Se iskreno opravičujem, ker je tole tako dolgo trajalo, končno lahko potrdim, da smo našli nekoga resnega in nareduili daljše sodelovanje s podjetjem (tudi za druge stvari, ki bodo sledile v prihodnosti).
Nalepke so končno v izdelavi in bodo na voljo od naslednjega tedna dalje!
Vem, da se sprasujete zakaj tole se ni realizirano, se vam vsem iskreno opravicujem, ampak smo bili zaradi neresnosti izdelovalca nalepk primorani poiskat drugega.
Jaz osebno bi rajši videl tole nalepko,ker bi vedeli,da je nekdo član tega M foruma in bi mu zaplozal in pozdravil pa še reklama bi bila za tiste,ki tega foruma ne poznajo....👍
Edino črno bela ali belo črna bi lahko bila brez modre barve,kaj misliš @Deeyan bi šlo?🤔
te forumske nalepke je ponavadi že ajvar daju tiskat, zdej pa nvem kok je kej s tem še dela to al ne
tuki vas je nekaj dalo pobudo za te naše nalepke iz skupine, zarad tega sem tut naredu to temo... je pa v planu kasneje tut izdelava hoodijev z našim logotipom + ostali promocijski material
Hehe, ne me narobe razumet, ampak Mazda drivers... to bi bilo treba za BMW drivers, da si ekstremno pazljiv v njihovi bljižini. Da ne rečem tistih očetovsko-materinskih for z nalepkami tipa "Pak, Mak, Žak in Tia on board". 🤪
Drugač super za idejo, ampak mora biti zadeva veliko bolj nevtralna, da ni tipa Captain Obvious, kjer moraš napisat, da je voznik v Mazdi pač Mazda driver in ne Škoda driver.
Sicer na avto ne limam nobenih več nalepk od takrat, ko ni več vinjet, tako, da mi je načeloma vseeno, ampak kot opazovalec takih zadev na cestah pa pač samo podajam svoj način razmišljanja ko vidim kaj takega na drugih avtih in sigurno nisem edini, ki tako razmišlja. Ampak, lahko mam pa tud narobe in razmišljam napačno. 😂
Tole ne gre za forumske nalepke in je zadeva čisto neobvezujoča. Takšno je ime skupine na facebooku že od leta 2009 in ga zaradi prepoznavnosti ne bomo spreminjali.
Nekateri so podali željo za nalepke s tem namenom se je odprla tema na forumu, če bo sploh dovolj interesa, drugače pač nebomo šli v to, ker za (napamet govorim) 3 nalepke se ne splača.
Bom pa upošteval željo za črno belo izvedbo, pa prilimam kok bi zgledalo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Jest, se lahko tole v klubski forum prestavi? 🙂
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani