lepo lepo dej mi povej ce ves za koga v lublani da se ukvarja z instalacijo NOS pa kolk bi bla cena vem za eno sam ce tip 100.000 kar je prevec, morm mal pojacat zadevo
Joj, jaz se s tako hudimi predelavami ne ukvarjam . ?al ne vem.
Jutri na dragu bi dobil prave informacije. Bomo vpra?al.
Drga? pa kr nared nov topic na to temo. Ti bodo na?i fantje kej ve? svetoval .
Hotu sm it sam cakam se na ene papirje za avto pa da nahitr skocim na homologacijo, hotu sm pa it...j... ga racunam da bo na cesti za 2 tedna al pa prej cimprej to bols...100 objav morm jih met je torstorm glasoval zame pa morm vrnt uslugo...jst iz dobove pri brezicah oz. v blizini krskega ce ves..od kod iz ljubljane ker jst sem sluzbeno v lublani cca. 2x na tedn
Ti ma? pa voljo ...Vsaka ?ast za trud in vlo?en ?as . Zame je to sicer ?e prehudo, ampak tisti, ki se ukvarjajo s stylingom pa bi ti dal ?isto desetko.
P.S: Namig - tvoje slike so cca 1-1.5M. ?e ima? ACDSee jih lahko skompresira? na cca 300K. Kvaliteta slike za na forum bo ?e vedno dobra, samo uporabniki jo bodo ful la?je in hitreje videli. Probaj razliko - ta je skompresirana.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?udn, da je sam na mubisux prijavljen ...baje je zagret Mazda?...
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani