Naši dve Mazdi imata zadaj na vratih napis Mazda, tako spredaj in zadaj pa še Mazdin emblem. Vaše nimajo?
Ne vem zakaj bi moral potem še posebej na avto pisat, da je tisti, ki vozi naše Mazde, šofer Mazde??? 😀
Hehe, ne preveč z logiko, ker tukaj pač ne pali. Bi bilo pa smiselno recimo tako nalepko dat na Pugija. Da se ve, da je to samo anomalija in da si v srcu pravi Mazda driver. 🤪
To je mal v hecu, da ne bo kdo kakšno teorijo zarote iz tega izpeljal.
Ah ja, če vidim FB nekak ne stiskam na linke - Alex je bolj domač pri uporabi FB-ja... ga bom prosil, da me nauči. 😜
V glavnem , čist resno. Ta preobilica reklam vsepovsod (ne to ni mišljen Mazda forum) je enostavno naredila naslednje, da ljudje praktično reklam sploh ne vidimo več. To je bilo doseženo s tem pritiskom in ja tvoj podpis nekako izgleda v stilu reklam in verjetno podzavestno ga spregledam. Ko si omenil sem sploh pogledal zavestno tja... hehe 🤣
pred 35 minutami je Bini napisal:
Če kupiš CX30 imaš pa izbiro glede SANK, jaz jih nimam.... 😉
Ja eni padate na kič in blink blink efekt, drugi pa na kej drugega, recimo clean look - tako pač je to v svetu. Sej ni nič narobe, vsak zase ve kaj mu paše, kot tudi ni narobe, da vsak pove kaj mu pa pač ne paše. 😉
Hehe, ne me narobe razumet, ampak Mazda drivers... to bi bilo treba za BMW drivers, da si ekstremno pazljiv v njihovi bljižini. Da ne rečem tistih očetovsko-materinskih for z nalepkami tipa "Pak, Mak, Žak in Tia on board". 🤪
Drugač super za idejo, ampak mora biti zadeva veliko bolj nevtralna, da ni tipa Captain Obvious, kjer moraš napisat, da je voznik v Mazdi pač Mazda driver in ne Škoda driver.
Sicer na avto ne limam nobenih več nalepk od takrat, ko ni več vinjet, tako, da mi je načeloma vseeno, ampak kot opazovalec takih zadev na cestah pa pač samo podajam svoj način razmišljanja ko vidim kaj takega na drugih avtih in sigurno nisem edini, ki tako razmišlja. Ampak, lahko mam pa tud narobe in razmišljam napačno. 😂
pred 6 minutami je Alex napisal:
Tudi jaz sem za črno belo. Pa kaj rdeče je lahko zraven. 😊
Se strinjam, za Alexa eno veliko rdečo zvezdo na sredini logota. Ne ni tisto kar misliš, to je za promocijo Heinkena.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer sem proti lepljenju nalepak, ampak tole moram pa pohvalit, ker si našel res pravo mesto, da ne izgleda kičasto.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani