Pri yaotur oz. ta k ga ma Ajvar shuffle dela ok. Edin mogoce je mal "bug" da ga ne mores izklopit brez da ugasnes radio No mogo?e delam krivico ampak se mi res ni dal ukvarjat zakwa shuffle ne izklop
to bi moralo delati yatour v moji 6ki je delal on/off shuffle. tudi se je izklopil ko sem dal next song
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?ivjo. mene pa zanima ?e ?e ima kateri izku?nje z montiranjem dodatnega subwooferja. sicer imam zvezanega preko hi low adapterja ampak mi ne ?pila tako kot bi bilo treba... avto ima bose ozvo?enje ampak pogre?am mo?nej?i bas... prosim svetujte mi...
?aki mal ti ma? bose in ?e dodaten woofer
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tuki se "kregate" ker ma podporo ve? mp3-jev, al 6x99 al 10x999. Razvajene riti. Jaz jih mam max tam do 21, pa ?e to niso mp3-ji, in ?ez vsako mal ve?jo lukno prekinjajo
oldtimer
Moje priporo?ilo je sigurno Dension. ?e vzame? opcijo Dension LITE BT ima? ?e mikrofon in zadeva deluje prefektno. Na xcarlininku BT deluje povpre?no na?im za densionom res bp.
Plus densiona je ?e neomejeno map, neomejeno pesmi v mapah, priklop trdega diska, z dodatnih kablom tudi ipoda,...
?e ?e daje? nekaj notr daj kvalitetno in ne kak?nih kitajskih kopij.
Moje mnenje...
Ti ni? ne pomaga ?e mazda tega ne podpira, mazda je 6 x 99 pesmi, full stop
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani