Skoči na vsebino
V6 turbo kit
Napisano
:D pa ne men se je nekam velik zdel :P k ko je ?e en frend reko da da ena turbina vn 1.3bara je blo tak kot da bi boga za jajca prjeu :hohoho: ko pa vidm 1.9 sm pa itaq debel pogledu :P just like that ?zmeden? hehe

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V6 turbo kit
Napisano

ka mi lahk kdo pove kolk PSI ma ta turbina pribli?n o kateri je govora :ne vem:

MAX PSI CAPACITY 27PSI ---> tole mi je mal ?udn :blink: :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirni senzorji
Napisano

ups... pol pa z mojo nikar teme o avtih ne odprita, ker je namre? zaljubljena v Getza in jaz tud za to navijam, da se vsaj tistega smrtno nevarnega skreta od Renaulta znebi.

moj star ata je tut u mini avte zalublen ma pa tut getza sam je avtek pol leta star :hohoho: ma pa not od mp3 radia,... pa 1.4 benciner, oma ma pa 1.5 dizla :P

se pa strinjam dale? stran od renaulta <_< poznam enga ko mu je 2mesca star avto raznes---> motor :blink: in to v logarski je z omejitve 70 prtisno na 90 pa je mal pred 90 rekl KABUM :D pol so ugotovil da je bla napaka v cilindru ker jim je matica med proizvodnjo noter padla ?zmeden? ko je le?ala je blo vredu ko se je pa pokonc postavla je blo pa kr konc muske :P je bil pa na servisu ?e? da mu neki ropota pa so rekl da se mu neki vkljaplja in izklaplja <_< kr neki :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirni senzorji
Napisano

am... ne kupvat kr enih senzorjev k sm zan? gledal na DSF-u ko majo avtomagazin oddajo pa so mel glih test senzorjev. od 10ih modelov sta sam dva delala tko ko je blo treba. ovto so opreml z senzorji spredaj in zadaj, ?ipe zablinziral da se vn ni vidl pa nastavl ovire po progi voznik se jim je pa moral na podlagi senzorjev umaknat. dobro so se odnesli senzorji vgrajeni v okvir od tablice (dobite okvir z ?e vgrajenimi senzorji) in senzorji nem?kega proizvajalca ki so name??eni tam kot vsi drugi (?to?tanga). pri unih drugih senzorjih se kr paljal pa je pofuru sto?e? (visok 30cm), lutko otroka ki sedi na tleh (tudi ca. 30cm), niso zaznal robnika, dret so se za?el ko je bil avto ?e skor v zidu (3-6cm od zida)... pa take fore majo.

pri tabolj?h ki se vgradijo v odbija?e se dobi 8 senzorjev, dve tak?ne "letvice" ki vsebije vsaka 6 led diod in zvo?nik, ki za?ne piskat ko je avto 30-20cm od zida. en zaslon se pritri na vrh prtlja?nega prostora, da se ga vidi v sredinkem ogledalu, eden se pa vgradi na poljubno mesto na armaturi. vsaka "letvica" kot sem ?e omenil vsebuje 6 diod, ve? jih je pri?ganih bli?je smo zidu, pri pri?ganih 4ih pa se priklju?i zvo?nik. pa baje je cena sme?no nizka, se spla?a mal pogledat. ---> aja mercedesi majo isto naret sistem

uni drugi senzorji so pa vgrajeni v okvirju in se dobi sam 4 senzorje. dva zadaj dva spredaj pa zvok predvaja skozi zvo?nik

tolk o tem na hiter

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zakaj naj kupim rx8?
Napisano

?koda da no?e? rx8. porsche je avto ko ga majo :policaj: najraj. vsako patruljo se bo? s policajom meno :hohoho: najbolj? da kup? yugota pa si zmagu :rispekt: pa ne no sej ne mislim resno :ouje: sam vsako jutro k grem v sq ?tejem mazde na glavni cesti ca. 3km pa nikol ne na?tejem ve? ko 5. :pepsi: audijev sem dans na?tel 16, bmwjev 21 pa renaultov 39, mazd pa 3 :mi pijemoo: unikat avto :hohoho: kaj ?mo folk ne zaupa v ljudi ko majo mal postran o?i :P drga? pa moj prvi avto definitivno mazda :danzoman:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.