 3

Filtri 4

No tuki ima? teme o filtrih, pa ?e v temu pod to je blo govora o filtru...

Pre?ekiraj pa bo? use zvedel...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj novi projekt...
Napisano

Evo Komar prodaja ene dobro ohranjene za kul ceno.-...4 komadi nekaj ?ez 40k sit.... precej dober nakup....tolk prbli?no pride 1 nova...malo manj....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.