Skoči na vsebino
Dodatek k sredinski konzoli
Napisano

Da ne odpiram nove teme, pa ?e je ?e avto enak...

Kako odmontira? majhne plasti?ne dele na armaturki? Okoli konzol za ventilacijo, ura, "?obe" ventilatorja, ...

Je potrebno vstran vzet armaturko, al so kaki zati?ki in si lahko zraven spravim s "?raubnciherjem"?

Pa dajte mi ?e povedat, prosim, kateri "PRIMER" in kateri tip BARVE je treba kupit za plastiko?

Hvala!

PS: Sm ?e gledu po forumu, pa nism ratu kaj bl pameten :hohoho:

kar se ti?e teh zra?nikov in ure ter ostalega,mora? celo sredinsko plastiko dol snet pol pa ima? od zadaj privite zra?nike z vijaki seveda!

tako da go for it! :D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

he he ne varna modra lu?,?e dobro da imam bol vijol?asto svetlobo mojih xenonk :hohoho: joke!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

ha ha ha a ni avtomatska nastavitev v primeru da je zadaj nalo?en in se lu?i same spustijo,To gre brez problema tudi z ro?nim! In glede pranja koliko avtov imajo pranja stekel(kar naj bi veljalo tudi za une ki nimajo Xenona)

Naj lovije tiste kretene in butle ki vozijo sredi dneva z meglenkami,ali poono?i z eno lu?jo(misli? da je motor),da ne govorim o kamjonistih kise vozijo kot novoletne jelke naokoli,in tiste ki spijo na semaforjih ko se pri?ge zelena ,pa ?e in ?e

Druga?e pa zakaj bi lovili tiste ki imajo xenon kite notr sja vi?ina je enaka kot pri obi?nih ?arnicah,pa bdomo realni tud navadne ?arnice po?teno slepijo tako da BV.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zadeva je preprosta!!!

?e zaklene? va sovoznikovi strani ,in zapre vsa 4 vrata potem ti ni treba skrbeti za motor?ke.

Zmontira? samo dalinsko centralni modul na obstoje?o centralno zaklepanje in stvar re?ena !!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

welcome the club :bravo: -slike za?eljene :D

YawarYe s5 nice work :bravo:

P.s. imel sem tehni?nega tokrat na drugem servisu (z razlogom),in samo lahko povem da ni problemov glede Xsenon kit-ov

niti najman se ni obremenjeval z nimi -to je bol za dvomlivce :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

<_< ?traus je tudi kupo stevce tu pri momanu in ma isto barvo kot ulkopko,ampak pisem to zato ker njemu se je zdelo cudno imajo take velike lujknjice za tiste spice ko drzijo stevce in da ni znakov za dolgo luc,meglenko in seveda lucka za tank,in je poklical na poljsko(no en kolega ki se zna menit)in so rekli da stare podlage obvezno ostanejo gori da samo nove das prek in vse lepo pa?e,in tako tudi je,mi kreteni pa smo stare rezali :vskalo:

A res al kaj !!!

Jaoooo.......... :( jebat jih ,pa vsaj ni potem roba kjer so lukne!

No jaz sem pa? to po?timal tako da sem seveda odrezal vun pa nalimal na tanove!

Pa saj jih ne bom dajal ven ko bom prodajal avto!!!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano
:bravo::bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

3-ja zavorna lu?
Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Mater si me pa nasmejal ob tvojem postu!

Ata boss dobi? za :pepsi:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

3-ja zavorna lu?
Napisano

ja bil sem priden ally , antena je pa samo za okras,in je neuporabna,kar se pa ti?e pranja pa ?akam na de?-?paramo z vodo!! :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

3-ja zavorna lu?
Napisano

:hohoho::hohoho: na?a family ?teje 5 ?lanov,tako da ni blo te?ko najdit prostovolca ;)

Drga? pa zadeva tud u temi prehudo butne ,zato sm moral ?e malo dodatnega upora dat zraven :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

3-ja zavorna lu?
Napisano

No tako ,ker sem imel ?e poln kufer in probleme (crkavale lu?ke zaradi slabih kontaktov)z orginalno 3-jo ?top lu?ko (pa ?e rde?a je) sm le to zamenjal z doma narejeno LED lu?ko!

Zamenjal sem jo pa s cleen look :D

zgleda pa nekako takole,ni pa ?e dokon?no opicanjena!!

Objavljena slika

Takole zgleda orginalna-rde?a

Objavljena slika

takole pa ta nova

Objavljena slika

Pa ?e dokaz da dela ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo sam se istro?il
Napisano
:bravo::bravo: ?e posebaj ker si pobrav ven tiste grde oran?ne filtre iz smernikov!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

:bravo::bravo::bravo:

Nice work!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatek k sredinski konzoli
Napisano

Tako danes sem kon?no nekaj dokon?al ,kar sem nameraval ?e nekaj ?asa nazaj!

Malo sem spremenil sredinsko konzolo oz. dodal en ?tev?ek (eden pa ?e ?aka na vrsto)in pa neko kartico ;)

Sicer ni ni? kaj posebnega je pa vseen malo druga?e.

Zgleda pa nekako takole!

Objavljena slikaObjavljena slika

Objavljena slikaObjavljena slika

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

ravno sva ugotavljala z stroker-jom glede barvne lestvice ?arnic!!!

?e sodim po njegovi ki jo je prilimal potem bi moral jaz imeti 10.000K

Ker pa lepo na moji ?katli pi?e vrednost 6500K

In tudi za take sva se menila ko sm kupoval!

Naj pa bi bla 6000K rahlo modrikasta

mam pa od kaixen firme (kao best of)

takole gre lestvica pri kaixen!!

Objavljena slika

sedaj pa prosim ?e ima ?e keri kako drugo firmo xenonk naj malo pokomentira kako je z ostalimi fermami!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

jebat ga sj ?e marsikaj ni dovoljeno!!!

Glede na to da vsak 3 avto ima xenon lu?i,sploh pa za tok velik vagon nebi smel te?it no!!! :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

Jas sem jih tudi dodatno montiral v mojo F-ko

Glede na to da bo? to montiral v 6-ko nebi smelo bit te?av na tehni?nem (tudi sam pri?el brez kakih zapletov skozi)

Ima? ve? vrednosti ?arnic

4200K....bele (ponavadi seriske)

6000K......modrikaste(bmw,toyota,renault)

6500K.........vijola(mercedes,porsche, )

8000K.........za te ne vem kake barve modro viol?ne

10000K.........prepovedane

12000K.........prepovedane

Kupi? pa xenon KIT za tvojo vrsto ?arnice (h1,ali h7)

Stanejo med 150? in 200?

Naro?i? jih lahko kjerkoli,kake dodatne info pa uporabnik Yawarye pravi naslov

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barvanje bobnov in z.?eljusti
Napisano

No jaz sm naredil takolle(?koda da se slik ne vidi) jih bom danes na novo nalo?il ;)

Zadevo dobro razmasti? s kakim acetonom ali nitrotom.

Pol pa gre? v leclerc,obi ,ipd. kupi? rde? sprej ki je prav za te zadeve in zadevo prebarva?.(jaz pri mojem sm 3sloje delal)

Bobnov nism ?ravfal dol,?eljusti pa sm snel samo zunanji del kateri ti??i plo??ice ob disk,ga prav tako spucal in razmastil in seveda po?prical.

Za 1x ?e dr?i lepo in je od tega cca 6mesecev.

In z isto barvo sem pobarval ?e pokrov motorja,tako da sm ponucal celo piksno :D

:)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.