Skoči na vsebino
Satelitska antena.....
Napisano

Imam eno ?alostno novico.... :(

Danes je MOJA mala satelitska antena dobila nogice in od?la nekam, ali pa je novega avteka dobila....ne vem ! :(

?e jo kdo opazi na cesti nej mi nemudoma javi na PM ali GSM!

daVId

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jakost zvoka v avtoradiu
Napisano

Aleksander.....te morem razo?arat....se ne da nardit.....kakor so ti napisali...tipke za glasnost so ?e tako nastavljene.....torej da se nivo glasnosti konstantno ve?a....... Sicer pa se da navadit na to.....useeno ni tooolko velika razlika....

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nissan z350 avtoakustika
Napisano

no ja mislim da resen ne.OK. Je kdo ?e vozil tega nissana, ker me zanima kako je kaj z odzivnostjo motorja,....In kaj gre lep?e RX-8 ali 350Z.

Lp

Mislim da je vo?nja ?ist druga?na......vozu sem se z nissanom na sovoznikovem sede?u....in kadar motor zapne....ZAPNE! In to dobesedno........ :vesel:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Virtualni styling
Napisano

David, tebi pa $$$ res samo na kup letijo ... de ne bo? prevzeten postal (mislim, ?e bolj kot si ?e :D:D:D )!

:bravo:

O ne ne tak pa nisem....vedno radodaren bil! Tako da Tomi nej te ni? ne skribi....sicer si pa sam reku....dnar se more vrtet..... :bravo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Virtualni styling
Napisano

Joj Bosti kaj si te rekel Davidu da ma taki respekt zdaj tu gor

V 3 razli?nih temah ?e vidim opozorila "pazite se - oftopic!"

Al je po novem honorarno stra?ar postov da ne zaidejo iz teme :P

Sej prav red more bit :bravo:

Lp :cheers:

Bosti mi po?ilja $$$ da stra?im forume in mu use poro?am...on pride sam lajsk lajsk koga...... :hohoho:

?ingulingu ?in ?in :mi pijemoo:

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Virtualni styling
Napisano

Ja to mogo?e res....navsezadnje je pa itak traktor....pa nej orje pol...... :vesel:

LP daVid

Ka te ti ve? ko ma? benzinera - najine DIESEL POWER orjeta (beri trgata) asfalt! :bravo::vesel::jupiii:

Kaj ?ele ?ez 10 dni ko pride ena mala ?rna ?katlica dodatne elektronike pod havbo! ?zmeden?:danzoman::danzoman::danzoman:

UUUUU Tomi bo spet norel........jah sej sem mel tudi jest ?e neki dizela?ev....sam nekako benzin je pa le benzin....... :ne vem:

Sicer pa Tomi.....

post-4-1120500190.gif

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Virtualni styling
Napisano

Eh, jaz bom kar 17'' obdr?al - bi ga spustil, pa bi imel te?ave z oranjem... :hohoho:

Ja to mogo?e res....navsezadnje je pa itak traktor....pa nej orje pol...... :vesel:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Virtualni styling
Napisano

a si probal z 20" feltnami.... haha kot traktor zgleda ... sicer midva imava itak dizle tako da trahtar power :bravo:

Tomi&Boss.......traktorista.press :hohoho:

LP dAVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alu felge 16 205/55 R16
Napisano

Ja, 7J bo dosti lep?e - moje skromno mnenje. sramezljiv:jupiii:

Ja brez problema lahko da? 7×16...?a gume 195 al pa tudi 205......?e lep?e pa je 17' ....to je pa seveda ?e moje skromno mnenje..... :vesel:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Alu felge 16 205/55 R16
Napisano

Pozdrav svima,

Zanima me dali je gdje u Sloveniji moguće nabaviti aluminijske naplatke za Mazdu 3 CD 110 koje dolaze u serijskoj opremi sa TX linijom. To su naplatci sa 5 krakova od 16". U Zagrebu je problem doći do njih jer ih naru?uju iz Austrije pa treba ?ekati po par mjeseci. Zahvaljujem se informacijama. Ba? bi ?elio imati upravo takve pa bi mi bilo drago ako bi mi netko rekao gdje bi ih mogao pronaći?!

Pozdrav iz ZG!

Ivo

Cau-.----na A Cosmosu jih imajo ?e...in sicer dokaj ugodno....plati??a 16' z gumami good year 200 000 sit......

