Ob menjavi so bile očiščene vse čeljusti. . Potem še 1x, ko se je pojavilo štekanje. Sedaj pa spet pri servisu čiščenje vseh čeljusti, ker je še bolj štekala sprednja desna. Pa saj to je edina omembe vredna težava Mazde
Z nižjo prostornino pa smo rekli, da cca. max. 100€ na leto prišparaš (seveda ne sme bit moč novega avta bistveno višja ker bo zavarovanje dražje). To je v 10 letih 1000€, pa če kupiš za 1000€ dražji avto nisi nič prišparal (si na nuli)
Ne vem, nisem strokovnjak. Se pa ponavadi, ko se prodaja pogleda ostale oglase in določi ceno.
Glede na cene torej za mojo trojko dobim 13000 - 14000. Res? Pa sem dal leta 2018 za isti letnik z 30k km 15000€, sedaj imam 102 000km. Je to normalno, da v 5 letih avto izgubi 1000 do 2000€?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Exide. Točno to sem vgradil jaz (brez polomljene plastike, je pasal not kot original).
https://www.motorna-olja.eu/izdelek/akumulator-exide-60ah-startstop-efb-el604/
Povezava za deljenje
Deli na druge strani