Skoči na vsebino
323F BA Body kit + styling
Napisano

a pol noben neve kje bi se doblo? :| dans sm bil na AS velenje pa ma sam cele odbijace pa se komplet bi prsu 300k... k se mi zdi mal too much za en kup plastike vseeno, sploh za 8 let star avto

tocno tak bodykit bi mel! :)

EVO!

ubistvu je to od GT V6 verzije, sideskirt sam ozadi mau, spredn podaljsek pa zadej levo/desno.. lih tok da je , da ni prevec :D a kdo ve kje bi slucajno lahk to dobu

Mislim da je ?traus to prodaju za zelo nizko ceno v primerjavi z to ki si jo napisal.Cena pa je 22.000 sit

?e mi bobi proda pragove ti dam jst zastojn tiste sideskirt-e :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F BA Body kit + styling
Napisano

:D plastiko mam samo je malo manjka na levem koncu

drugace pa bom jaz verjetno prodal moje odbijace in pragove tudi tam za okoli 100.000sit ni se pa receno,se se odlocam

Lahko me kontaktira? pa se bova kaj zmenila :D Jaz bi to imel ker zgleda dobr :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

Zemir, do poletja ne bi ?akal zato ker bo potem prevelik stro?ek, sej ne vem ?e bi jih namontiral sedaj, je pa takole, da ker gre te?ko 60k naenkrat za avto potem to posebej kupujem, npr. fedre zdaj (cene bodo itak iste tudi drugo leto) monta?a pa takoj ko sneg skopni. Fora je da me spomladi ?akajo ?e druge stvari kot so monta?a EBC zadeve :) (samo tuki je ok da jih imam ?e doma) pa avspuh bo treba zamenat ker ?e nekaj ru?i. Skupni buy za 2-3 pa ne vem ?e bo lih ratu, to je premal ljudi, pa ve? kot 15-20% itak ne bi dal cenej tako da sva na istem....no sej za tvojo pridejo pa sedaj v akciji tudi 33k. Bi vzel mogo?e tudi apexe samo ne pri A3M ker sem ?e samo za varnostne vijake ?akal 1 mesec k so narobe naro?il ipd...tako da se jih malce izogibam s temi naro?ili...?e tam kaj kupim kupim samo tisto kar majo na zalogi.

Brainy evo jest tud ho?em met tolk spu??eno :) ...da ne bo lih preve? lufta vmes. :bravo:

Glede skupnega buy-a sem se hecu :D Jaz bom pomojem po?akal do poletja potem pa naprej :bravo:

Aja mislim da se ti pri A3m-u najbolj spla?a kupit ker bo? pri?paral skor 20k.Jaz ?e bi bil na tvojem mestu

in ?e seveda imajo na zalogi bi vzel Apex ker se pa? spla?a :D Pa vso sre?o pri nakupu :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vzmeti Apex
Napisano

brez popusta je cena mal ve? kot 38.000 SIT....pravijo da imajo svojega poobla??enega mehankarja da ti montira zadevo, lahko pa sam pelje? zmontirati ?e ho?e?. Kolk je pa monta?a pa ne vem? Jah ?e enkrat tolk kot so fedri te verjetno pride monta?a+homo+optika a ne.

Grega zakaj ne pop?aka? poletja da se jih mal navad? predn bo sneg zapadu?

Jaz jih mislim pred poletjem uzet pa ?e bo? po?akal gremo loh en skupni buy

narest mogo?e bo pa kj cenej :whatever::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREVELIK PROBLEM
Napisano

ja js sm menjo motor na svoji mazdi mx-3.In sm ga dobo z mazde 323 sedan.Bile so male razlike(jermenice).uglavnem vse se je dal kombinirat.Motor lahko sm menjas,tak kot sm ga js.Ni noben problem.Ce ga bos sam menjo,ga menji od spodaj.Noter bi ti poleg istegamotorja paso tut bp motor(18i,16v.76kw).V prometni pa ubistvu ne rabis menjat podatkov saj niti ne gledajo.Motor je pa isti na pogled,razen ce bos se odloco za kako v6 varjanto,pol pa.

Ja on cila na V6 verjanto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spojler Mx-3
Napisano

Mene pa zanima kje bi lahko dobil (kupil) podalj?ek sprednjega odbija?a za MX-3?? Oz. ustnice od sprednjega odbija?a!???

Prosim ?e kdo ve naj pove??

:rolleyes:

Mogo?e lahk MX3 EVO kaj zrihta???

Mislim da mx3 evo-ta ni ve? tok gor in da ne bo videl ta post.Najbolj da mu po?lje? ZS.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

Jst sm prejsnji teden temniu pri Dr.Glass-u v Domzalah in je res lepo naredu. Cez 2 tedna pa peljem ?e en avto temnit. Svoj avto sem zatemniu z 90% vsa stekla in kar fajn zgleda. Tip daje 6 let garancije, dela z folijama Lumar in se mi zdi posteno opravljeno delo. Porabi priblizno 3-4 ure na avto kar je sprejemljivo, ampak ima guzvo tko, da se kr nekaj casa prej treba narociti.

Homologacijo ne potrebujem :) - drugace pa vi, ki jo potrebujete dobite potrdilo o vgradnji i tipu folij, tko, da naj nebi bilo problema pri homologaciji.

Njegova cifra je 041 665 001 in ga cel dan lahko klicete. Fejst poba!

Cena 30.000 za VSE. Cel avto, ne glede na tip folij!

Ja jaz sem pri njemu temnil in sem zadovoljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.