Jest sm za, ?e nas bo dost in bo popust se zapelem do MB-ja in tm popedenamo, druga?e se mi bolj spla?a v Trebnje zapelat ker mam bli?je. Tko da mene ?tejte zravn ?e nas gre ve?.
No ko smo ?e pri tem, ?e kdo potrebuje oja?evalec Steg 120.2, 2 kanalc, 400w rms-a ga kolega prodaja in ga zrihtam za 40 jurjev, je pa to 1A oja?evalec, ga imam tudi sam in ga res dobr poka Novih se ne dobi ve? ker so jih nehal delat oz. so novej?e serije. ?e kdo rab naj ?imprej sporo?i. Ceno pa prav da za malenkost ?e spusti.
kaj pa ?e bi obiskala k?n mazda servis pa vzela Bose wofer, kakr?n je u mazdi6 v rezervni gumi. k sm jest avto kupu je bla cena z monta?o okol 310.000 sit. sam mislm da bi bilo potem treba tut vse zvo?nike zamenjat, kar pa pride pol okol 530.000 sit kar je pa ?e velik denarja
..530.000sit so hotl al kaj?????? pa kaj so blesavi??? ?e ho?e? musko za ta ke? oz. ?e manj se oglasi in namontirano, samo potem ko bo? dal naglas si bosta dva avtomobila pred tabo in dva za tabo ?pegle popravlala k bo tolk tresl. Za to se da dobit npr. eno Brahmo + alphasonika, beri ve? kot 1 KW RMS-A, + en kvaliteten sprednji sistem.
wiperboy: res me presene?a da ma? tako dobre izku?nje s tubo ..ponvada folk pravi tako kot je malo vi?e napisal BrainLess
..jest bom spomlad za?el spet mal ?arat, zdej je ?e mrzlo pa dnevi so kratki.
Imam pa tudi pod mizo na ?akanju:
- moj woofy Magnat XTC 1500 (zelo dobr, ?koda ker jih ne delajo ve?)
- oja?evalci: 1x Steg 120.2, 1x Ground Zero Titanium 4 kanalc, pa ?e enga 4 kanalca imam na strani
- prednji sistem Coral Electronic, pa fullllll kablov :)
Tko da na morje ve? kot dva spet ne bova mogla it :) V prtla?niku bo 82 litrska ?katla za woofija + 2 oja?evalca. Se bom moral potruditi pa lepo naresti, tko da ?e bo spomlad ?e kdo kej ?aril pa pedenal musko, mu z veseljem pomagam ..sam da bo rapatalu
Mary po moje je najbolje da res kak?nemu majstru pele? pa ti bo zrihtal....iz kje pa si? Seveda pa prvo povpra?aj na servisu, da ne bo kej narobe z garancijo, ?e bo kdo drug razkopaval avto. ?im da? notri oja?evalec in druge kable je potrebno avto razkopati, tako da so kabli skriti in se jih ne vidi.
Wiper glede tega, da da tuba globlji glas se ne strinjam, glede na izku?nje iz avtoakustike in tekem ki sem jih dal skozi, seveda ?katlo si dela oz. jo da delati vsak, ki je malo bolj zahteven glede kvalitete basa, paziti je pa potrebno tudi na dol?ino portov. Vse se da pa zzzeeellooo lepo narediti, samo ?as si mora? vzeti.
Obstaja pri Mazdi kot dodatna oprema pri nakupu novega avtomobila mogo?e Bose ozvo?enje oz. mo?nej?e ozvo?enje.
Pri Audi-ju (tt-ju) sem ?e poslu?al ta sistem v avtu in moram povedati da je kar fino.
Novi A3 ima tudi ?e serijsko vgrajen woofer?ek v stranico v prtlja?niku.
400w bi ga pa ?e kar zaropotalo s tem da pri tem RMS-u mora? imeti ?e mal bolj?i woofy in zvo?nike, druga?e bo samo zasmrdelo oz. hre??alo ipd., obvezno mora? gledat RMS in ne tiste cifre katere so napisane na ?katli, no za primer imam tud jest na strani en ogromen oja?evalec ki je 1 x 1000w oz 2x500w in ma RMS-a nekje po oceni okol 2x125-150. Obvezno ne kupovati SAGA oja?evalcev ?eprav bo zgledal zelo lep. Priporo?am ti oja?evalec Ground Zero, imam ga sam in za ta denar je lepo poganjal prednji sistem v avtomobilu, cenovno so pa tudi dokaj ugodni.
@Mary: res bi blo fajn pogledat kak?ne izhode ima?, verjetno ima? tudi original Mazdin radio a ne, tako da se ti ne spla?a tega ven dajat pa potem kupiti "navadni" avtoradio. Glede kvalitete je pa tkole nekak: bolj?i avtoradio+bolj?i kabli (tudi debelej?i, da je manj izgub)+bolj?i oja?evalec+bolj?i woofer oz. zvo?niki=bolj?a kvaliteta glasbe. Samo to je potem ponovno povezano s tem: "ve? dnarja=ve? muske" . ?e ima? rada kvaliteten zvok potem se ti spla?a dat ve? denarja in malo po?aka? ter na?para? pa potem to zrihta?. Je pa pri tem tko, kot pri tuningu oz. stylingu, je jama brez dna, skos ho?e? ve?, bolje, lep?e,glasnej?e... :)
hmm....?e ho?e? imet kvaliteten zvok potem je potrebno narest na low input, kupi? mal bolj ornk ?in? kable, ne to navadno sranje k je v kompletu s kablo za ?trom 6000 sit. Kupi? mal vi?jo klaso od Basica, potem vsaj 25 kvadrat kabl za napajanje oja?evalca, kabl se pa mora napeljat od prtlja?nika pa potem do akumulatorja, ne pozabit na varovalke. Kater oja?evalec in woofer pa ima??
17-tke so nesramno drage, tako da re?itev je mogo?e tale http://www.rabljene-gume.com/ ,jest sm pred dvemi leti pri enem vulkanizerju kupu eno sezono rabljene zimske Bridgestone Blizzak, so mele ?e tiste ?pi?ke ob strani , res da so ble 13-col ampak cena ja pa bla 25.000 Sit za vse ?tiri, no mi je pokazal ceno nove v ceniku in je bla lih tolk ena nova ...in sm se sre?no vozu z njimi 2 zimi pa to poletje in so ?e vedno dobre. Tko da se spla?a rabljene ?e so res tak?ne kot je treba.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tele srebrne mre?ce meni niso glih v?e?....nekako ne pa?ejo gor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani