Skoči na vsebino
Stajling MX5ke
Napisano

hehe odbija? ni moj tist sm potegnu tle iz teme eno fotko ki je bla najbl hvalezna za predelavo :)

zakaj te pa pravzaprav moti da so na notr?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F BA Body kit + styling
Napisano

nevem se ko se mi ne da precnih dol pometat zaenkrat.. :) sej se ni konc, sam ze pragovi/podaljski in fedre so kr velik step proti prej.. aja pa se xenonke ;D :vesel:

danes sem pod vrocino sprednji podaljsek krivu da bodo linije u nulo prisle.. ne maram grdih linij :| zgleda kt keson pol avto. licarju se pa nikol ne da tega tk delat.. zato sm tut kanale sam naredu da sam spricne po linijah pa da bo res tiptop :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stajling MX5ke
Napisano

hehe zakaj bi dal iz kliota ali honde ce so mazdine lepse :vesel:

sej sem se pa res ene tricetrt ure zabjavu :unsure:

photoshop wins :danzoman:

redevil upam da ti je vsc zato k bi prav rad vidu kej takega v reality :D :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke za na avto?
Napisano

ja sam tle je prehod iz temne na svetlo cist zatemenjeno je pa verjetno lih 10 centi oz se malo manj :)

kje si to kupu ?

mimogrede ktero Fko mas? da vidim ce sm te ze kdaj vidu ker sva lih iz istih koncev :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kanalcke sm zbrusu notr. :) bom pofotku, morebiti se pred lakiranjem

edit:

Objavljena slika

Objavljena slika

neki takega, tle se ne vidjo fajn. mal bolj ostra linija je kt tam sam men je kr vsec, da ni sam pofarbano da se mau loci. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

Ne, ne - je kar Kitajski

Tele ?parove, pa Bauhausove "xenon" so itak navadne ?arnice z malo modro obarvanim steklom.

Za bosance skratka... :D

hah, po 2 tednih so mi crknale.. 2× .. nakar sem ugotovil da tretjic NE grem na led in prisparam za xenonke. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ja ja sj to sm studiru da bi tisto policko zadej tut potem s crno pobarvu, ampak samo v primeru da tud spredaj :) samo zadaj brez spredaj bi pomoje blo mal izven konteksta

sej vem da sta dva razlicna podaljska, samo od GT podaljsek ma u nulo linijo speljano tle pa ce bo samo pobarvana linija nevem kko bo izpadlo.. lahko izpade mal kitajsko :| nevem pa pa kk bi bolj nakazal linijo.. da kanalcke not izbrusim? al nevem.

a je ze kdo sam barval s crno zadeve? pac ni panike barve skint :) ker bom tko al tko pustu licarju neki za to da mi v osnovi na zeleno postriha zadeve.

mel sm tud idejo da bi okrog in okrog podaljski bli crni :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

bom probal se philips blue vision, k za ksenonke zdle nimam denarja k sm se ene par druge sare nabavu.

a mas kje kako sliko s ksenonkami ? da se malo poslinim :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

Philips blue vision / osram cool blue?

pizda jst sm meru zadnic napetost na zarnicah ker so mi ene bele (nevem zdj vec ktere) crknale v 2eh tednih pa mam cca 13V

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

H&R vs Eibach
Napisano

pri skornsku niso vec mel Eibach in sm narocil H&R.

a so vredu fedre? za ene se je govorilo (tud tle na forumu) da so mehke in se usedejo

tam so mi rekli da so fedre iste kvalitete, sam tam recejo vse da prodajo.

fedre menda narocijo pri ATH? i think

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zakaj sploh lexuske s krom podlago ce so crne lepse

jaz bi si ono zadno lajsto na crno spricnil.. si bom ce dobim kje, original bi pustu za primer prodaje. vec mas krame na avtu tezje ga prodas

jaz bom tut makeover pocasi naredil, morda cez pocitnice zdaj :jupiii:

mimogrede, kok pride da ti feltne respraya nekdo (profi da se mi naujo ob prvem dezju oluple)

evo to je pa men zgreseno... lexuske pa rdeca srednja

bleh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?e se kak?ne plasti?ne ?are ne da dobit al pa ?e je predraga, predlagam, da se obrne? na kakega ki se ukvarja z izdelavo teh stvari iz poliestral al ?esarkoli ?e, npr. jaz ti dam loh cifro od maherja, ki je moje odbija?e in pragove ustvarjal! :bravo:

P.S. Original zadevce pa men nekatere prov sme?ne zgledajo, kaj ?ele da bi jih pla?vov kot da si direkt z Lune prletu! :rolleyes:

uf ja bi te prosu :) sj bom tko sele po zimi delu to pa dobr.. :) k spredi bi mel res sam mali spojlercek ne neke prevlke zadeve

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sej to itak jo bom :) sam vseen bi mel GT podaljske k so mi hudi k so cist uizi mal nc prevc lih tok da je neki :) ce kdo ve kje se dobi oz ma kdo celo za prodat se TOPLO priporocam.. ker sm bil na Mazda AS in se ne dobijo. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Raje si GT-jko vzem pa ma? re?eno. Zdej ma? avto+GT bodykit=pre?vih avto z hudim izgledom, ?e pa vzame? GT-jko pa ma? izgled+powah. :bravo:

pa ja , sam js sm mlad voznik in je zavarovanje drago ze samo po seb :D pa se 2.0 V6 je nam nikol najdu temno zelene z bez ledrom :P:P

BOBI: Sej lih to hocem, da zgleda tk ko Fka se kr, sam da ni tak offorad visok pizdarija :D vec od ceste ko mamin scenic :D

sj zato se mi zdi pa bv 300k pr mazda AS dat zato ko so sam zadni stranski podaljski, pa spredn odbijac sicer cel...

btw, kje mas kej slike od avta k jih nism nasu :unsure: , pa zakaj bos prodal svojo plastiko? menjas stil?

tale GT komplet mi je pa lih tok kul da je mal zrihtano. pol se sam zadnjo plato pa lexuske pa je to to.

btw, na dolocenih sm vidu da je tist spredn podalsek (guma) pofarbana, toj plastika gume verjetn ne strihajo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.