Skoči na vsebino
Nalepke Mazda Drivers
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Evola, napopal sem jo..... :prstgor::zoom-zoom:

Ps; slikano v garaži, ker zunaj lije kot pr.... a..... 🙃🙂

IMG_20220928_214455~2.jpg

IMG_20220928_214338~2.jpg

IMG_20220928_214247.jpg

Bomba 🔝🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano
pred 3 urami je Janez007 napisal:

Naši dve Mazdi imata zadaj na vratih napis Mazda, tako spredaj in zadaj pa še Mazdin emblem. Vaše nimajo?

Ne vem zakaj bi moral potem še posebej na avto pisat, da je tisti, ki vozi naše Mazde, šofer Mazde??? 😀

Zato, ker je to naša skupina že od leta 2009 mogoče...

WWW.FACEBOOK.COM

Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano
pred 3 urami je Gelipter napisal:

Lahko mi pošlješ po PTT saj imaš moj naslov..za nalepke  ti nakažem na TRR..👍😁

Ok, po zelji 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano
pred 10 minutami je Gelipter napisal:

Ok...super hvala ...kdaj jih pošlješ...😄😁

Lahko posljem (pa placas "drago" postnino za tistih par gramov) al pa kdaj prevzames na kakem srecanju. Po zelji 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano
pred 1 minuto je Bini napisal:

Koliko se jih da dobit? 🤔

Dal smo jih tiskat kolker je blo naročil tu in na FB (ene par jih je več, da se je na okroglo naročilo), ti si tak narocil 3? :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano

Se iskreno opravičujem, ker je tole tako dolgo trajalo, končno lahko potrdim, da smo našli nekoga resnega in nareduili daljše sodelovanje s podjetjem (tudi za druge stvari, ki bodo sledile v prihodnosti).

Nalepke so končno v izdelavi in bodo na voljo od naslednjega tedna dalje! :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano

Vem, da se sprasujete zakaj tole se ni realizirano, se vam vsem iskreno opravicujem, ampak smo bili zaradi neresnosti izdelovalca nalepk primorani poiskat drugega. 

Bomo uredili v cimkrajsem moznem casu! 

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano (urejeno)

Torej trenutno

- Deeyan 2x

- Curko 2x

- Bini 3x

- Gelipter 2x

- Marto 2x

- ... 

Pustim se odprto do konca mesca do 24h, potem pa grejo v izdelavo 🙂

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano (urejeno)
pred 1 uro je marto napisal:

Dobra :D
sam mal manša bi lahk bla :D

Sj sm napisu, da so velikosti 15x10 in ne tak velke

Zdej pa me sam zanima kolk je sploh interesa:

- Deeyan 2x

- ... 

- ... 

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano

ok, smo nardil poskus s črnobelo kombinacijo, in bi se mogu zarad tega logotip malenkost spremenit (men osebno zgleda grozno)

Snapchat-1942179199.jpg

takole bi dejanski logotip zgledu na temni podlagi

Snapchat-1038525233.jpg

pa še neki informativnih na posamezne barve (to je samo informativno, dejanske nalepke bojo v velikosti 15x10cm)

Snapchat-310083443.jpg

Snapchat-731676046.jpg

Snapchat-1034329271.jpg

Snapchat-1403079561.jpg

Snapchat-2073289098.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Tukaj se strinjam, da bi morale bit nalepke minimalistične.Ne smejo prevladati nad lepoto avta. 😉

sej so mišljene minimaistično :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je Bini napisal:

Jaz osebno bi rajši videl tole nalepko,ker bi vedeli,da je nekdo član tega M foruma in bi mu zaplozal in pozdravil pa še reklama bi bila za tiste,ki tega foruma ne poznajo....👍

Edino črno bela ali belo črna bi lahko bila brez modre barve,kaj misliš @Deeyan bi šlo?🤔

te forumske nalepke je ponavadi že ajvar daju tiskat, zdej pa nvem kok je kej s tem še dela to al ne

tuki vas je nekaj dalo pobudo za te naše nalepke iz skupine, zarad tega sem tut naredu to temo... je pa v planu kasneje tut izdelava hoodijev z našim logotipom + ostali promocijski material

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano
pred 9 minutami je Boss napisal:

Aha, evo nisem vedel, da sploh obstaja FB skupina s tem imenom - tolk o moji uporabi FB-ja sramezljiv Zdaj razumem zakaj tako ime, ker si mi razložil. :bravo:

😆

pa mam že cel čas napisano v podpisu 🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano
pred 9 minutami je Boss napisal:

Hehe, ne me narobe razumet, ampak Mazda drivers... to bi bilo treba za BMW drivers, da si ekstremno pazljiv v njihovi bljižini.  Da ne rečem tistih očetovsko-materinskih for z nalepkami tipa "Pak, Mak, Žak in Tia on board". 🤪

Drugač super za idejo, ampak mora biti zadeva veliko bolj nevtralna, da ni tipa Captain Obvious, kjer moraš napisat, da je voznik v Mazdi pač Mazda driver in ne Škoda driver.

Sicer na avto ne limam nobenih več nalepk od takrat, ko ni več vinjet, tako, da mi je načeloma vseeno, ampak kot opazovalec takih zadev na cestah pa pač samo podajam svoj način razmišljanja ko vidim kaj takega na drugih avtih in sigurno nisem edini, ki tako razmišlja. Ampak, lahko mam pa tud narobe in razmišljam napačno. :nevem:😂

Tole ne gre za forumske nalepke in je zadeva čisto neobvezujoča. Takšno je ime skupine na facebooku že od leta 2009 in ga zaradi prepoznavnosti ne bomo spreminjali.

Nekateri so podali željo za nalepke s tem namenom se je odprla tema na forumu, če bo sploh dovolj interesa, drugače pač nebomo šli v to, ker za (napamet govorim) 3 nalepke se ne splača.

Bom pa upošteval željo za črno belo izvedbo, pa prilimam kok bi zgledalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke Mazda Drivers
Napisano
pred 16 minutami je curko napisal:

Podpisem

Bo samo ta motiv z vankl motorjem ali se obeta se kaksen motiv nalepk

Poslano z mojega SM-G998B z uporabo Tapatalk

ta motiv je naš logotip, zato za1x samo takšni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.