Skoči na vsebino
Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

ves kako se z tem avtom peljes nekam na sever nemcije...ko da si doma na fotelju...

sm par let nazaj ga vozu neke gospode na sestanke...ze za pelat je hud...da pa si zravn je pa uzivancija...

res pa je da je skupo vzdrzevanje. -_-

bencinca al dizla?a?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rx-8
Napisano

...ki je ?e v ?tartu bistveno dra?ji, kaj ?ele ko se spravi? pove?ati konenico primerno RX8, pa ?e manj tuning podpore ima. :) Nisem po naklu?ju napisal BP motor, drugi? pomisli in poglej malo ?ir?e. ;)

ma? prov, ve? da tut js takrat nism za BV iskal BP motor :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rx-8
Napisano

A to bo bolj zanesljiva opcija? :hudicek: Hec. :D

?e ?e bi se dalo od kake Miate 1,8 BP pa kako turbino gor pa bo podobno dobro ?lo pa ?e delalo bo. Dalo bi se (v kontra so delali, torej wankel Miata) ampak to je ogromno dela (mehani?nega in ?tromarije) in bo na koncu dra?je kot ?e se naredi generalka. ?e je to ?e opcija 8ni ?lo vse k vragu), ?e ne pa drug motor.

al pa od NC Miate 2.0 motor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rx-8
Napisano

pozdravljeni!

zanima me ce ima kdo ze kaj izkusenj z vgrajevanjem novega motorja v rx8.vendar ne wanklovega.

mislil sem da bi vgradil od imprece letnik 2003.ker ima majhno prostornino (2.0).ali kaj podobnega.

ali kdo karkoli ve glede tega?vsaka informacija bi mi prisla prav!lp

klemen

?e te zanima mamo v Mariboru majstra, ki obnavlja Wanklove motorje in pride dosti ceneje kot menjava motorja ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 predelana v Z3
Napisano

Tipi?no slovensko.

Raje vozim ?vaba, kot da sedem v kaj drugega.

Itak da je le ?minka.

mene pa ti nebo? vidu se s ?vabatom furat ;) pa jebe? ?minko!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 predelana v Z3
Napisano

Miata ima ogromno navora ?e pri osnovnem 1,6 motorju, pa ?e prakti?na je za marsikaj

Z pa je le ?minka in ni? drugega

ti pa ?e malo bu?ke lu?i?... Miata 1.6 (110HP) ma 134Nm navora, Z3 1.8 (115HP) ma pa ?e kr 168Nm navora ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 predelana v Z3
Napisano

Tega bi pa zlahka nardili iz Barkete npr. :aaaaa:

Meni recimo Z4 ni ?voh, no vseen mi je v tem segmentu bolj v?e?en SLK II. :jupiii:

@?mego - od Z-jev mi je pa dale? najkulej?i 350Z, ki mi je ?e veliko lep?i kot 370. :rozico:

Tole mi je pa tud lep avto?ek za dol past;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6555053&show=1

ok, ?e govorimo o teh Z-jih je pa men najljub?i tale (oldschool pa? :D )

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadgradnja centralnega zaklepanja ...
Napisano

Pa se ti kabli zdru?ijo na enem mestu, ali je potrebno "pol avta" podreti?

podre? samo tapeto levih vrat (vozni?kih) kjer je glavni motor?ek kjer je vse povezano prek njega ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadgradnja centralnega zaklepanja ...
Napisano

... v daljinsko centralno zaklepanje.

Za mali denar se prodajajo moduli za nadgradnjo. A je kdo izmed vas to ?e naredil?

?e je, me zanima, ali je priklop modula samo v motronem prostoru oz. kabini, ali je potrebno kable vle?i tudi po vseh vratih.

Hvala za odgovor.

zdej, ?e centralno zaklepanje ma? pol sam na stare kable priklopi? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izpu?ni sistem za Mx5 NC 2.0 AUT.
Napisano

Se pravi, ?e se dela, naj se dela orng, kar vklju?uje izpu?ne kolektorje, potem pa vse do konca izpu?nega sistema. :aaaaa:

Tistale Magnaflow zadeva se dobro sli?i. :jupiii:

Mogo?e bi bil g. Vseved pravi naslov za Alija, pa da skupaj naredita skoraj bolid. :D

Tut js mam Magnaflow, ampak s katom ne da n? od sebe :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Zmego gube mas ker si brez fena delal... dost mors folijo razvlect da se lepo oblikuje kot se je moja... rabis pa 4 roke in to je dejstvo... Men je ratal ko vem kak sam teb pa koleha svetujem naj ti pomaga ;)

Edit vidim fen na tkeh... pol pa vlekel nisi dost pa je to nastalo... probaj jo zagret pa z kako kreditno kartico zavito v bombaz gledit...

makaki gube, lepilo ki je na foliji se mi je razvleku, ko sm hotu mal popravit. Tvoja lu? ma pa tut dost manj oblin predvidevam :D

jst bom z kamijonckom :D tok da tko nekje na prostem da je velik prostora :) da ne porusem celja ;)

grem pa v lendavo,tok da se lahk najdemo al predn grem 12h al pa se bols da ko se vracam 15h tm nek.

a jutr to?, ah ?it jutr nebom s svojim prevozom na ?ihtu, kon?am pa ?ele ob 14h <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

qwerty kaj delas jutr tm okol 12h al pa okol 15h? se peljem mem celja sm mislu da se oglasm na cigret :D

kje se bote zdej dobil, tut Savinjska ni dal? stran :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

evo, delu sm sam, dokler gleda? od dale? je vse ql od blizu pa je katastrofa, bo treba vajo ponovit, ampak absolutno nemore? tega sam naredit tak kot je treba. Slike povejo vse:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

no,javi pa sliki ko bos :)

neki sm probavu ampak brez gretja... bom ?e probu u pondelek z gretjem (prej me itaq nebo ve? doma :D), pa bom prlimu slikce, lohk pa re?em, da bo konkretna razlika, s srednjo blendo se bo super ujel :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.