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Satelitska antena.....
Napisano

S to antenco ste tudi mene oku?li, sem kupil v?eraj. Ampak instalacija pa je ocitno zame prekomplicirana sramezljivsramezljiv Zraven dobi? 3 nastavke (vijake), ampak niti en ne pa?e... Al preve? pade not v samo anteno, al pa ne gre pritrdit na nosilec na avtu... Skratka, no go. Al pa sem v?eraj preve? :mi pijemoo:

Pagat sem mel tudi jest probleme....odpravi? ga pa tako da najprej nastavek....oziroma vijak ki pa?e na tvojo 6ko za?raufa? v "Streho" pol pa na to ?e antenco in zatisne?.....ne pa obratno.....to je to-.!!! PPa zalimej slike gor da to vidmo... :vesel:

ala ?in :cheers:

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poseg v Mazdo3
Napisano

JAh mislim da je razlika med turbino in 100 oktanov precej?nja...... :danzoman:

To itak. Sam obe varianti pove?ata mo? motorju zaradi mo?nej?e explozije v izgorevalnem prostoru.
hihihih ja ok....to pa zdej vem.....!!! :vesel:

?in :cheers:

david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poseg v Mazdo3
Napisano

Hm....ma kaj ni point lih v tem da more bit ?im manj explozij???  Torej da je samo ?isto izgorevanje...??

Al pa sem spet malo zabluzu!   ?zmeden?

Ne, mo?nej?a kot je explozija bolje izgoreva bencin-->?istej?e je izgorevanje...

Glej ?e bolj explodira-->bolj potisne bat-->bolj se zavrti ro?i?na gred-->bolj se vrti menjalnik-->bolj se vrti-gre ALU feltna-->bolj gre avto :jupiii: .

Podobno pridobivamo mo? s turbino. Turbina stisne zrak na manj?i volumen tako da lahko da? v izgorevalni prostor ve? bencina ob enakem razmerju zrak-bencin (14:1)-->mo?nej?a explozija...bla, bla...In v tem je ves point-->v mo?nej?i exploziji!

Res je, da pri turbini za enako mo? ali hitrost ne potrebuje? toliko toliko explozij (obratov) to pa zato, ker so le-te mo?nej?e!

Aja pa ?e to. 100 oktanski bencin pove?a mo? explozije za 2-3%(glede na 95okt), turbina pa za 20-50%.

JAh mislim da je razlika med turbino in 100 oktanov precej?nja...... :danzoman:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poseg v Mazdo3
Napisano

..... a je kak kemik med nami ......

pa dajmo analizirat pa  se bo to?no vedlo keri je ?istej?i in "explozivnej?i"

Jaz nisem kemik pa vem da 100 oktanov bolj eksplodira kot 95.

Torej mo?nej?a eksplozija-->mo?nej?i potisk-->ve?ja mo?-->bolj?i pospe?ek in ve?ja kon?na hitrost.

Teoreti?no je to pove?anje mo?i za 5%, realno pa 2-3%. Mora? imet pa dober feeling, da ?uti? to razliko.

Hm....ma kaj ni point lih v tem da more bit ?im manj explozij??? Torej da je samo ?isto izgorevanje...??

Al pa sem spet malo zabluzu! ?zmeden?

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poseg v Mazdo3
Napisano

..... a je kak kemik med nami ......

pa dajmo analizirat pa se bo to?no vedlo keri je ?istej?i in "explozivnej?i"

Joj jest ?e ?akam enega kemika da to analizo nardi....sem obljubil rezultate ?e nekaj ?asa nazaj....pa ?e kar ?akam...... :angry:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poseg v Mazdo3
Napisano

khm... skepti?en kar se oktanov ti?e, al je pa z mojim vozom nekaj narobe :P

tankal 95, avto gre "normalno", tankal MOL 95, avto gre bolj?e kot prej... tankal OMV 100, avto gre slab?e kot prej...

NI?JASNO

zdaj bom naslednji? spet na MOLU nato?il 98, pa bomo videli ?e bo spet sprememba <_<

Dejstvo je da ima mol zelo kvaliteten benzin......in prou mo?no je da je celo bolj?i kot omv 100 oktanski......meni nekako ne uspe sko?it do logatca tankat na mol da bi proval....je pa ob?utna razlika na omv med 95 in 100 oktani........ Meni dejasnko gre bolj......mam ene to?no dolo?ene kose cest kjer lahko sprovam pospe?ek in je razlika do s 95 kon?na ob tabli 105km/h.....s 100 oktanskim pa nekaj ve? kot 115km/h.....avto mi bolj dinami?no vle?e.......

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poseg v Mazdo3
Napisano

Da bi bil se bolj :jupiii:

aha....torej da bi ve? zvoka noter sli?al??? :ne vem:

Ej kaka pa je tvoja mazdica...nisem ?e tvojih slik videl! :danzoman:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poseg v Mazdo3
Napisano

meni nekaj ni jasno glede teh bencinov :rolleyes:

Normalno naj bi tankali Eurosuper 95, dalo pa se je tankat Eurosuper 98. Zdaj so Eurosuper 98 zamenjali za Super 100. Zakaj se ne imenuje Eurosuper 100? Zakaj je na bencinskih ozna?en z modro in ne z zeleno? V?asih je bil Super 91 se mi zdi - tisti ni bil neosvin?en - kako je s tem?

Ne ne je isto neosvin?en.....ker neosvin?en benz ni ve? dovoljen....torej brez skrbi...dali so pa modro barvo predvidevam da prej v oko pade.....mogo?e?!

Sicer pa Lenuh007....zakaj bi ti dal protihruzpno peno pod pokrov ?e je ?e tako mazda3 tih avto????

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.