Skoči na vsebino
?portni filter K&N
Napisano

hej!

Nevem kaj nej ti re?em -na glasu ne bo? pridobil veliko ker je ?e vedno v orginal box-u kok pridobi? s tem na pospe?kih (ti bo znal kallman povedat k je mel tak filter na V6 mx3) je pa seveda spet odvisno kako je vseskup narejeno!

jaz za mojo M3 sem zamenjal komplet in pobrav ven vse box-e ki so in namesto tega imam samo cev in na koncu filter.

Sem pa s tem pridobil 10HP preverjeno na valarjih.(2.0 motor) sm pa prepri?an da bi tud tvoj avto lep?e zadihal ?e bi mu dobro omogo?il dovod zraka ;)

Kako ve? da si jih pridobu 10KM? Razen ?e si meril na valarjih pred tem posegom in po njemu? Ker ?e si pridobu 10KM na fabr?ki podatek, pol ne more? bit zihr da si jih glih s tem filtrom, kar se mi zdi precej mal verjetno! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

Na?a 323FBA je pred cajtom za?ela ole pit (ne ve? kot kak dcl na 1000 prevo?enih), pol pa sm notr vsul Siriusovga Bond Gold, od takrat olje miruje in pa po 13Kkm je ?e total svetle barve! :danzoman::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

Jz tut mislm da bi blo fajn mal blatnike po?irit, pa kake distan?nike notr nabutat, pred feltne jasno! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

16" ali 17"!?
Napisano

Sam sem imel 215/40/17 gume, pa avto zni?at s Vogtland amortizerji za 35mm, pa ni nikjer rajsal, je pa bil jasno tut rahlo str?an, ko smo fedre montiral! :danzoman:

Na udobje pa LOHK POZABI?! :harhar::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

16" ali 17"!?
Napisano

Nekateri pravjo, da upo?tevajo? na?e "ceste" je treba pol 17ke vsako sezono ravnat, ker jih total pokrivi! <_<:blush:

Aplavz (in globok priklon) za redoljubne cestne slu?be, ?e posebej bi pa pohvalil odsek od Komende mimo IC Komenda, pa do Vodic, ker to pa zaslu? ?e kar cestnega OSKARJA! :party0035::punk::rozico::ljubezen::notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

16" ali 17"!?
Napisano

?e se gre za udobje, pol nejbol enga XM-a kupit! :harhar:

Je pa zihr, da pri 17 colah bo? mel pol re?mo vi?ino gume samo 45 al pa verjetno celo 40, kar je pa za tele na?e ru?evine (ostanke) od cest, ?e kar mal huda opcija! :blush::hudicek:

ZA stajling pa, itaaak! :danzoman::ljubezen::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

16" ali 17"!?
Napisano

Jz bi 17 (mata ?e 2 kolega na takn?ih istih avto?kih), sicer pa je vse bolj? kokr da 15 pusti?, ?e ?eli? da avto nekak izgleda! :P:danzoman::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f l.2000 17.col plati??a
Napisano

A ni tko da se homologira dimenzijo gum, ne pa znamko plati??a (vsaj iz karton?ka kasneje ni nikjer ve? razvidna), torej je vseen ?morn za ktero fermo ma? homologacijo, sam da ma omenjeno dimenzijo gume kot dovoljeno, al ne?! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f l.2000 17.col plati??a
Napisano

?e ne bo? mel pravega ET-ja feltne, ti zna zadaj v robove drgnit, spredaj pa ?trlet celo ven iz blatnikov, kar pa itak ni dovoljeno kokr vem! <_<

Ena feltna montirana na avtu vsekakor ni merodajna, ?e zadeva pa?e ali ne, ?e posebej ?e je prednja, ker to ti ni? ne pove, ?e bo? moral zadaj robove "zapeglat" ali pa ne bo drgnilo, se prav odpade peglanje! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni?anje mazde 6
Napisano

Jz bom sam reku da resno razmisli o VogTlandu, ker mislm da je najmanj konkuren?en ostalima dvema (zgolj moje skromno mnenje)! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

Simon, za te konje, je to res carska poraba! :danzoman:

Kok tro?i, ?e ga orng na?pona? oz. kok ma? "negativn" rekord do zdej? :hudicek::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

Ja Boss, sej lih to se mi zdi totalno grozn, ker za porabo 12L pa ?lovk pa? ne kupuje dizla (tok tro?jo RX8ke), matrmilo! :danzoman::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

Matr 12 litrov za dizla, ta je pa mal tu ma? huda, razen ?e se morda vozi? samo po kak km, pa ga ugasne? (se niti ne segreje), pa ga spet na kratko zalaufa?, pa ugasne? itd., samo to verjetno ni primer, ali pa?? <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1.6 16V ali 1.8 V6 ?
Napisano

Mogo?e bi se ti jo spla?al uvozit iz tujine, bo bistveno ve?ja izbira, pa glede na ceste bi bla lohk tut u bol?em stanju! <_<

Zdej ?e izpolnjuje norme za uvoz, kaka L.98, to pa ne vem! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.