ha ha ha a ni avtomatska nastavitev v primeru da je zadaj nalo?en in se lu?i same spustijo,To gre brez problema tudi z ro?nim! In glede pranja koliko avtov imajo pranja stekel(kar naj bi veljalo tudi za une ki nimajo Xenona)
Naj lovije tiste kretene in butle ki vozijo sredi dneva z meglenkami,ali poono?i z eno lu?jo(misli? da je motor),da ne govorim o kamjonistih kise vozijo kot novoletne jelke naokoli,in tiste ki spijo na semaforjih ko se pri?ge zelena ,pa ?e in ?e
Druga?e pa zakaj bi lovili tiste ki imajo xenon kite notr sja vi?ina je enaka kot pri obi?nih ?arnicah,pa bdomo realni tud navadne ?arnice po?teno slepijo tako da BV.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
?traus je tudi kupo stevce tu pri momanu in ma isto barvo kot ulkopko,ampak pisem to zato ker njemu se je zdelo cudno imajo take velike lujknjice za tiste spice ko drzijo stevce in da ni znakov za dolgo luc,meglenko in seveda lucka za tank,in je poklical na poljsko(no en kolega ki se zna menit)in so rekli da stare podlage obvezno ostanejo gori da samo nove das prek in vse lepo pa?e,in tako tudi je,mi kreteni pa smo stare rezali
A res al kaj !!!
Jaoooo.......... jebat jih ,pa vsaj ni potem roba kjer so lukne!
No jaz sem pa? to po?timal tako da sem seveda odrezal vun pa nalimal na tanove!
Pa saj jih ne bom dajal ven ko bom prodajal avto!!!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
No tako ,ker sem imel ?e poln kufer in probleme (crkavale lu?ke zaradi slabih kontaktov)z orginalno 3-jo ?top lu?ko (pa ?e rde?a je) sm le to zamenjal z doma narejeno LED lu?ko!
Zamenjal sem jo pa s cleen look
zgleda pa nekako takole,ni pa ?e dokon?no opicanjena!!
Takole zgleda orginalna-rde?a
takole pa ta nova
Pa ?e dokaz da dela
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kar se ti?e teh zra?nikov in ure ter ostalega,mora? celo sredinsko plastiko dol snet pol pa ima? od zadaj privite zra?nike z vijaki seveda!
tako da go for it!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani