Skoči na vsebino
Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano

Sam sem nad mojo novo CX-5 po dobrem mesecu uporabe še vedno silno navdušen, res se lepo pelje pa čeprav je dinozaver.

Upam, da bo tako zanesljiva kot moja prejšnja G160 ( v 12 letih odpoved selenov in ene roke).

Pri novi me je prijetno presenetila poraba, po 1500km mi BC prikazuje 7,2

na relaciji Kranj-Umag-Kranj pa 6,7 (dve osebi v avtu, brez prtljage)

LP

kranj umag kranj1.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Starega kupim edino da ga dobro poznan ali pa v sanjah!

Ni tako hudo kot pi?e?.

Jaz ?e nikoli v ?ivljenju nisem imel novega avtomobila, pa problemom z avtom tudi ne

Nissan Sunny 1.6 slx letnik 87  kupil pri 85kkm, prodal pri 200kkm - ni? te?av

Honda Accord 2.0  letnik 91  kupil pri 75kkm, prodal pri  175kkm - menjava obvolanske klju?avnice

Honda CRV  2.0  letnik 02    kupil pri  15kkm  prodal pri  115kkm - ni? te?av

Honda CRV  2.2  letnik 09   kupil pri 65kkm   prodal pri  112 kkm - ni? te?av

Mazda CX-5  2.0  letnik 12  kupil pri  69kkm     ni? te?av ( mo?no trkam na les)

Vse avtomobile sem kupil pri lastniku na njegovem domu

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Sam vozim CX-5 G160 letnik 2012 pa ni nobenih te?av z zavorami ( pri tem pisanju trkam na les :-)  )

Se pa tresejo vzvratna ogledala pri hitrostih preko 130km/h, vendar nikoli ne vozim preko 130.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale ne bo dolgo med oglasi.

Prav tak avto sem kupil pred enim letom, enaka barva, enaka oprema, enak menjalnik.

Nad vozilom sem navdu?en, milina za vozit po mestu in na kraj?e razdalje.

Spremljam ponudbo na avtonetu. Po enem letu je to prva ponudba bencinskega modela z AT menjalnikom.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Sam ?e nisem v penziji, vendar nikoli ne peljem hitreje kot 130km/h. In tudi ne smem ( v SLO )

Hitrosti,kot jih je navedel Slivka so povsem OK.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup rabljene CX-5
Napisano

Pozdravljeni

Odlocam se za nakup Mazde cx5 letnik 13/14, bencinar 165 km. Zanima me ce so kaksne posebnosti na katere moram biti pazljiv.

V SLO jo bo? kar te?ko dobil.

Jaz sem kupil bencinarja letnik 2012 v februarju 2018. Spremljam ponudbo na avto. net

Od februarja dalje ni bilo nobene ponudbe bencinarja 2012-2015.

V SLO je bilo malo prodanih CX-5 z bencinskim motorjem, povpra?evanje po bencinarjih pa se je zadnje ?ase precej pove?alo

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik: avtomatski vs. ro?ni
Napisano

Je kdo na zadnji generaciji M6 (2013+) menjal olje v avtomatskem menjalniku?

Glede na navodila to ni potrebno, so mi pa menjavo olja+filtra priporo?ili v AC BTC Ljubljana. Prevo?enih ima 190k in deluje brezhibno.

Prosim le za konkretne izku?nje ali mnenja serviserjev, teorij po ostalih straneh sem na?el milijon..

Vozim CX-5 letnik 2012, prevo?enih 75kkm. Olja v avtomatskem menjalniku ne bom menjal

( po zaklju?ku prebiranja izku?enj lastnikov takih avtomobilov na nem?kih in ameri?kih forumih)

Nad menjalnikom sem pa navdu?en, ?al mi je, da nisem ?e prej prestopil med lastnike AT menjalnikov

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.