Skoči na vsebino
Nalepke Mazda Drivers
Napisano
pred 38 minutami je Boss napisal:

Hehe, ne preveč z logiko, ker tukaj pač ne pali. Bi bilo pa smiselno recimo tako nalepko dat na Pugija. Da se ve, da je to samo anomalija in da si v srcu pravi Mazda driver. 🤪

To je mal v hecu, da ne bo kdo kakšno teorijo zarote iz tega izpeljal.

Saj se tudi jaz hecam ... kakšno vreme - za posrat, kakšna geopolitična situacija - zelo nevarna, ... tako da se je treba malo zamotit.   :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano (urejeno)

Naši dve Mazdi imata zadaj na vratih napis Mazda, tako spredaj in zadaj pa še Mazdin emblem. Vaše nimajo?

image.png

Ne vem zakaj bi moral potem še posebej na avto pisat, da je tisti, ki vozi naše Mazde, šofer Mazde??? 😀

Sem tiste vrste "model", ki me dodatne nalepke na proizvodih motijo. Spomnim se 20 let nazaj, ko je šef ponosno nosil Murin rekeljc z nalepko Mura na rokavu, čeprav je bila mišljena, da se ob nakupu odstrani. 😂

Smoking (suknjič, hlače), Mura

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano (urejeno)
pred 16 minutami je Alex napisal:

Hvala. Pri tvojih komentarjih sam ne najdem nič kaj uporabnega za svoj avto. Edino to, da se nekako ne moreš sprijaznitibs tem, da si prodal dizel power in kupil benzinarja. In si sedaj malo nesrečen. 😊

Alex, če tebe ne bi bilo tukaj gor, bi bilo pa že preveč dolgočasno. V tem smislu sem zadovoljen, da skrbiš za dinamiko. 🙂 In vesel sem, da je tvoja CD150 še zdrava. In s tvojim stališčem glede menjave olja na 10.000 km, se tudi strinjam, ko gre za Mazda dizle.😁

Glede nalepk - meni je avto najlepši kar brez - tovarniški, brez takih in drugačnih "lepotnih" dodatkov. Če pa že, bi morale biti res te nalepke minimalistične.

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano
pred 9 minutami je Alex napisal:

Saj smo imeli take strokovne sodelavce na začetku. Samo kaj, ko niso imeli kaj pisati glede okvar na Mazdah, pa so še oni začeli pisati, kje so bili na dopustu.

Moje mišljenje je, da če ima kdo kak problem, mu skoraj vedno podamo odgovor, če ga le poznamo. Če ga mi ne poznamo, ga ne poznajo niti serviserji.mszd,brez,da priključijo računalnik na avto a še to znamo sami narediti. Smešno mi je bilo pred petnajstimi leti, ko smo sami ugotovili (to je bila moja malenkost) zakaj ribajo mašine 6-k.Problem je bil v bakrenih podložkah. In sem moral jaz učiti serviserje na uradnem servisu, kaj morajo zamenjati. Tako, da neke dodane vrednosti od njihove rubrike ne bo. Vsi odgovori bi bili  v stilu:" pripeljite avto na servis, bomo ugotovili, kaj je narobe". Me je 6e Slivka prehitel z zadnjim odgovorom. 

🤪

@Alex, to pa je samozavest. 👍 😂 Kar se Alexovih komentarjev tiče, se mi zdijo koristni zgolj tisti glede nege avtomobilskega laka. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano (urejeno)
pred 4 urami je dvorjan napisal:

Brez zamere, ampak tole je oblikovna in barvna katastrofa.

Se pridružujem temu stališču glede grafične podobe. Mazdo vozimo tudi zato, ker ima dober oblikovni stil. Mogoče bi tu lahko pomagal @Boss?

In zakaj "drivers" in ne slovensko  "vozniki"?

Že sam logotip foruma bi bil zame lepša nalepka, še posebej, ker paše na belo podlago :)

slika.png

Sicer pa na forumu zelo pogrešam tehnično strokovne objave, odgovore, rešitve. Fino bi bilo, da bi pritegnili k sodelovanju kakšnega zaposlenega na Mazda servisu, pri Mazdi Slovenija (v smislu rubrike "Mojster Pelko odgovarja in svetuje"). Ljudje imamo z Mazdami težave, pa tukaj (razen izjem) ne najdemo kaj prida koristnega. Ljudje imamo tudi konkretne izkušnje, informacije, ki se potem izgubijo v poplavi balasta.  Skratka, sam bi želel pri tem forumu eno ali dve kakovostni stopnički višje. 🙂

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.