Skoči na vsebino
Mazda MX-3 tuning :)
Napisano

Blindek, drga? te pa kar razumem da ne more? dobro spat ?e ni mazde pr hi?i! :P

Mal tut jaz razmi?ljam o tem - da bi si pred zimo kupil nekega karavana (ker skoz vozim kako ?aro okoli) in pol bi ?la prej k pa ne mazda od hi?e, samo kako bi blo to iz ?ustvenega vidika pa vpra?anje! <_< :ne vem:

Treba je prej razmi?ljat, po to?i zvonit je prepozno! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

U?eraj sem imel ravno parkirano MX3 (od Mareta) zraven kupeja Hja, gen. 2000, srebrne barve in loh re?em da je korejc prot stari mazdi prav sme?no izgledal, pol ?e malo naprej pa je bil en model starej?i tega korejca, krem rumene barve in je bil ?e precej lep?i in dokaj podoben MXki! <_<

Drga? pa ful ne ?tekam, najprej si bil total zagret za predelat mazdo (kot sklepam po tem da si odprl naslov v tej temi), pol pa kar preko no?i - KAJLA! :ne vem:

No sej me prov zanima kok bo? ?ez neki cajta navdu?en nad korejcem! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Men je Hjundej kupe - 1. gen. oblikovno vse prej kot ?voh zadevca, ful me spominja na MX3, z boka npr. mi je celo veliko lep?i, je pa res da npr. motor 1.6 16v je vse prej kot posko?en, popije okrog 9 litrov in ve?, pa kar nekaj olja - preverjeno! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Short shifter
Napisano

Prov smil se mi tale moja ljubica - ko jo je kar ve? (neu?akanih) tipov naenkat ?latal! <_<

P.S. Take posnetk dveh majstrov pod strojem pa spominja na risanko A je TO, nasre?o z bolj?im koncem! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Short shifter
Napisano

No evo ?e eden formovc ima vgrajenga ultra kratkga ?iptarja, upam da ima kdo slikce, da jih prilepi, kako je bilo med monta?o na pikniku! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?PORTNI LONC
Napisano

Meni osebno izgled lonca od Jelena ni niti malo v?e? oz. mogo?e ?e bi imel podalj?ano odbija? in nebi tok ven ?trlelo vse skupaj, zvok pa je najbr? kot v Monzi na ciljni ravnini in V6 motor! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?udno se mi zdi, da se vas ve? ne odlo?i vsaj za "sistem bratov TI?" in 1.6 T, ker to zna kar dobro sekat, ob primernih nastavitvah, pa ?e stro?ki najbr? ni so prevelki! :danzoman:

Jaz bom pa ?e videl, ?e se mislim ?e nekaj cajta z upokojenko vozit, sem ful v dilemi ?e bi nasledno spomlad ji dodal vsaj kakih 100 hr?kov med sprednja ?arometa! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rde? vragec na mazdini havbi
Napisano

Zaenkat je ideja o grafiki odrinena na stranski tir, pa tut pol sem se ustra?u da ne bom spet kaj za..-gnojil mojga stroja s kako prebistro idejo!

Avto trenutno meni (in ?e komu) vizualno ful odgovarja, tko da ?e bi bil lep?i bi biv loh ?e ki?ast, kdor pa ?e ne vem kak?en je model 06 pomlad, pa upam da bo Rde?egaVraga videl v SG na dregu! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj mislite da je va?nej, mo?an motor al kvalitetne zavore, to bi bla zdej loh debata v stilu Kura & Jajce! :hohoho:

Jaz mislim da so bremze najva?nej?a stvar pri avtu, je pa res da jih ne rabimo, ?e nismo v gibanju, za kar je potrebno ...! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ALU PLATI??A
Napisano

Kolega z A3M je v?asih kar jeba met posla, tko da mogo?e si oglej ?e konkuren?ne firme, ko bo? se podajal v kake investicije! <_<

Pa zapomni si: vse kar bo? delal (spreminjal) na avtu mora biti narejeno po JUS-u, druga?e ne bo? mogel homologirat, no upam, da ve? kaj je to JUS! :P

Glede ni?anja, pa ti je lahko edino merilo zemlja oz. nasedanje avta, probaj pa nardit "do podna", pa bo zgledal ful lepo, prakti?no pa bo u nulo, oz. 0 bo ocena za prakti?nost! :hohoho: Jaz imam Apekse - 40 mm, pa kar ob?asno kje nasedem s celimi ?revi (podvozjem), bi pa z veseljem imel par centi ni?ji avto, sam kaj ko imamo take kolovoze namest cest! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.