Skoči na vsebino
Pa je nazaj
Napisano

Nisem dr?ala brez moje prve 6 zato sem v?eraj tudi uradno postala lastnica. Tako da si zdaj s curkotam lastiva 2 mazdi pa 1 opla hehe be0a61f22a8d0acbbc9144c05de94acc.jpg49454e7a352a2908c6eea6da7757d0e4.jpg

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Tocno tako je meni pocila na prvi generaciji. Vozne lastnosti so bile nespremenjene in sem slucajno opazil, ko sem menjal gume. Mazda ima tovarnisko KYB vzmeti. Na uradnemu servisu je 200?/kos, na bartogu pa 75?. Jest sem identicne narocil na autodocu za 35?/kos. Sem pa menjal obe (leva in desna). Sepravi 70? vse skupaj + delo.

Ja ja js bom dala 70? za obe pri bartogi tako da cena kr drzi hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Peljala svojo mazdico k ocetu v delavnico da mi je pozamenjal par stvari saj so bile premze problematicne in cevke za zaviranje ce se ne motim.

Tako da zdaj zopet dela kot je treba. Nic ne trese med zaviranjem *_*

Edino amortizerje moram se pozamenjati spredaj ker mi je desni pocil :'(

Se malo slik prej in potem

Zoom zoom pozdrav

Mala549748f1adb2e0de7e8985f3cb52bf8a.jpg96c00d7d67cad9e02226d704fc8c97d0.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Ha ha vozil se je kot dizel.....itaq...lepa je. Le pejdi jo pogledat...samo da ti jo mala ne zapleni

Cjoo se pogledat je ni su pa si mu ze povedu kaj bo to bi mogu bit presebecenje da bo vozu 1x na 2 mesca haha lih ga pa js pelem haha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovna Nedelja
Napisano

1x ko bo cas se za to hehe trenutno nimam niti toliko casa da se vam predstavim v zivo s svojim avtom in kot nova clanica hehe.

To pa se kar na vodstvo kluba obrni in seveda promocijski materjal po promocijski ceni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovna Nedelja
Napisano

ha kje pa je predstavnica mokrih maj?k?

Po bi pr?la grda slika tko je pa dost mokra hahaha noben ne zrihta ?enske srajce mazda klub jooj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.